Αρωματοποίηση

8 Αγαπημένα Προιόντα Απριλίου 2015

6:46 π.μ.


Γειά σε όλες! Ο Απρίλιος πέρασε (ούτε που κατάλαβα πότε!) και είμαστε έτοιμες να δούμε μαζί τα δικά μου αγαπημένα για αυτόν τον μήνα. Όπως πάντα περιμένω τα σχόλιά σας και τα δικά σας αγαπημένα του μήνα που μας πέρασε.

Elixir Make-up Silky Long Lasting No. 106
 Απίθανη απόδοση χρώματος, βολική συσκευασία με καθρέφτη και ένα paraben free προιόν που μου αρέσει πολύ. 
Μπορείτε να το δείτε στο myaroma.gr μόνο στα 5€.


Essence Lash Princess Volume Mascara 
 Η Essence μας έχει συνηθίσει σε τεράστια ποικιλία από μάσκαρα και σε απίθανες τιμές, για αυτό και την αγαπάμε όλες. Η Lash Princess έχει πανέμορφη συσκευασία, περιέχει 12ml προιόντος (αρκετά, αν σκεφτεί κανείς πως οι περισσότερες περιέχουν γύρω στα 8-10ml) και το βουρτσάκι της είναι λίγο κυρτό. Αυτό βοηθάει στο να σχηματιστεί καμπύλη στις εξωτερικές βλεφαρίδες και να γραπώσει ακόμα και τις πιο μικρές βλεφαρίδες. Προσφέρει απίθανο όγκο και έντονο μαύρο χρώμα, αλλά έχω ένα μικρό παράπονο: Μετά από 5-6 ώρες εφαρμογής αρχίζει να κάνει κομματάκια.
Μικρό το κακό όμως για μία μάσκαρα που κοστίζει περίπου 4.30€.


Essence liquid ink matt eyeliner
Μικρό και γλυκούλι eyeliner που προσφέρει έντονο και μαύρο ματ αποτέλεσμα. Επειδή έχει πολύ λεπτό τρίχινο πινελάκι μπορείς να πετύχεις απίθανη λεπτομέρεια, και να κάνεις ακόμα και την πιο λεπτή γραμμή. Αν και λατρεύω τα eyeliner σε μορφή στυλό, μου άρεσε αρκετά το συγκεκριμένο. Απλά χρειάζεται λίγη περισσότερη εξάσκηση από ότι τα άλλα. Κοστίζει γύρω στα 3€ και δεν το περίμενα να είναι τόσο καλό σχετικά με την τιμή του.

CND Vinylux Weekly Top Coat
Το πιο εντυπωσιακό top coat που έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής, τόσο σε διάρκεια όσο και σε λάμψη! Υπόσχεται 7 μέρες διάρκεια, αλλά σε μένα έχει κρατήσει γύρω στις 10 άθικτο και με απίθανη λάμψη. Πολλές φίλες μου (ακόμα και η αισθητικός μου) με ρώτησαν αν έχω κάνει ημιμόνιμο λόγω της έντονης λάμψης. Ένα επαγγελματικό προιόν που αξίζει σίγουρα να δοκιμάσεις, είμαι σίγουρη πως θα σου αρέσει πολύ. Θα το βρεις στο e-creative group.

Κορδέλα μαλλιών για μακιγιάζ/skincare από τα Jumbo
Όσες έχετε μακριά μαλλιά σίγουρα κάποια στιγμή βρεθήκατε στην θέση μου. Πολλές φορές έδιωξα εκνευρισμένη κάποια ενοχλητική τούφα μαλλιών από το πρόσωπό μου που με εμπόδιζε να κάνω το μακιγιάζ μου ή την skincare περιποίηση μου. Την συγκεκριμένη κορδέλα την έμαθα από την γλυκειά youtuber Ελίζα και πραγματικά μου έχει λύσει τα χέρια! Λόγω της πετσετένιας υφής του δεν αφήνει καμία τουφίτσα να σε ενοχλήσει, και επίσης δεν είναι ούτε πολύ σφιχτή ούτε πολύ χαλαρή. Κόστος; 0.99€, άρα πάρ'την κι εσύ χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ροδόνερο Βοιου Κοζάνης από την Αρωματοποίηση
 Κάποια κοπέλα μου είχε προτείνει να σας κάνω ένα αναλυτικό review με το πώς χρησιμοποιώ το ροδόνερο, αλλά σκέφτηκα να το προσθέσω στα αγαπημένα του μήνα και να σας μιλήσω εδώ για αυτό. Εμένα προσωπικά με βοηθάει πολύ τις μέρες που εμφανίζω αυξημένη λιπαρότητα, γιατί μετά τον καθαρισμό ψεκάζω με αυτό το πρόσωπό μου και το διατηρεί ματ. Επίσης είναι τέλειο για να φτιάξετε το δικό σας DIY διφασικό ντεμακιγιάζ (που θα αποτελείται από ροδόνερο & αμυγδαλέλαιο), αλλά και ως setting spray για να διατηρήσει το μακιγιάζ σας αναλλοίωτο. Δώστε μεγάλη προσοχή στην ποιότητα, το συγκεκριμένο της Αρωματοποίησης είναι 100% φυσικό προιόν και μάλιστα διπλής απόσταξης.
Θα το βρείτε μόνο 5€ και ειναι σε μεγάλη ποσότητα.

