Beauty Line

Huge Collective Haul ♡ Αγορές & Δώρα

8:01 π.μ.


Γειά σας κορίτσια! Σήμερα σας έχω ένα αρκετά μεγάλο collective haul, με διάφορα πραγματάκια που αγόρασα και άλλα που μου έχουν στείλει. Πάμε να τα δούμε όλα;

Πρώτο και καλύτερο το boyfriend's jeans* που έλαβα από το ασιάτικο site Sheinside. Είχα ακούσει πως το συγκεκριμένο site έχει πολύ ποιοτικά ρούχα, παρόλα αυτά η ποιότητα του τζιν που πήρα στα χέρια μου με εξέπληξε. Είναι πολύ όμορφο το χρώμα, το νούμερο είναι Small (το ίδιο φοράω και σε ευρωπαϊκό νούμερο) και δεν είναι φαρδύ όπως θα περίμενα. Για να το δείτε κάντε κλικ εδώ.



Το Σάββατο έκανα μία παραγγελία στο 2happy.gr για μένα και για μία φίλη μου, και θα σας δείξω τι πήρα! Το βασικό που ήθελα να δοκιμάσω είναι το intimate daily απαλό gel για την ευαίσθητη περιοχή με χαμομήλι&πρόπολη της Apivita, αλλά φυσικά δεν αντιστάθηκα σε τόσες προσφορές. Πήρα επίσης μία από τις καινούργιες μάσκες του Κορρέ, αυτήν με το Grapefruit, και το gel ήπιας απολέπισης με βερύκοκο από την Apivita. Επιπλέον μαζί με την φίλη μου πήραμε 2 αφρόλουτρα του Κορρέ με γιασεμί, τα οποία ήταν σε προσφορά 1+1 δώρο και κόστιζαν μόνο 3.70€.

Συνεχίζουμε με προϊόντα καθαρισμού και περιποίησης της επιδερμίδας. Πρώτα θέλω να σας μιλήσω λίγο για το body mist από Victoria Secret Strawberries & Champagne* (που θα βρείτε στο eyewish.gr), το οποίο είναι σαν να έχεις την άνοιξη κλεισμένη σε ένα μπουκάλι! Συνήθως δεν μου αρέσουν τέτοιου είδους μυρωδιές, αλλά το συγκεκριμένο με έχει ξετρελάνει. Επίσης το eyewish μου έστειλε το human&kind wash off facial cleanser* , το οποίο περιέχει και ένα απίστευτα απαλό πανάκι. Το έχω χρησιμοποιήσει 3 φορές και την τελευταία μου προκάλεσε αλλεργία(όχι ότι φταίει το προιόν, γενικά έχω πολλές αλλεργίες) αλλά σίγουρα θα του δώσω κι άλλη ευκαιρία.
Έπειτα αγόρασα τελευταία τα sensitive touch duo pads από την Septona, που περιέχουν πρωτείνη μεταξιού και το νέο Micellaire για λιπαρές επιδερμίδες από την Garnier. Δεν έχω χρησιμοποιήσει τίποτα από τα 2, αλλά θα επανέλθω φυσικά! Μία αγορά που συστήνω σε όλες εσάς είναι αυτό το πασίγνωστο σετ από 10 πινέλα Jessup. Τα έχετε δει σίγουρα από πολλές Bloggers+Youtubers, είναι απίστευτα απαλά και πυκνά. Έχουν πολύ ωραίες τριχούλες, και επιπλέον σούπερ τιμή (περίπου 11-14€ στο ebay).


Μία αγορά σχετικά πρόσφατη είναι από την γνωστή Make Up Academy, την αγγλική εταιρία με τις απίθανες τιμές. Δυστυχώς τα μεταφορικά βγήκαν 7.60€ περίπου, αλλά τα πήρα στα χέρια μου μετά από 5 εργάσιμες ημέρες! Παρήγγειλα λοιπόν 2 παλέττες, την Romantic Efflorescence (που μέχρι στιγμής μου αρέσει, αλλά όχι και ότι ξετρελάθηκα) και την The Artiste Collection που είναι καταπληκτική! Επιπλέον, στο καλάθι μου προστέθηκε το Shimmer Kisses bronzer και το κραγιόν pouty pink από την ματ σειρά της Mua. 

Φιλική συμβουλή: Περιμένετε να βγάλει κάποια έκπτωση η Mua, κι εγώ αυτό έκανα και τα πήρα σχεδόν στην μισή τιμή από όσο κοστίζουν κανονικά. Η Mua συχνά κάνει εκπτώσεις!
Επίσης μην ξεχάσεις να κάνεις μία παραγγελία με κάποια φίλη σου, ώστε να μοιραστείτε τα μεταφορικά.


