ομορφιά

Empties #3 & Προιόντα που δεν θα αγοράσω ξανά!

7:34 π.μ.


Γεια σας κορίτσια μου! Σήμερα έχω ένα πολύ ωραίο post, γιατί ξέρω πως τα empties και τα προϊόντα που δεν θα αγόραζα ξανά είναι τα αγαπημένα σας.
Να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι καθόλου προκατειλημμένη σχετικά με κάποιες εταιρίες, και δοκιμάζω όσα περισσότερα προϊόντα μπορώ. Σε πιο παλιές αναρτήσεις σας έδειχνα πολλά "προϊόντα-αποτυχίες", τελευταία όμως παρατηρώ πως σχεδόν όλες μου οι αγορές είναι πετυχημένες!
Σας έχω τα δικά μου empties λοιπόν που είναι έτοιμα για να τα κρίνουμε. Πάμε να τα δούμε όλα ένα ένα, και να σας πω τελικά αν θα αγόραζα το κάθε προιόν ξανά ή όχι.

Golden Rose Sexy Black Mascara
 Υπέροχη ανάγλυφη συσκευασία με βελουτέ τριανταφυλλάκια, βουρτσάκι καμπυλωτό που προσφέρει ωραίο όγκο. Μου άρεσε πολύ αυτή η μάσκαρα, αν την φοράς πάνω από 7-8 ώρες κάνει μαύρα κομματάκια όμως σε γενικές γραμμές (μαζί με κάποια ακόμα μάσκαρα για μήνες ως combo) είναι σούπερ!
  Θα το αγόραζα ξανά; ✔

Essence The Lash Curler Mascara
 Στην αρχή μου άρεσε πολύ, γιατί προσφέρει έντονο όγκο και μαύρο χρώμα. Όμως δεν κρατάει καθόλου την καμπύλη στις βλεφαρίδες μου, μετά από 5-6 ώρες έκανε κι αυτή κομματάκια και την ένιωθα λίγο "βαριά" σαν σύνθεση. Για την τιμή της είναι καλή (γύρω στα 3-4€), αλλά ειλικρινά δεν ξέρω αν θα την ξαναγόραζα.
  Θα το αγόραζα ξανά; ✔-✘

Mascara Volume Effet Faux Cils babydoll
Την βρήκα σε travel size σε κάποιο περιοδικό, και δεν μπόρεσα να μην την πάρω. Αυτό που είναι απίθανο στις μάσκαρα YSL είναι ότι όσες στρώσεις και να βάλεις οι βλεφαρίδες παραμένουν σαν φυσικές και χωρίς καθόλου κόμπους. Δεν κάνει τις βλεφαρίδες σκληρές, και η συγκεκριμένη δίνει υπέροχο μήκος. Την αγάπησα πολύ και σίγουρα στο μέλλον αν θέλω να επενδύσω σε κάποια highend mascara θα είναι αυτή (αν δεν είναι η hypnose drama της Lancome που κι εκείνη είναι σούπερ!).
  Θα το αγόραζα ξανά; ✔


NYX Chunky Dunks Hydrating Lippie
Για την εταιρία NYX έχω ακούσει τα καλύτερα, για αυτό και χάρηκα πάρα πολύ που θα δοκίμαζα τα chunky dunk-τα κέρδισα σε διαγωνισμό της nyx στο facebook. Παρόλο που είναι αρκετά ενυδατικά, και τα χρώματα είναι πολύ πιο έντονα σχετικά με άλλα ενυδατικά χειλιών θεωρώ πως η μυρωδιά τους είναι αρκετά χημική, μυρίζουν σαν πλαστικό για αυτό και αποφεύγω να τα φορέσω. Ελπίζω στα επόμενα προιόντα που θα δοκιμάσω από την Nyx να είμαι πιο τυχερή!
Θα το αγόραζα ξανά;



Personal Care Cotton Pads από τα Jumbo
Οι πιο τραγικοί δίσκοι ντεμακιγιάζ είναι εδώ! Αφήνουν χνούδια, διαλύονται πανεύκολα και ξεκολλάνε οι 2 πλευρές τους πριν το καταλάβεις. Κοστίζουν βέβαια 0.50€, αλλά πείτε όχι! Σε αντίθεση με τις μπατονέτες του Jumbo που υπερ-αγαπώ, οι συγκεκριμένοι δίσκοι δεν αξίζουν την προσοχή σας.
Θα το αγόραζα ξανά;

Cosmetic Ξύστρα Μολυβιών Μακιγιάζ
Μία αγορά της τελευταίας στιγμής, που αποδείχτηκε λανθασμένη. Μόλις την έβγαλα από τη συσκευασία της, το κάτω μέρος της έσπασε. Ευτυχώς τώρα έχω κάποια ξύστρα της Essence, η οποία είναι και οικονομική και πολύ καλύτερη! Κόστισε 1€, αλλά πραγματικά πλέον είναι για τα σκουπίδια.
Θα το αγόραζα ξανά;

Petit Friend Matt Lip Crayon
Το βρήκα στο Memebox μου της CutiePieMargia, και είναι από τα χειρότερα προιόντα που έχω δοκιμάσει γενικά. Υπόσχεται πως θα δώσει ένα απαλό ροζ χρώμα στα χείλη και ενυδάτωση... Δεν κάνει τίποτα από τα 2! Έχει μία πολύ ελαφριά και ευχάριστη μυρωδιά, και αυτό είναι το μόνο του θετικό.
Θα το αγόραζα ξανά;

Cheek Room Lip Balm
 Άλλο ένα προιόν που βρέθηκε στο τόσο χαριτωμένο Memebox μου (δυστυχώς!). Είναι ένα lip balm το οποίο δεν δίνει στα χείλη απολύτως καμία ενυδάτωση, απλά έχει πανέμορφη μεταλλική συσκευασία.
Θα το αγόραζα ξανά;

Wet n wild E3542 Binge/Exces 
Ένα μωβ glitter για τα μάτια, το οποίο αρχικά νόμιζα πως θα είναι σκιά αλλά ουσιαστικά είναι ένα διάφανο gelly προιόν με χοντροκομμένα μωβ glitter. Όχι δεν πρόκειται να το φορέσω, και σίγουρα με απογοήτευσε. Αυτό βέβαια είναι το προσωπικό μου γούστο, σε κάποια άλλη κοπέλα μπορεί να αρέσει αυτό το αποτέλεσμα.
Θα το αγόραζα ξανά;



Και για το τέλος σας άφησα προιόντα skincare και περιποίησης. Σχεδόν όλα αγαπημένα!

Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate
Τι να πρωτοπεί κανείς για αυτό το υπέροχο σέρουμ! Πραγματικά είναι ότι καλύτερο μπορείτε να αγοράσετε, που θα κάνει τελικά την διαφορά στην επιδερμίδα σας. Απίθανη λεπτή υφή, τέλειο άρωμα και εύκολη απορρόφηση. Τι άλλο να σας πω, είναι απλά εξαιρετικό!
  Θα το αγόραζα ξανά; ✔

Garnier Νερό Ντεμακιγιάζ Micellaire για ευαίσθητες επιδερμίδες
 Σας έχω μιλήσει πάνω από 10 φορές για αυτό το νεράκι καθαρισμού, το οποίο θεωρώ πως αυτή τη στιγμή έχει την πιο καλή σχέση ποιότητας και τιμής στην αγορά (6.20€ για 400ml). Έχω ήδη τελείωσει 3 μπουκαλάκια, και αγόρασα αυτό για τις μεικτές/λιπαρές επιδερμίδες που δεν μου άρεσε τόσο πολύ. Άρα θα επιστρέψω και πάλι στο ροζ.
Αν δεν φοράω αδιάβροχη μάσκαρα, τα νεράκια καθαρισμού της Garnier δεν λείπουν ποτέ από την ρουτίνα ντεμακιγιάζ μου.
 Θα το αγόραζα ξανά;

Bioderma Sensibio H2O Solution Micellaire
Το αγόρασα περισσότερο από περιέργεια, για να διαπιστώσω γιατί είναι τόσο αγαπητό σε όλες. Όντως είναι πολύ καλύτερο από το αντίστοιχο της Garnier, αλλά και η τιμή του είναι αρκετά αυξημένη. Σίγουρα θα το αγόραζα στο μέλλον, προς το παρόν όμως συνεχίζω να μην αλλάζω το νεράκι της Garnier.
Θα το αγόραζα ξανά;

