ομορφιά

Τα πινέλα της καρδιάς ♡ Review

12:22 μ.μ.

(Από αριστερά προς τα δεξιά: Medium Angle Brush, Pencil Brush, Blending Brush, Medium Eye Shader Brush, Eye liner Bruch.)

Νιώθω περίφανη κάθε φορά που βλέπω κάποια εξέλιξη, κάποια ευχάριστη είδηση στον χώρο του beauty blogging στην Ελλάδα. Χαίρομαι να βλέπω πως άλλες bloggers πάνε καλά, λανσάρουν δικά τους προιόντα και ξεκινούν κάτι το διαφορετικό και συνάμα αξιόλογο. Για αυτό και αισθάνθηκα μεγάλη χαρά όταν πληροφορήθηκα πως η Μαίρη του MadeInHeart λανσάρει την δική της σειρά με πινέλα ματιών, τα οποία δεν έχουν κάποιο τυχαίο όνομα αλλά λέγονται Heart Basic Series Starter Kit -ή αλλιώς τα πινέλα της καρδιάς. Μιλάμε για 5 πινέλα ματιών με μαύρες λαβές
 από ξύλο φιλικό προς το περιβάλλον
και βελούδινες cruelty free τρίχες. Δεν γινόταν να μην τα αποκτήσω!

Από την πρώτη στιγμή με κέρδισαν δύο πράγματα:
Το πόσο απαλές είναι οι λαβές τους (κι όμως αυτές οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά τελικά!) και το πόσο βελούδινες ένιωθα τις τρίχες τους στα βλέφαρα. Πολλές φορές τα πινέλα ματιών είναι πολύ απαλά, όμως στα μάτια μας αισθανόμαστε να μας "γδέρνουν". Με τα πινέλα της καρδιάς όμως δεν είχα κανένα τέτοιο πρόβλημα.


Medium Angle Brush
 Το κοφτό πινέλο με το οποίο μπορείς να γεμίσεις κενά στα φρύδια σου, να φορέσεις το eye liner σου καθώς και να τοποθετήσεις shimmery σκιά στις εσωτερικές φωνίες του ματιού ή κάτω από το φρύδι. Μου άρεσε το ότι οι τρίχες του είναι αρκετά σταθερές και τοποθετούν το κάθε προιόν με αρκετή λεπτομέρεια.  

Pencil Brush
Το πινέλο που μου αρέσει όταν θέλω να κάνω κάποιο έντονο μακιγιάζ με ένταση στην κόγχη, διότι ελέγχεις με αυτό απόλυτα το αποτέλεσμα που θέλεις και φροντίζεις την λεπτομέρεια.

Blending Brush
Όλες τα γνωρίζουμε τα συγκεκριμένα και όλες τα αγαπάμε! Σβήνουν ομοιόμορφα τις σκιές ώστε το αποτέλεσμα να φαίνεται φυσικό, και να μην ξεχωρίζει που ξεκινάει η μία σκιά και πού τελειώνει η άλλη. 

 
Medium Eye Shader Brush
 Το πλατύ πινέλο που με βοηθά να απλώνω τις σκιές μου, και ειδικά τις πιο ανοιχτόχρωμες που χρησιμοποιώ σε όλο το κινητό βλέφαρο συνήθως.

 Eye liner Bruch
 Το συγκεκριμένο το χρησιμοποιώ μόνο όταν θέλω να κάνω μία πολύ λεπτή γραμμή eyeliner, διαφορετικά λατρεύω το
Medium Angle Brush για την τοποθέτηση gel eyeliner (και συγκεκριμένα το Maybelline Eyestudio Gel Eyeliner Black).


Τα χρησιμοποιώ πολύ καιρό, τα έχω πλύνει πάρα πολλές φορές και δεν έχουν χάσει ούτε μία τρίχα -φυσικά διατήρησαν την αρχική απαλότητά τους! 
Η τιμή τους είναι στα 12€ (και τα 5) και θα τα βρεις στο eyewish.gr. Σίγουρα αξίζει να τα δοκιμάσετε, καθώς τα εργαλεία μακιγιάζ είναι αυτά που θα σας επιτρέψουν να εφαρμόσετε εύκολα διάφορες τεχνικές και να έχετε τέλειο μακιγιάζ στα μάτια σας. Κι αν τα λανσάρει μία αγαπημένη beauty blogger ακόμα καλύτερα, έτσι δεν είναι;


 

You Might Also Like

14 σχόλια

  1. Τα πινέλα φαίνονται εξαιρετικά! Φιλάκια πολλά <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαίνονται υπέροχα!
    Θα ήθελα πολυ να τα δοκιμάσω :)

    Φιλιά,Εύα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα βλέπω τόοοσο καιρό και θέλω πολύ να τα πάρω!!!Δεν έχω καθόλου πινέλα και αυτό το σετάκι φαντάζει ιδανικό , οικονομικό, cruelty-free, πολύ απαλά και μαλακά όπως είπες,μου φαίνεται μια πολυ καλη αρχή..!! :))
    Πολύ ωραίο post!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως, εξάλλου όπως λέει και το όνομα είναι ένα starter kit :) Αν και για αρχή πιστεύω πως θα σε βόλευαν ακόμα και 2 πινέλα όχι 5, ένα για blending και ένα για να απλώνεις σκιές. Ευχαριστώ πολύυ!

      Διαγραφή
  4. Δεν τα έχω χρησιμοποιήσει εντατικά.Βολεύτηκα περισσότερο τα real techniques..Φιλιά κούκλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα RT δεν τα έχω δοκιμάσει, διότι από πινέλα πλέον νομίζω πως είμαι λίγο κομπλέ :) Φιλάκια Κωνσταντίνα! xx

      Διαγραφή
  5. Φαίνονται πολύ ωραία και θα ήθελα να τα δοκιμάσω. Εξεπλάγην θετικά με το γεγονός οτι είναι απο μία Ελληνίδα blogger!!! xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ για αυτό και ήθελα τόσο πολύ να τα δοκιμάσω!! :)xx

      Διαγραφή
  6. Φαίνονται πολύ ωραία .Αν είναι όπως ακριβώς τα περιγράφεις τότε έχουν και πολύ καλή τιμή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ, νομίζω πως η τιμή τους είναι όντως πολύ καλή! :)xx

      Διαγραφή
  7. Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ όμορφα Κλεονίκη μου, σου τα συστήνω ανεπιφύλακτα :)

      Διαγραφή