Ελληνική Εταιρία

Η ομορφιά στην απλότητα ♡ Olea Juice Soap #Review

3:55 μ.μ.


Μερικές μέρες αναζητάμε το σίγουρο, το σταθερό. Αυτό που το γνωρίζουμε χρόνια, και που από παιδιά μας συνοδεύει σε κάθε μας κίνηση! Ναι, μιλάω για το σαπούνι.
Το σαπούνι με το οποίο πλένουμε το σώμα μας, και αποτελεί διαχρονική αξία. Μπορεί με το πέρασμα του χρόνου να αρχίσαμε να χρησιμοποιούμε πολλά προϊόντα για να το αντικαταστήσουμε, μα να! Αυτό παραμένει αναλλοίωτο και αναντικατάστατο! Κι όταν μάλιστα προέρχεται από μία ελληνική εταιρία, και περιέχει τα πιο αγνά συστατικά της φύσης είναι σίγουρο πως δεν γίνεται να μην το αγαπήσεις. Επιπλέον είναι και χειροποίητο, για να σου προσφέρει αγνή και δροσερή αίσθηση καθαριότητας και φροντίδας. Θα μπει στην καθημερινότητά σου, και θα σε κάνει να αισθανθείς ότι δεν έχει καμία σχέση με τα βιομηχανοποιημένα σαπούνια στα ράφια των σούπερ μάρκετ. Μία μικρή δόση πολυτέλειας για την καθεμία.
Μα τόση ώρα δεν σας το σύστησα... Σας μιλάω λοιπόν για το αγαπημένο μου πλέον σαπούνι από την Olea Soap Juice, και θα το βρείτε στο www.oleasoap.gr


Μπορεί και να σας το έχω ξαναπεί, αλλά στο πρόσωπό μου φοβόμουν πολύ να χρησιμοποιήσω κάποιο σαπούνι για τον καθημερινό μου καθαρισμό. Είχα συνηθίσει στην αίσθηση που αφήνουν στο δέρμα τα βιομηχανοποιημένα σαπούνια, τα οποία το αφυδατώνουν και το αφήνουν εντελώς ξηρό. Τα συγκεκριμένα όμως το αφήνουν πεντακάθαρο, και ελαφριά ενυδατωμένο. Γιατί; Επειδή περιέχει αγνό, παρθένο ελαιόλαδο, γλυκερίνη και έλαια βοτάνων!

Κάτι άλλο που δεν μπορώ να μην σας αναφέρω είναι πως ακόμα και το ριζόχαρτο της συσκευασίας του κάθε σαπουνιού είναι οικολογικό. Άρα τα Olea Juice Soap εκτός από τον άνθρωπο, φροντίζουν και για το περιβάλλον.
Τελευταίο και εξίσου σημαντικό: έχουν πιστοποιητικό ποιότητας από το γενικό χημείο του κράτους.


Έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε 5 διαφορετικά σαπουνάκια, τα οποία θα σας παρουσιάσω αμέσως. Οι συνδιασμοί είναι πολύ πετυχημένοι, και τα έχω χρησιμοποιήσει όλα τόσο σε πρόσωπο όσο και σε σώμα.

Μαστίχα Χίου & Κανέλλα

Θυμαρίσιο Μέλι & Βότανα

Φύλλα Ελιάς

Κρόκος Κοζάνης & Κρητικό Δίκταμο

Ρόδι & Κράνμπερι





Όλα τα σαπούνια είναι στα 113 gr και κοστίζουν 4.50€, εκτός από τα 2 τελευταία που κοστίζουν 6.50 €. Να σας πω την αλήθεια, αυτά είναι και τα 2 αγαπημένα μου! Φροντίζουν απαλά την επιδερμίδα του προσώπου, κάνοντάς την να τρίζει από καθαριότητα. Τις μέρες που νιώθω πως η επιδερμίδα μου χρειάζεται μία καλή απολέπιση, το σαπουνάκι με την ελιά κάνει υπέροχη δουλειά. Όταν πάλι νιώθω πως η επιδερμίδα μου είναι πιο ευαίσθητη, επιβάλλεται η χρήση του σαπουνιού με το ρόδι που αφήνει μία μεταξένια απαλότητα. Φυσικά μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και στο σώμα σας, ανάλογα με τις μυρωδιές που σας εμπνέουν και σας αρέσουν.


Μπορείτε να αγοράσετε και ένα πανέμορφο πακετάκι με 4 σαπούνια, για να τα δοκιμάσετε και να δείτε την διαφορά τους με τα υπόλοιπα σαπούνια που κυκλοφορούν στην αγορά. Θα τα βρείτε εδώ στα 20.00€.

ΥΓ: Ξέρω πως σου είπα πως αυτές τις μέρες είμαι σε περίεργο mood (όπως κι εσύ), αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ στην γοητεία του blogging. Ειδικά όταν πρόκειται για ένα προϊόν που συνοδεύει τόσες γενιές ανθρώπων στο πέρασμα του χρόνου, όπως το κλασσικό και αγαπημένο σε όλους μας σαπούνι. Πες το και #έμπνευση της στιγμής!

 *Τα προιόντα που αναφέρθηκαν είναι PR Samples.  Για περισσότερες πληροφορίες, ενημερωθείτε μέσω της σελίδας Disclaimer.*
 


You Might Also Like

4 σχόλια

  1. όμορφαααα ^_^. βέβαια είναι λίιιγο ακριβά για σαπουνάκια, αλλά άμα είναι καλά, ίσως και να αξίζουν τα λεφτά τους :D. είναι τόσο cute στη συσκευασία τους. χιχι! φιλιά :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα αξίζουν τα λεφτά τους, είναι πολύ ποιοτικά Έφη μου! xx

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Μία δοκιμή αξίζει, είναι πολύ αξιόλογα και μάλιστα ελληνικά!

      Διαγραφή