The basics Gentle Cleansing Face Foam
Ο πιο απαλός αφρός καθαρισμού που έγινε ποτέ! Μυρίζει υπέροχα και πολύ διακριτικά, καθαρίζει απαλά το πρόσωπο και το αφήνει φρέσκο και λαμπερό. Στα συν του ότι παρόλο που απομακρύνει τέλεια τη λιπαρότητα, δεν αφήνει καθόλου αφυδατωμένο το πρόσωπο! Δεν έχω ξαναδοκιμάσει κάποιο αντίστοιχο προιόν, για αυτό και με εξέπληξε τόσο.
Ανήκει στην σειρά The basics, η οποία αποτελείται συνολικά από 4 skincare προιόντα και έχει δημιουργηθεί από μία ελληνίδα φαρμακοποιό την κ.Εύη Κουτσογιώργου.


Zoella Beauty Just say yes Bag
Το πιο ωραίο νεσεσέρ στην συλλογή μου είναι αυτή η makeup bag της γνωστής youtuber Zoella, η οποία είναι αρκετά μεγάλη και απόλυτα girly και cute! Χωράει μέσα αρκετά καλλυντικά, αλλά ακόμα και προιόντα skincare όπως κάποια κρέμα ή κάποιο καθαριστικό. Παρόλο που είναι οικονομική (θα την βρείτε 11.28€ στο feelunique) είναι αρκετά καλοφτιαγμένη και προσεγμένη, και προστατεύει τα καλλυντικά από το νερό. Στα ταξίδια πιστεύω πως θα με βολέψει πάρα πολύ!


You Might Also Like

20 σχόλια

  1. τον αφρό τον έχω δοκιμάσει και εγώ και έχει γινει ο αγαπημένος μου!!! εμένα πάλι μου ''αφυδατώνει'' το πρόσωπο αλλά είναι η κατάλληλη προετοιμασία για να βάλω το λαδάκι μου,που λατρεύω να χρησιμοποιώ. Ειδικά το καλοκαίρι που η επιδερμίδα μου θα ναι πιο λιπαρή θα καθεται ακόμα πιο ωραία! Καλό μήνα :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα κοίτα πόσο διαφορετικά μπορεί να συμπεριφερθεί ένα προιόν σε διαφορετικές επιδερμίδες! Μου κάνει πάντα εντύπωση αυτό :) Καλό μήνα Έφη μου!

      Διαγραφή
  2. Πόσο ωραίες φωτογραφίες, καθαρές και πόσο καθαρογραμμένο post!
    Μ' άρεσε. Φιλάκια πολλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το νεράκι (απο τα μέρη μου!) είναι φανταστικό!!! πολλές φορές ψεκάζω με αυτο το πινέλο μου για να γλιστράει καλύτερα το foundation. Δεν έχω δοκιμάσει κάτι απο The basics και θα το ήθελα πολύ! Φιλάκιααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι έχεις δίκαιο, αυτήν την χρήση την έχω κάνει κι εγώ στο παρελθόν για κάποια correctors και ξέχασα να την αναφέρω. Τελευταία έχω καιρό να τα χρησιμοποιήσω, καλά που μου τα θύμισες. Φιλάκια πολλά Natts μου!

      Διαγραφή
  4. Θέλω να δοκιμάσω τη Lash Princess, αλλά με τις βεραμάν λεπτομέρειες! Ωραία τα αγαπημένα σου Λίλα μου, ειδικά η κορδέλα για τα μαλλιά πολύ χαριτωμένη! :) Φιλιά πολλά! x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ την θέλω πολύ την Lash Princess στην βεραμάν συσκευασία γιατί έχει ενθουσιάσει τόσες bloggers&youtubers...Πιστεύω δεν είναι τυχαίο αλλά όντως θα δουλεύει! xx

      Διαγραφή
  5. Πολύ όμορφα τα αγαπημένα σου, η κορδελίτσα είναι πολύ χαριτωμένη θα την πάρω και εγώ... φιλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκτός από τα πράγματα που μας έδειξες το νεσεσέρ κλέβει την παράσταση είναι τόσο όμορφο ! το eyeliner το έχω και εγώ μ αρέσει πολύ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι το νεσεσέρ έχει γίνει το αγαπημένο μου, και δεν έχω και λίγα!! :)
      xx

      Διαγραφή
  7. Πολύ ωραία τα αγαπημένα σου κορίτσι μου. Μου κίνησες το ενδιαφέρον με το ροδόνερο, θέλω πολύ να το δοκιμάσω. Το eyeliner πολύ καλό και την κορδέλα θα την αποκτήσω σύντομα. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ροδόνερο είναι σούπερ προιόν και μάλιστα πολυχρηστικό, να το δοκιμάσεις και να μας πεις την γνώμη σου! :) Η κορδέλα με έχει καταβολέψει για skincare κατάσταση!xx

      Διαγραφή
  8. Τι ωραία αγαπημένα.. Την μάσκαρα της essence λέω εδώ και καιρό να την δοκιμάσω.. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να την δοκιμάσεις, αν και έχω ακούσει πως η βεραμάν έκδοση είναι πολύ καλύτερη :)xx

      Διαγραφή
  9. Τι υπεροχο νεσεσερ ^^ ολα ομορφα πολυ καλη η μασκαρα της essence !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι το νεσεσεράκι είναι απίθανο! Ευχαριστώ πολύ Kate μου..:)

      Διαγραφή
  10. Όμορφα όλα...Μεγαλώνει η wishlist μου επικινδυνα😳

    ΑπάντησηΔιαγραφή