Τα πινέλα Heart Basic Series* της Μαίρης από το Made in Heart νομίζω πως οι περισσότερες τα γνωρίζετε, αν όχι θα σας πω δύο λόγια και θα ακολουθήσει σύντομα και review. Χαίρομαι πολύ που προστέθηκαν στην συλλογή μου, γιατί είναι τα πρώτα προιόντα μακιγιάζ που λανσάρει κάποια ελληνίδα beauty blogger! Είναι 5 πινέλα ματιών, με υπέροχες βελούδιες τρίχες και πολύ απαλές λαβές (μου έκανε εντύπωση!). Είναι cruelty free και σούπερ οικονομικά, θα τα βρείτε στα 12€ μόνο εδώ. Σε μία πρόσφατη εξόρμισή μου στο Hondos Center ανακάλυψα πως η Maybelline έχει κάποιες σούπερ προσφορές, και δεν αντιστάθηκα στο gel eyeliner Noir Black που ήθελα να πάρω από τα Χριστούγεννα-αλλά επειδή είχα ήδη 3 eyeliners δεν το είχα πάει. Κόστισε μόνο 5€ από 9.90€ αρχική τιμή, είναι απίστευτα μαύρο και μαζί με το κοφτό πινέλο των Heart Basics κάνουν τον τέλειο συνδιασμό για ακαταμάχητο cat eye. Το επόμενο που ήθελα να σας δείξω είναι ένα πολύ όμορφο κραγιονάκι από Lancome, το οποίο βρήκα στο In Style το περιοδικό στα 5.90€. Η απόχρωση είναι το L'absolu rouge, μυρίζει απίθανα και το αισθάνεσαι πολύ άνετα στα χείλη. Τελευταία 2 προιόντα μακιγιάζ είναι από την L'oreal Paris, το ρουζ le blush στην απόχρωση Peach και το μολύβι φρυδιών Brow Artist Shaper στην απόχρωση #02 Blonde. Τα έχω αρκετό καιρό στην συλλογή μου, και ειδικά με το μολύβι φρυδιών έχω ενθουσιαστεί διότι από την μία του πλευρά περιέχει κερί, και είναι το πρώτο που έχω δει εγώ να έχει μόνο κερί από την μία πλευρά. Επιπλέον έχει και ένα πολύ βολικό βουρτσάκι.



Για το τέλος σας άφησα προιόντα για τα νύχια, γιατί σας τα είχα ξαναδείξει τα περισσότερα πριν λίγες μέρες. Δεν έχω να πω κανένα αρνητικό, τα έχω λατρέψει ΟΛΑ!
Αν θέλετε να γλιτώσετε τα χρήματα του μανικιούρ σε επαγγελματία, επενδύστε σε μερικά οικονομικά προιόντα και γίνετε κι εσείς nail artist. Κι εμένα δεν πιάνει και πολύ το χέρι μου, αλλά με τα dotting tools και τα χρωματιστά στρασάκια από ebay όλοι νομίζουν ότι έχω κάνει μανικιούρ επαγγελματικό. Κοστίζουν μόνο 1.34€ το καθένα!
Ένα ακόμα εξίσου χρήσιμο προιόν είναι το buffer, το οποίο λειαίνει τις γραμμές των νυχιών. Το συγκεκριμένο είναι από τα Sephora και κάνει τέλεια λείανση στα νύχια. Κόστισε μόνο 3.5€ για 3 buffers, αν το βρείτε να το τσιμπήσετε κι εσείς. Και περνάμε σε βερνικάκια νυχιών...
Το έντονο μπλε που βλέπετε είναι το quick dry από ΚΙΚΟ, και μου το έφερε μία φίλη από την Ρώμη και είναι η απόχρωση #12. Τα άλλα δύο είναι ένα top coat με glossy τελείωμα και ένα βερνίκι της μεταλλικής σειράς #736, το οποίο θυμίζει λίγο χρυσόμυγα. Να σας πω την αλήθεια έχει απίστευτη μεταλλική απόδοση σαν χρώμα, γυαλίζει υπέροχα αλλά η συγκεκριμένη απόχρωση τελικά είναι λίγο δύσκολα φορέσιμη! Όσον αφορά το top coat, είναι εξαιρετικό και στεγνώνει γρήγορα-χωρίς να αφήνει αντιαισθητικές φουσκίτσες. Το διπλό βερνίκι που βλέπετε στην μέση είναι το Artistix Duo Nail Polish Snow Mix*, και είναι το χρώμα που είδατε στα νύχια μου όσες με ακολουθείτε στο instagram.