Kyana Shampoo Rasberry
 Ένα σαμπουάν με φρουτένια μυρωδιά, που ξεμπερδεύει τα μαλλιά, κάνει πλούσιο αφρό και τα καθαρίζει τέλεια. Μου άρεσε πολύ, όπως σας είπα και στο αντίστοιχο review.
 Θα το αγόραζα ξανά;

Sephora Masque tissu Ultra Soothing fiber mask
 Μία μασκούλα που την βρήκα -70% στις προσφορές στα Sephora και την τσίμπησα. Μου άρεσε, αλλά δεν έκανε κι αυτό το wow αποτέλεσμα που περίμενα (όπως οι μάσκες του Korres και της Apivita που φαίνεται άμεσα η ενυδάτωση και η λάμψη).
 Θα το αγόραζα ξανά; ✔-✘



Αυτά ήταν όλα όσα είχα να σας δείξω! Αν έχετε δοκιμάσει κάτι από όλα αυτά, περιμένω τα σχόλιά σας. Πολλά φιλιά σε όλες!

Facebook-Twitter-Instagram-Bloglovin'

You Might Also Like

16 σχόλια

  1. Και σκεφτόμουν να αγοράσω την μάσκαρα της Essence, μου άρεζε απίστευτα η συσκευασία της! Πολύ όμορφο ποστ :)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Essence έχει τόσο μεγάλη ποικιλία σε μάσκαρα που είμαι σίγουρη πως θα βρεις αυτό που ψάχνεις! Σου προτείνω την Lash Princess η οποία είναι εξαιρετική :)

      Διαγραφή
  2. Αυτό το serum της Shiseido το λιγουρεύομαι εδώ και καιρό..νομίζω πως τώρα που έρχονται και οι εκπτώσεις θα πάω να το πάρω!

    Φιλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το πάρεις, μπορεί να κοστίζει ακριβά αλλά είναι στα αλήθεια εξαιρετικό!

      Διαγραφή
  3. Πολύ καλό και χρήσιμο post Λίλα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο, όπως είπε και η Νάζη. Κρατάω στην άκρη του μυαλού μου τις αποτυχίες για να τις αποφύγω όταν πάω για ψώνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σας άρεσε κορίτσια, ελπίζω να σας βοήθησα λίγο :)
      xx

      Διαγραφή
  5. οι δισκοι απο τα τζαμπο ειναι οντως χαλια!! εχω δοκιμασει το micallaire της bioderma το πρασινο και τωρα χρησιμοποιω της garnier μου αρεσουν και τα δυο. θελω να δοκιμασω τον ορο της shiseido αλλα εχει τσιμπημενη τιμη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι έχεις δίκαιο είναι αρκετά ακριβό, αλλά τα αξίζει τα χρήματά του :)
      xx

      Διαγραφή
  6. Και εμένα αγαπημένη μου μάσκαρα της ysl,μια απο τις καλύτερες για εμένα.Το νεράκι της Garnier δεν το ευχαριστήθηκα τόσο όσο της Bioderma,δικαιώνει την φήμη του τελικά.όσο για τα άλλα προιόντα δεν τα έχω δοκιμάσει,κάποια απο αυτά θα ήθελα.
    Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ είμαι της άποψης ότι όταν κάτι λέγεται από πολλές κοπέλες ότι είναι καλό, κατά 99% όντως θα είναι!xx

      Διαγραφή
  7. Τι κρίμα για την σκιά, στην συσκευασία πάντως φαίνεται υπέροχη! Φιλάκια κούκλα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από όλα αυτά, μόνο την μάσκαρα της golden rose ¨εχω δοκιμάσει. Πάντως, από NYX σε προϊόντα κραγιόν που έχω δοκιμάσει είμαι πολύ ευχαριστημένη! Μυρίζουν ωραία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ προς το παρόν δεν έχω αγοράσει τίποτα άλλο, αλλά στο μέλλον σίγουρα θα πάρω κάποιο μολυβάκι χειλιών :)
      xx

      Διαγραφή