Αρωματοποίηση

10 Λόγοι για να αγαπήσεις το ροδόνερο

10:01 π.μ.


Το πιο πιθανό είναι να γνωρίζεις πως το ροδόνερο είναι εξαιρετικό για συνταγές ζαχαροπλαστικής, και να το έχεις ήδη χρησιμοποιήσει. Εκτός από αυτές τις χρήσεις όμως, το ροδόνερο είναι ένα εξαιρετικό προϊόν περιποίησης επιδερμίδας -και όχι μόνο- που ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ πριν περίπου ενάμιση χρόνο και από τότε δεν θέλω να το αποχωριστώ. Με λίγα λόγια, είναι τόσο οικονομικό και ποιοτικό που αν το εντάξεις στην καθημερινή σου ρουτίνα ομορφιάς μετά δεν μπορείς χωρίς αυτό. 

Πριν ξεκινήσω να σας μιλήσω γενικά για το ροδόνερο, θέλω να σας πω ότι χρησιμοποιώ αυτό από την Αρωματοποίηση το οποίο κοστίζει 5€ και είναι στα 150ml. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη με την ποιότητά του, καθώς είναι διπλής απόσταξης και 100% φυσικό προϊόν- και μάλιστα ελληνικό αφού προέρχεται από την Κοζάνη. Είχα δοκιμάσει και άλλα 2 στο παρελθόν, το ένα μάλιστα από την Βουλγαρία που φημίζεται για το ροδόνερό της, όμως μόνο με το συγκεκριμένο έχω δει τόσο μεγάλη διαφορά στο δέρμα μου.
Επιπλέον, προσέξτε να επιλέξετε ροδόνερο σε σπρέυ με ομοιόμορφο ψέκασμα, για πιο ευχάριστη αίσθηση όταν το εφαρμόζετε.


Θα αγαπήσεις το ροδόνερο γιατί:

1)Είναι οικονομικό
 Μπορείτε να το βρείτε σε Hondos Center, στα σούπερ μάρκετ -δεν γνωρίζω αν υπάρχουν και για καλλυντική χρήση, όμως σίγουρα σας προτείνω το προιόν της Αρωματοποίησης για να είστε σίγουρη τόσο για την ποιότητα όσο και για την τιμή.

2)Είναι φυσικό
 Συνήθως θα βρείτε 100% φυσικό ροδόνερο στα καταστήματα.

3)Βοηθάει στην εξάλειψη των ρυτίδων
 Το ροδόνερο περιέχει και αντιγηραντικές ιδιότητες!

4)Ανακουφίζει το ευαίσθητο δέρμα
 Ειδικά αν έχετε κοκκινίλες θα σας αρέσει πολύ, γιατί σέβεται την ευαίσθητη επιδερμίδα και δεν την ερεθίζει καθόλου.
Και μάλιστα βοηθάει να μην φαίνονται τόσο οι κόκκινες περιοχές, οι ερεθισμοί του δέρματος.

5)Ενυδατώνει την επιδερμίδα
Ελαφριά βέβαια, αλλά μόλις απορροφηθεί αισθάνεσαι τέλεια το πρόσωπό σου.

6)Τονώνει μετά από καθαρισμό/ντεμακιγιάζ
 Σε κάνει να νιώθεις την επιδερμίδα σου πολύ καθαρή και σφιχτή.

7)Συσφίγγει τους πόρους
 Αυτό το παρατήρησα αρκετές μέρες μετά την χρήση του, και μου αρέσει πάρα πολύ. Πολλές φορές ψεκάζω το πρόσωπό μου με ροδόνερο πριν το μακιγιάζ, και περιμένω να απορροφηθεί για να φαίνεται το πρόσωπο πιο ομοιόμορφο και λαμπερό.

8)Περιέχει βιταμίνες C και A
 Για αυτό και θρέφει την επιδερμίδα, και μάλιστα με πολύτιμα συστατικά.

9)Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν setting spray
 Ειδικά τώρα το καλοκαίρι που θέλουμε το μακιγιάζ μας να γίνεται όσο πιο ανάλαφρο, αυτό το προϊόν είναι θαυματουργό! Όσα προιόντα κι αν φοράτε (concealer, makeup, bronzer, ρουζ, πούδρα κλπ) τα κάνει να δείχνουν ένα και να μένουν στη θέση τους πολλές ώρες, χωρίς να φαίνεται πως έχετε εφέ μάσκας.

 Και το τελευταίο, το νούμερο 10 είναι λίγο υποκειμενικό αλλά για μένα είναι μία ακόμα χρήση. Στα ταξίδια αν έχεις μαζί σου το ροδόνερο, ειδικά αν κάνει και ζέστη, όταν το ψεκάζεις στο πρόσωπο σε κάνει να νιώθεις όμορφα με την επιδερμίδα σου και μυρίζει ονειρικά.
Τι καλύτερο από αυτό;

You Might Also Like

8 σχόλια

  1. Λατρεύω το άρωμα τους!! Το ροδόνερο που είχα πάρει από το beautytestbox μείωνε και τις κοκκινίλες!! Φιλιά πολλά κορίτσι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως το ροδόνερο έχει τέλειο άρωμα! Κι αυτό τις μειώνει, γενικά βλέπω πολύ ωραίο το δέρμα μου και το πρόσωπό μου από τότε που ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ.

      Διαγραφή
  2. Συμφωνώ και εγώ με όσα περιγραφεις ειναι το πιο άριστο τονωτικο για το πρόσωπο , ειναι στην καθημερινή μου ρουτίνα φιλακια ..,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ όλη την ώρα ψεκάζομαι, ειδικά τώρα το καλοκαίρι δροσίζει υπέροχα το δέρμα!xx

      Διαγραφή
  3. Α, πολύ ενδιαφέρον και πολυχρηστικό! Θα το δοκιμάσω κι εγώ λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή