οικονομικά προιόντα

Beauty Mood of the Day #04

10:39 π.μ.


Γειά σας κορίτσια μου!
Σήμερα σας έχω ένα έξτρα ανοιξιάτικο post, με πολλά προιόντα όμορφα χρωματισμένα και πολλά χαμόγελα που επιτέλους βγήκε ο ήλιος. Πριν σας μιλήσω για τα προιόντα που χρησιμοποίησα σήμερα, θέλω να σας αναφέρω το body mist που έγινε λατρεία και δεν είναι άλλο από το Strawberries & Champagne της Victoria Secret*. Το ψέκασα στο χέρι μου πριν ξεκινήσω να γράφω αυτό το post και μυρίζει απίθανα! Victoria Secret προιόντα θα βρείτε πλέον και στο eyewish.gr σε τιμές πολύ λογικές.

Κάθε πρωί και βράδυ προσπαθώ να καθαρίζω το πρόσωπό μου με κάποια ειδικά προιόντα. Το όλα σε ένα καθαριστικό από Human+Kind είναι wash off*, καθαρίζει υπέροχα την επιδερμίδα και αφήνει ένα δέρμα απαλό σαν μωρού. Το πανάκι που συμπεριλαμβάνεται κάνει υπέροχη απολέπιση, και επίσης έχω δοκιμάσει να κάνω ντεμακιγιάζ προσώπου με full makeup (foundation, κονσίλερ, πούδρα) και τα κατάφερε περίφημα ο συγκεκριμένος συνδιασμός! Και το καλύτερο; Μετά τον καθαρισμό δεν αφήνει το δέρμα αφυδατωμένο, άρα μπορείτε να παραλείψετε την ενυδατική σας!
Θα το βρείτε και αυτό στο eyewish.

Ένα σαμπουάν που πραγματικά με έχει αφήσει άφωνη είναι το Philip Martin's Calming Wash Detoxinant Shampoo*.
Ένα επαγγελματικό προιόν που μυρίζει τέλεια, αφήνει τα μαλλιά μεταξένια απαλά και έχει άρωμα που διαρκεί. Αυτό που παρατήρησα είναι πως με συχνή χρήση μείωσε το φριζάρισμα, βοήθησε τα μαλλιά μου να ξεμπερδεύονται πανεύκολα και επίσης τα μαλλιά μου δεν χρειάζονται καν μάσκα ή conditioner. Τα προιόντα Philip Martin's μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα κομμωτήρια και online στο beautytestbox

Πριν λίγες μέρες έφτασε στα χέρια μου ένα πολύ γλυκό σφουγγαράκι σε σχήμα δάκρυ (τύπου beauty blender) το οποίο μου αρέσει πολύ! Απλώνει τέλεια ακόμα και βαριά foundation, και μπορείς να προσέχεις με την μυτούλα του λεπτομέρειες. Το μόνο που δεν μου άρεσε καθόλου είναι ότι μετά το πλύσιμο του δεν καθαρίζει 100% εξωτερικά, αλλά αφήνει στάμπα από το makeup ή το concealer. Το πήρα από το ebay μόνο 0.74€ και το χρώμα επιλέχθηκε τυχαία.
Δεν έχω το αυθεντικό beauty blender για να σας τα συγκρίνω, όμως γενικά μου άρεσε και σας το συστήνω.


Απίθανο βλέμμα με μία σκιά γίνεται;
Αυτή την απορία την είχα καιρό! Κι όμως γίνεται, με την κατάλληλη σκιά. Την βρήκα στα Dust+Cream Καλαμαριάς, μόνο 2.5€ και είναι η MIYO OMG! Eyeshadows I'm a single & colorful #55. Είναι μία υπέροχη ροζ απόχρωση με ψυχρούς ιριδισμούς, η οποία φορεμένη δείχνει πολύ ουδέτερη (σχεδόν καφέ) και όταν την πιάνει το φως αναδεικνύεται τέλεια. Γράφει υπέροχα και έντονα, έχει υφή βουτυρένια από αυτές που αγαπάμε και απίθανη διάρκεια. Δοκίμασέ την και δεν θα χάσεις.


Ένα απίθανο compo για τέλεια γραμμή eyeliner που έχω να σου προτείνω: Το gel eyeliner #01 black από την Maybelline παρέα με το κοφτό πινέλο από τα Heart Basic Series. Με λίγη προσπάθεια πετυχαίνεις τέλειο, μαύρο cat eye και απίθανο μαύρο χρώμα. Προσοχή όμως στα λαθάκια, είναι αδιάβροχο και στεγνώνει αμέσως για αυτό χρειάζεται άμεση και σωστή εφαρμογή. Για το σετ πινέλων Heart Basic Series θα σας μιλήσω σε επόμενη ανάρτηση, γιατί μου αρέσουν πάρα πολύ!

Για το τέλος σας άφησα το μανικιούρ της ημέρας! Χρησιμοποίησα βερνίκι της Beauty Line, το #633 και γαλάζια στρασάκια. Κοστίζει μόνο 1.5€ και έχουν πολύ καλή διάρκεια, για να μην μιλήσουμε για τις αναρίθμητες χρωματικές επιλογές!

Πώς σας φαίνονται, έχετε δοκιμάσει κάτι από αυτά;
 *Τα προιόντα με αστερίσκο (*) είναι PR Samples.
 



You Might Also Like

20 σχόλια

  1. Πολύ όμορφα όλα! Τα Philip Martins τα αγαπώ ιδιαιτέρως! Απολαυστικά και αποτελεσματικά! Τέλεια και τα mists της VS!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφα! Αγαπώ αυτό το τζέλ και μου άρεσε πάρα πολύ η σκιά!!! Φιλάκιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχο το μανικιούρ σου :)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τέλειο post! υπέροχη η απόχρωση του βερνικιού.. τόσο.. μα τόσο ανοιξιάτικη.. φιλάκια πολλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχ έχω δει μια σκιά από την εταιρεία που έδειξες και ήταν sold out όοολη την ώρα. Εύχομαι σε καμία εβδομάδα που θα ξαναπάω να τη βρω γιατί την θέλω κολασμένααααααα :Ρ χαχα! τι μου το θύμησες :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα συγγνώμη βρε Εφάκι, αν δεν την βρείς σου την παίρνω εγώ (εδώ στην Θεσσαλονίκη τις έχουμε όλες!) και σου την στέλνω με το ταχυδρομείο :P
      Αξίζει σίγουρα την αναμονή πάντως, έχει απίστευτη απόδοση αυτή η σειρά και διάρκεια επίσης.

      Διαγραφή
  6. υπέροχα όλα!! Και οι φωτογραφίες τέλειες! Για το eyeliner έχω ακούσει τόσο καλά σχόλια, θα το δοκιμάσω μόλις τελειώσω κάποιο από τα τόσα ανοιχτά που έχω...φιλιά κορίτσι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πάρα πολύ :) Το eyeliner αξίζει όντως, στην αρχή με δυσκόλεψε λιγάκι στην εφαρμογή αλλά τώρα το αγαπώ!

      Διαγραφή
  7. πολυ μου αρεσουν αυτα τα ποστ σου!!!!!!!!!!!!!! ζαλιστηκα με το βερνικι σου... απο τη miyo εχω μια διαφανη πουδρα για ματ αποτελεσμα και ειναι πολυ καλη, την ειχα βρει στα dust+cream μητροπολεως, θα παρω σιγουττα κι αλλα πραγματακια και ειδικα την πουδρα antibacterial για τα σπυρακια!!!!!! φιλακια λιλα μου!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ που σου άρεσαν Κατερίνα! Από την MIYO θέλω να δοκιμάσω κι άλλα πραγματάκια κι εγώ, φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  8. Όλα όσα μας έδειξες είναι πανέμορφα και άκρως ανοιξιάτικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ όμορφα όλα Λίλα μου, ειδικά το βερνίκι και η σκιά!! :) Φιλιά πολλά! x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Σταυρούλα μου για τα όμορφα σχόλια που μου αφήνεις:) !xx

      Διαγραφή