νύχια

5&1 Προιόντα για τα νύχια που πρέπει να δοκιμάσεις #spring_edition

8:12 π.μ.


Εδώ στην Θεσσαλονίκη άνοιξη ακούμε, αλλά άνοιξη δεν βλέπουμε! Ο καιρός πια είναι σχεδόν μόνιμα συννεφιασμένος, και σε αυτόν οφείλονται οι σχετικά θολές φωτογραφίες μας σήμερα. Anyway, σήμερα όπως καταλάβατε και από τον τίτλο θα μιλήσουμε για νύχια- αφού η άνοιξη δεν έρχεται αλλιώς, θα την φέρουμε εμείς!
6 αγαπημένα προιόντα νυχιών (παλιά και καινούργια) που σου προτείνω να δοκιμάσεις, και είμαι σίγουρη πως θα ενθουσιαστείς. Πάμε να τα δούμε;

1.Dotting Tool από το ebay
Εκτός από beauty maniac, τελευταία έχω αρχίσει και γίνομαι ebay maniac! Οι άπειρες επιλογές σε είδη και οι απίθανες τιμές συντελούν σε αυτό. Δεν ξέρω αν σας το έχω πει, αλλά συνήθως είμαι πολύ αδέξια στο να φτιάχνω τα νύχια μου. Το nail art ποτέ δεν ήταν το φόρτε μου, με αυτό το μικρό εργαλειάκι όμως τα κατάφερα και έφτιαξα πανέμορφες και χαριτωμένες βούλες στα νύχια. Αν κι εσένα δεν πιάνει το χέρι σου στο nail art, δοκίμασέ το και είμαι σίγουρη πως θα σου αρέσει το αποτέλεσμα! Θα το βρεις εδώ, τα 5 στα 1.35€.

2.Χρωματιστά στρασάκια από ebay
Ε ναι, άνοιξη σημαίνει χρώμα! 2-3 στρασάκια στον παράμεσο νομίζω πως είναι ικανά να μετατρέψουν ένα βαρετό μανικιούρ σε σικ, ειδικά αν είναι σε παιχνιδιάρικα χρώματα όπως μωβ και γαλάζιο. Βρήκα στο ebay λοιπόν 3.600 στρασάκια (καλά δεν τα μέτρησα κιόλας, στο περίπου) σε 12 διαφορετικά χρώματα για μόνο 1.35€, και δεν μπόρεσα να αντισταθώ.



3.Models Own Artistix Duo Polis #snow_mix*
Είναι το πρώτο βερνίκι από Models Own που δοκιμάζω, και μέχρι στιγμής μου αρέσει πολύ. Περιέχει 2 χρώματα, ένα πολύ όμορφο λευκό και ένα παιχνιδιάρικο top coat για να κάνεις την διαφορά. Νομίζω πως ειδικά το καλοκαίρι θα το χρησιμοποιώ συνέχεια στα νύχια των χεριών!
Θα το βρεις στο eyewish.gr στα 8.90€.


4. Buffer από τα Sephora
Τα βρήκα στο τμήμα των προσφορών στα Sephora, και τα πήρα χωρίς να το σκεφτώ καθόλου. Η συσκευασία περιέχει 3 buffers και κόστισε περίπου 3.5€ με την έκπτωση, και κάνουν απίστευτη δουλειά. Στα νύχια μου πάντα είχα γραμμές και τα βερνίκια δεν έστρωναν πολύ καλά, με το συγκεκριμένο όμως όχι απλά λειαίνονται οι γραμμές-αλλά λάμπουν κιόλας σαν να πέρασα top coat. 

5.Golden Rose Color Expert Nail Laquer #66*
Για το τέλος σας άφησα 2 αγαπημένα βερνίκια για μανικιούρ, και για πεντικιούρ όμως. Το #66 από την GR είναι ένα υπέροχο ανοιξιάτικο μωβ, το οποίο μου αρέσει πολύ! Παρακάτω σαν έχω και μία φωτογραφία για να το δείτε στα νύχια μου, σε συνδιασμό με την glittery πλευρά του βερνικιού Models Own. Έχει πολύ καλή διάρκεια στα νύχια μου, και με ένα top coat διαρκεί τουλάχιστον 7 μέρες χωρίς να αλλοιωθεί.
Κοστίζει λιγότερο από 2€ και αξίζει σίγουρα να το δοκιμάσετε.

6.professional by Beauty Line
Τα βερνίκια της Beauty Line πιστεύω ότι όλες τα αγαπάμε, γιατί με 1.50€ έχουν απίστευτη απόδοση και τρομερή διάρκεια-καθώς και άπειρες χρωματικές επιλογές. Αγόρασα στα 2.80€ την απόχρωση #22 (δεν είμαι και σίγουρη ότι είναι αυτή γιατί δεν έχει ετικέτα με νούμερο), γιατί μου θύμιζε πολύ ένα βερνίκι της Essie που είχα κάνει πεντικιούρ. Τελικά όντως είναι σχεδόν ίδια! Να σας πω την αλήθεια, δεν έχει σχεδόν καθόλου διαφορά αυτή η σειρά με την κλασσική παρά μόνο το ότι η professional λάμπει περισσότερο χωρίς top coat. Παρόλα αυτά είναι ένα υπέροχο χρώμα και αξίζει να το δείτε!

Περιμένω να δω στα σχόλια αν έχετε δοκιμάσει κάτι από τα παραπάνω. Εσάς ποιο είναι το αγαπημένο σας προϊόν νυχιών για την άνοιξη;


PS 1: Η φωτογραφία για το βερνίκι Models Own ήθελα να ανέβει ίσια και όχι ανάποδη, αλλά ο λατρεμένος blogger την ανεβάζει ανάποδα.

PS 2: Σας αρέσει οι φωτογραφίες με τα προιόντα να έχουν backround καλλυντικά ή όχι; Αυτή την φορά δοκίμασα να μην έχουν, και θέλω την γνώμη σας.



* Τα προιόντα με αστερίσκο (*) είναι PR Samples. Για περισσότερα δείτε στην ενότητα Disclaimer στο blog*

Facebook-Twitter-Instagram-Bloglovin'

You Might Also Like

6 σχόλια

  1. Πολύ όμορφο post , ολα οσα μας έδειξες είναι η υπέροχα και σίγουρα πρεπει να τα εχουν όλες οι γυναίκες άσχετα αν ασχολούνται η δεν ασχολούνται με νυχια .. Φιλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ πως δεν πήρα το buffer από τα sephora! Σίγουρα θα είναι το επόμενο που θα πάρω. Το βερνίκι πολύ ωραίο και πολύ ανοιξιάτικο -άσχετα αν δεν είναι ακόμα άνοιξη εδώ στη Θεσσαλονίκη όπως είπες κι εσύ, αλλά ας μη το θίξουμε αυτό...-και τα στρασάκια φοβερή ευκαιρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν βρεις το buffer να το πάρεις είναι πολύ καλό! Ναι τελευταία έγινα λίγο nails maniac χαχα. Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή