αντηλιακό

Vichy Ideal Soleil BB Κρέμα SPF 50 #Review

6:28 π.μ.


Γειά σας κορίτσια!
Σήμερα θα μιλήσουμε για κάτι που όλες μας ενδιαφέρει το καλοκαίρι, και δεν είναι άλλο από την αντηλιακή μας προστασία. Όταν όμως συνδιάζεται και με χρώμα, έχουμε και κάλυψη και προστασία. Για μένα αυτός είναι ο ιδανικός συνδιασμός για τις καθημερινές μου ανάγκες στην πόλη, γιατί ουσιαστικά με μία μόνο κίνηση έχω πολύ ωραίο και ελαφρύ αποτέλεσμα. Στο σημερινό review σας έχω ένα τέτοιο πολύ ωραίο προιόν από την αγαπημένη Vichy, το οποίο είναι μία BB κρέμα ή αλλιώς αντηλιακό με χρώμα. 


 Ελαφρύ άγγιγμα, πολύ ωραία βελούδινη υφή που απορροφάται άμεσα και δίνει όντως απίθανο ματ αποτέλεσμα -όπως και υπόσχεται. Προς το παρόν επειδή δεν έχω μαυρίσει σχεδόν καθόλου υπάρχει μία διαφορά στην απόχρωση, καθώς είμαι αρκετά λευκή και μου έρχεται κάπως σκούρη. Όταν όμως απλωθεί καλά, υπάρχει κάποια διαφορά πάλι όχι όμως τόσο αισθητή. 
 Στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες πορτοκαλίζει, κάτι που εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε και τόσο. Αν όμως έχετε ήδη μαυρίσει λιγάκι νομίζω πως θα σας ταιριάξει πολύ καλά. Ειδικά αν έχετε βαρεθεί τα κλασσικά αντηλιακά που αφήνουν πολύ λιπαρότητα, και θέλετε κάτι πραγματικά ματ!


Έχει μέτρια προς ελαφριά κάλυψη, η απόδοσή της όμως χτίζεται κι έτσι μπορείτε να επιμείνετε τοπικά σε κάποια σημάδια χωρίς να φαίνεστε υπερβολικά βαμμένη.
Δεν φεύγει, παραμένει σταθερό όσες ώρες κι αν χρειαστεί και μάλιστα είναι paraben free. Επίσης περιέχει ιαματικό νερό της Vichy και είναι αδιάβροχο. Έχει εύκολο άνοιγμα-κλείσιμο, και πολύ βολική συσκευασία στα 50ml για να την έχετε παντού μαζί σας. Μου άρεσε αρκετά αυτό το προϊόν, και ανυπομονώ να μαυρίσω ώστε να το χρησιμοποιώ καθημερινά χωρίς να υπάρχει μεγάλη διαφορά στην απόχρωση του και τη δική μου.


Αν αποφάσισες ότι θέλεις να την δοκιμάσεις, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή καθώς θα την βρεις σε σούπερ προσφορά στο Pharmacy295 στα 10.45€ και μάλιστα με δώρο την φανταστική ενυδατική Aqualia Thermal σε ειδικό μέγεθος!
(Δείτε την προσφορά εδώ)
Σας συστήνω σίγουρα το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό φαρμακείο, καθώς το προιόν έφτασε στα χέρια μου άριστα συσκευασμένο και ακριβώς την επόμενη εργάσιμη από την μέρα της παραγγελίας. Στο πακέτο μου βρήκα και διάφορα δειγματάκια για δοκιμή, και φυσικά πολλά προστατευτικά με αέρα για να μην έρθει τίποτα σπασμένο.

Αυτά από μένα!
Εσείς έχετε δοκιμάσει την BB της Vichy για λιπαρές/μικτές επιδερμίδες; Ποιά είναι η αγαπημένη σας αντηλιακή αυτό το καλοκαίρι;

   *Τα προιόντα που αναφέρθηκαν είναι PR Samples. 
Για περισσότερες πληροφορίες, ενημερωθείτε μέσω της σελίδας Disclaimer.*

You Might Also Like

14 σχόλια

  1. χμμ. δεν την έχω δοκιμάσει αλλά φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα :) ^^. τέλεια νύχια :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Εφάκι μου! Όντως είναι πολύ ωραία και εντελώς ματ, μου πέφτει λίγο σκούρη προς το παρόν αλλά ελπίζω να μαυρίσω :)

      Διαγραφή
  2. Την έχω κι εγώ,καθώς λατρεύω και τα αντίστοιχα αντηλιακά της! Δυστυχώς,είμαι από τις λίγες που έχω το αντίθετο πρόβλημα...μου πέφτει ανοιχτόχρωμη (ειδικά τώρα) και δε θέλω να σταματήσω να την φοράω,γιατί δεν έχω βρει κάτι που να μου αρέσει και να μου "κάθεται" τόσο όμορφα! Την λατρεύω!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα σε καταλαβαίνω! Ίσως θα έπρεπε να κυκλοφορεί σε 2-3 αποχρώσεις, για να βολευόμαστε όλες :)
      Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  3. Φαίνεται τόσο μα τόσο ενδιαφέρον προϊόν! Σ'εμένα όμως που είμαι κάτασπρη και δεν μαυρίζω καθόλου φοβάμαι πως θα είναι πολύ σκούρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ πιθανό είναι να σου πέσει σκούρη η απόχρωση :)
      Πάντως είναι εντελώς ματ, και αυτό την κάνει ακαταμάχητη! xx

      Διαγραφή
  4. Φαίνεται πολύ φυσική στο δέρμα σου!!! Μου τράβηξε το ενδιαφέρον μπορώ να πω!! Φιλιάααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με μία στρώση είναι όντως πολύ φυσική! Να την τσεκάρεις, το αξίζει σίγουρα :)
      Φιλιά Κωνσταντίνα!

      Διαγραφή
  5. Έχω δύο δειγματάκια που όλο παραμελώ και μάλλον τώρα είναι η ώρα να τα δοκιμάσω που πήρα λίγο χρώμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπερα :) ψάχνω αρκετό καιρο να βρω μια κρεμα ειτε bb είτε cc για επιδερμίδα μικτη με κάποιες ατέλειες αρα θέλω κάλυψη ... εχεις να μ μου προτινεις κάτι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Ξένια, δοκίμασε την CC Cream της Youth Lab. Έχει φοβερή κάλυψη, και είναι απόλυτα ματ! :)

      Διαγραφή