Νομίζω πως είχα πολύ καιρό να κάνω τόσο huge ανάρτηση, ελπίζω να μην σας κούρασα- είμαι λίγο too much αναλυτική ώρες ώρες. Περιμένω να μου πείτε τις δικές σας αγορές καλλυντικών ή ρούχων στα σχόλια!


You Might Also Like

20 σχόλια

  1. Πολύ όμορφες όλες οι αγορες σου .. Τι να το πρώτοσχολιασω ? το jean ειναι απίστευτο!,, με γεια να τα χαρείς ολα .. Φιλια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Nazh για όλα τα όμορφα σχόλια που μου αφήνεις! Φιλάκια

      Διαγραφή
  2. πωπω! ολα τελεια! το τζιν σου παει τρελά! ευχομαι να τα χαρεις ολα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι κι εγώ νομίζω ότι μου πάει το τζιν, αν και είναι η πρώτη μου απόπειρα να ξεφύγω από τα skinny jeans και να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό! Ευχαριστώ πολύ :)

      Διαγραφή
  3. Wow πολύ ωραία όλα,τα πινέλα jessup δεν τα ήξερα,με έβαλες σε τριπάκι να τα πάρω τώρα χμ μπορεί!
    Επίσης της victoria's secret θα ήθελα ένα body mist έχω ακούσει όλα είναι υπέροχα,αφού σου άρεσε τόσο αυτό φαντάζομαι την μυρωδιά του!
    Με γεια και το jean,πολύ όμορφο είναι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι καταπληκτικά τα πινέλα, αξίζουν 100% να τα δοκιμάσεις! Καλά για το body mist τι να πω, κάθε λίγο και λιγάκι ψεκάζομαι για να θυμάμαι ότι ήρθε η άνοιξη-με τόση συννεφιά συχνά το ξεχνάω! Ευχαριστώ πολύ και για το τζιν Δέσποινα :)
      xx

      Διαγραφή
  4. Λίλα μου πολύ όμορφες οι αγορές σου! με γεια σου κοπέλα μου!
    Πήρα και εγώ το κραγιονάκι της Lancome που είναι πολύ γλυκούλι! Το gel eyeliner είναι το αγαπημένο μου αλλά όχι το βουρτσάκι του! Φιλάκιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Natts μου!! Το πινελάκι ακόμα δεν το δοκίμασα, προς το παρόν χρησιμοποιώ το κοφτό πινέλο από τα Heart Basic Series. xx

      Διαγραφή
  5. ααααα. τα περισσότερα τα λάτρεψα!!! τα πινέλα, το παντελόνι που σου πηγαίνει πολύ ^^.. με γειααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ που σου άρεσαν Εφάκι μου, σε ευχαριστώ :) xx

      Διαγραφή
  6. Ενδιαφέρον το νεράκι της Garnier για λιπαρές επιδερμίδες!
    Με γεια σου, να τα χαρείς :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αμέ! Κι εμένα η επιδερμίδα μου τελευταία παρουσιάζει σχετικά αυξημένη λιπαρότητα, για αυτό και το πήρα. Ευχαριστώ πολύ Αγγελική μου, φιλάκια!

      Διαγραφή
  7. Mε γεια!!πολύ ωραίο το τζην!!
    Οι παλέτες από Μua είναι τόσο ποιοτικές σε σχέση με την τιμή τους!!
    Αναμένω άποψη για το Micellaire από Garnier!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Ευαγγελία μου! Θα σας ενημερώσω σίγουρα για το νεράκι της Garnier, προς το παρόν μου αρέσει αρκετά. xx

      Διαγραφή
  8. Ομορφα ολα οσα αγορασες, να τα χαρεις!
    Ζηλεψα τις αγορες σου για τα νυχια! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Ελευθερία μου :)
      Ναι είναι φθηνές σαν αγορές, αλλά πολύ αξιόλογες τελικά!xx

      Διαγραφή
  9. Με γεια σου ολα, το τζιν υπεροχο σου παει τοσο πολυ κουκλαρα!!! Τα πινελα ειναι φοβερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πάαρα πολύ! Ναι τα πινέλα με έχουν ξετρελάνει, και με τέτοιο χρώμα είναι πραγματικά στολίδια για το boudoir. xx

      Διαγραφή
  10. Αν και αργησα διαβασα και αυτο το αρθρο σου κια το βρηκα συναρπαστικο καθως οι αγορες σου ειναι ΦΟΒΕΡΕΣ!!!Θελω να παρω τα πινελα απο ebay !!!
    Φιλια
    Αθανασια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή