καλλυντική οδοντόκρεμα

Yotuel για λευκότερο και πιο πλατύ χαμόγελο

6:58 π.μ.


Η ομορφιά και το χαμόγελο συνδέονται με κάποιον μαγικό τρόπο! Πόσες φορές δείχνουμε όμορφες ακόμα και άβαφες, απλά και μόνο όταν χαμογελάμε; Για αυτό τον λόγο η Yotuel* ήρθε να μας βοηθήσει για να έχουμε λευκότερο χαμόγελο στην στιγμή, και να μας γεμίσει αυτοπεποίθηση!

 Τι είναι η Yotuel; Κι εγώ πρόσφατα έμαθα, και δεν σου κρύβω ότι αναρωτήθηκα τι σημαίνει "καλλυντική οδοντόκρεμα", και τι παραπάνω προσφέρει από τις απλές οδοντόκρεμες που βρίσκουμε στο σούπερ μάρκετ. 
Η Yotuel λοιπόν είναι μία οδοντόκρεμα σχεδιασμένη από οδοντιάτρους στην Ισπανία, και υπόσχεται πως προσφέρει πολλά οφέλη. Περιέχει στην σύνθεσή της τον λευκαντικό παράγοντα Υπεροξείδιο Καρβαμιδίου (Carbamide Peroxide), συστατικό που χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι για την επαγγελματική λεύκανση των δοντιών. Υπόσχεται πως βοηθάει στον αποχρωματισμό των δυσχρωμιών στα δόντια και ενισχύει τη δομή του σμάλτου με κάλιο, ασβέστιο και φωσφορικά άλατα. Είναι ιδανική ακόμα και για ευαίσθητα δόντια.

Τι κάνει από όλα αυτά; Όλα! Την χρησιμοποιώ περίπου 2 μήνες και με έχει αφήσει πολύ ευχαριστημένη. Προσφέρει όντως άμεση λεύκανση στην στιγμή, βοηθάει στο να φαίνονται λιγότερο οι δυσχρωμίες στα δόντια (δυστυχώς έχω!) και δεν αισθάνεσαι στιγμή πως προκαλείς φθορά με το βούρτσισμα. Προσωπικά πιστεύω πως αξίζει να δοκιμάσετε την Yotuel, παρά οποιοδήποτε σύστημα λεύκανσης δοντιών κυκλοφορεί στην αγορά. Κυκλοφορεί σε 2 γεύσεις, μία ουδέτερη και μία με δροσερή μέντα για να διαλέξεις. Εγώ αγάπησα περισσότερη την ουδέτερη και σου την συστήνω ανεπιφύλακτα! Θα τις βρεις στα 7.99€ στα Hondos Center ή σε online φαρμακεία, και περιέχουν 75ml προιόντος. Επιπλέον κυκλοφορούν και οι αντίστοιχες μαστίχες της σειράς Yotuel, για να μπορείς να έχεις άμεση λεύκανση στη στιγμή όπου κι αν είσαι!
Δοκίμασέ την και πες μου!
(και αυτό στο λέω με χαμόγελο.)

*PR Samples


You Might Also Like

4 σχόλια

  1. δεν γνώριζα για αυτήν την οδοντόκρεμα, πιστεύω και εγώ πώς είναι ένας καλός τρόπος για την λεύκανσης των δοντιών μας παρά όλα εκείνα τα ''προϊόντα'' που βλέπουμε τελευταία στο διαδίκτυο.. θα το ψάξω!
    φιλάκια πολλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το ψάξεις και αν την δοκιμάσεις να μας πεις κι εσύ την γνώμη σου :) Φιλάκια Πολλά!

      Διαγραφή
  2. Μμμμ! με ενδιαφέρει πολύ! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή