Συνδρομητικό κουτί ομορφιάς

Βουτιά στο Summer Cherrybox 2015

1:15 π.μ.

 Κάθε φορά που κυκλοφορεί νέο συνδρομητικό κουτί, δεν ξέρω τι παθαίνω αλλά θέλω οπωσδήποτε να το πάρω. Το Summer Cherrybox περιέχει καινούργιες μάρκες & προιόντα που σίγουρα ήθελα να δοκιμάσω, για αυτό και το αγόρασα. Κοστίζει 20€ και όπως θα δείτε παρακάτω, όλα τα προιόντα που περιέχει είναι σούπερ χρήσιμα για το καλοκαίρι, τα περισσότερα δε σε full size συσκευασίες.
Για όλα θα ακολοθήσουν reviews, αν σας ενδιαφέρει κάποιο συγκεκριμένο αφήστε μου σχόλιο.

Με νότες από γλυκιά καρύδα και ζεστή καραμέλα, το μεθυστικό Summer Cherrybox, αρωματισμένο με τύπου Bronze Goddess από τη Zoniou και με πολλούς, μικρούς και μεγάλους θησαυρούς έρχεται για να φέρει το καλοκαίρι στα χέρια σας! Απολαύστε το!


  Youth Lab Daily Sunscreen Cream SPF50
Η πιο φρέσκια άφιξη στο Cherrybox που σίγουρα θα τη χαρείτε όσο κι εμείς! Το Daily Sunscreen Cream SPF 50 είναι ένα αντηλιακό προσώπου για όλες τις επιδερμίδες. Παρέχει υψηλή προστασία από την UVA & UVB ακτινοβολία και ταυτόχρονα, χάρη στην έγχρωμη συνθεσή του προσαρμόζεται στο χρωματικό τόνο του δέρματος, χαρίζει ομοιόμορφη κάλυψη, ομαλοποιώντας δυσχρωμίες, σημάδια και δερματικές ατέλειες! Είναι πλούσιο σε υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη Ε ενυδατώνει σε βάθος, έχει λεπτόρευστη υφή, ευχάριστο άρωμα και παραμένει σταθερό και αναλλοίωτο για πολλές ώρες. Κατάλληλο ακόμη και για καθημερινή χρήση στην πόλη! Δερματολογικά ελεγμένο, μη φαγεσωρογόνο, χωρίς parabens.

Το προιόν που με έκανε να θέλω να αγοράσω το κουτί! Η Youth Lab είναι μία ελληνική εταιρία με καλλυντικά που μπορούμε να τα βρούμε στα φαρμακεία. Σε full size συσκευασία των 50ml, κοστίζει 20.40€ (σαν να λέμε πως με ένα μόνο προιόν βγήκε η αξία του κουτιού!).


 Natura Siberica White Body Butter
 Όσες είχατε την τύχη να δοκιμάσετε κάποιο προιόν της Natura Siberica σίγουρα την έχετε λατρέψει! Όσες θα τη δοκιμάσετε για πρώτη φορά, ετοιμαστείτε να τη λατρέψετε! Πρόκειται για μία εταιρία οργανικών καλλυντικών από τη Σιβηρία, με παγκόσμιες πιστοποιήσεις, η οποία αναπτύσσει τα προιόντα της με συστατικά από άγρια βότανα, χόρτα και φυτά Σιβηρία και την Άπω Ανατολή. Η λευκή πλούσια κρέμα σώματος είναι κατασκευασμένη από καθαρό κερί μέλισσας και από φυσικά έλαια οκτώ φυτών της Σιβηρίας. Αυτός ο μοναδικός συνδιασμός προσφέρει εντυπωσιακή ενυδάτωση, θεραπεύει εντατικά, μαλακώνει και λειαίνει την επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει ενεργά στην εξάλειψη της κυτταρίτιδας! Χρησιμοποιήστε την καθημερινά και δείτε άμεσα αποτελέσματα.

 Μία καινούργια εταιρία στην Ελλάδα και στο Cherrybox, και η αλήθεια είναι πως είμαι σε αναζήτηση της κρέμας σώματος που χρειάζομαι για το καλοκαίρι. Το δεύτερο full size προιόν του κουτιού, στα 200ml και κοστίζει 14.31€.

 ΚΥΑΝΑ βερνίκι νυχιών
 Η εταιρία Kyana, γνωστή στον χώρο των κομμωτηριακών προιόντων μας εκπλήσσει ευχάριστα για άλλη μία φορά με τα απίθανα βερνίκια νυχιών της σε αποχρώσεις που θα σας ενθουσιάσουν! Εφαρμόζουν τέλεια, στεγνώνουν γρήγορα και διατίθενται σε πάρα πολλές καλοκαιρινές αποχρώσεις.

Η Kyana, η γνωστή εταιρία που συνεργάζεται με επαγγελματίες κομμωτές λανσάρει νέα σειρά με βερνίκια, που ανυπομονώ να δοκιμάσω. Το τρίτο full size προιόν του κουτιού σε ροζ απαλή απόχρωση, στα 3.50€.


Bellapierre Cosmetics shimmer powder


 Ακόμα μία καινούργια εταιρία στην Ελλάδα και στο Cherrybox, η Bellapierre. Στο Vana2 special edition κουτάκι είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω ένα υπέροχο ματ κραγιόν από την συγκεκριμένη εταιρία, το Mandarina που είναι ένα εξαιρετικό πορτοκαλί και το νιώθεις πολύ άνετο στα χείλη. Αυτή τη φορά στο κουτάκι μου βρήκα μία πολυχρηστηκή μπρονζέ πούδρα, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν σκιά αλλά και σαν προιόν για contouring ή highlighting. Ελπίζω να είσαι εξίσου καλή με το κραγιόν!
Το τέταρτο full size προιόν στα 13.00€.

Lavera Organic Lip balm Soft Bronze 
Πολλά οργανικά έλαια σε κεριά έχουν χρησιμοποιηθεί σε αυτό το lip balm προκειμένου να μαλακώσουν και να προστατεύσουν τα χείλη σας. Αυξάνει την ελαστικότητα των χειλιών, παρέχοντάς τους ταυτόχρονα τη φυσική φροντίδα που χρειάζονται. Σε απαλό bronze χρώμα, που θα δώσει μία ελαφριά λάμψη στα χείλη σας, ιδανική για το καθημερινό σας summer look.

Πέμπτο και τελευταίο full size προϊόν από την γνωστή εταιρία για τα βιολογικής προέλευσης καλλυντικά της, την Lavera. Στα 3.51€, ελπίζω να με βοηθήσει με τα ξηρά μου χείλη λόγω καλοκαιριού.

Και 3 προϊόντα σε δειγματάκια που βρήκα:

  Aquateal Eau Bronzante Wipes
Η γαλλική Aquateal είναι μία πρωτοποριακή εταιρία καλλυντικών, η οποία λανσάρει νέα προιόντα βασισμένη στη φιλοσοφία της επανεύρεσης καλλυντικών με τρόπο διαφορετικό από αυτόν που τα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα. Στα πλαίσια αυτά τα μαντηλάκια μαυρίσματος αποτελούν ένα βραβευμένο προιόν, το οποίο εκμεταλλεύεται την ιδιότητα του μαύρου τσαγιού να χρωματίζει και να δίνει χρυσαφιές, μπρονζέ νότες στην επιδερμίδα. Με 0% αυτομαυριστικούς, τα υγρά αυτά μαντηλάκια θα σώσουν στη στιγμή το express tan που θέλετε.

 Τα 10 κοστίζουν 9.95€ και στο Cherrybox βρήκα 2.

 Natura Siderica Extra Firming Facial Mask,
75ml / 8,95€

   Zoniou Ένα γυναικείο άρωμα τύπου
 100ml στα 15€



Το καλοκαιρινό κουτάκι Cherrybox μου άρεσε πάρα πολύ, για αυτό και στο συστήνω κι εσένα. Πρώτα γιατί είδα ότι η αντηλιακή δεν ήταν η ίδια σε όλα τα κουτιά, αλλά ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε κοπέλας επιλέχθηκε το κατάλληλο προιόν και δεύτερον γιατί το Cherrybox σέβεται το γεγονός πως για να δοκιμάσεις κάτι επαρκώς χρειάζεσαι πλήρεις συσκευασίες.
*Αν σε έπεισα να το δοκιμάσεις, χρησιμοποίησε στο checkout τον κωδικό 2757. Κλικ στο www.cherrybox.gr*


You Might Also Like

16 σχόλια

  1. Πράγματι φαίνεται πολύ καλό κουτί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ όμορφα όλα τα προιόντα του κουτιού, να τα χαρείς :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με επεισες !!!Ο κωδικος ειναι εκπτωτικος;;;Και τα μεταφορικα ποσο πανε ;;;Φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι είναι κωδικός σύστασης για νέες εγγραφές :)
      Τα μεταφορικά είναι δωρεάν για τα συνδρομητικά κουτιά, εκτός κι αν επιλέξεις να πληρώσεις με αντικαταβολη που χρεώνεται εξτρά.

      Διαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνα μου! Να το χαρείς σου εύχομαι :)

      Διαγραφή
  5. Να τα χαρείς!!! Είχε όντως πολύ ωραία προϊόντα αυτό το κουτί!!! Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ νομίζω πως σίγουρα αξίζει αυτό το κουτί! Ευχαριστώ πολύ Αναστασία μου :)

      Διαγραφή
  6. χμμ οκ είναι πιο ακριβό από το glowbox αλλά μου άρεσε πολύ περισσότερο. να τα χαρείς όλα πολύ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μένα μου άρεσε πολύ περισσότερο από το Glowbox, και δεν το μετάνιωσα καθόλου που επέλεξα Cherrybox τελικά :)
      Ευχαριστώ πολύ Ελένη!!

      Διαγραφή
  7. σίγουρα έκανες μια καλή επιλογή. σίγουρα καλύτερο από το glowbox!

    ΑπάντησηΔιαγραφή