οικονομικά προιόντα

10 Must Have Κομμάτια για το φθινόπωρο

11:01 π.μ.


Τα έχω κι εγώ, τα έχεις κι εσύ και πιστεύω πως κάθε γυναίκα θα έπρεπε να τα έχει στην συλλογή της. Το φθινόπωρο είναι εδώ και μας καθοδηγεί πως πρέπει να ξεκινήσουμε έναν δυναμικό Σεπτέμβριο γεμάτο χρώματα και στυλ. Αν δεν έχεις κάποιο από αυτά μην ανησυχείς, σίγουρα θα προλάβεις να κάνεις το δικό σου shopping therapy καθώς ακόμα έχει πολύ ζέστη και έχουμε -σχεδόν- καλοκαίρι.

 Πρώτο και καλύτερο το παρκά, που τα τελευταία χρόνια έγινε αναπόσπαστο κομμάτι του φθινοπώρου-χειμώνα καθώς προσθέτει έξτρα βαθμούς στυλ και μας ζεσταίνει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αν είχα να διαλέξω ένα κομμάτι για να αγοράσω αυτόν τον χειμώνα, θα ήταν το παρκά!

 Αν και δεν προτιμώ να φοράω παλτό στις καθημερινές μου εμφανίσεις για το φθινόπωρο, αυτό τον Σεπτέμβρη λέω να κάνω τη διαφορά και να ξεκινήσω! Γιατί όχι; Είναι κατάλληλο για τα πρώτα κρύα, και μου αρέσει πολύ σαν στυλ. Δίνει ύφος στο ντύσιμο και το μετατρέπει σε πιο όμορφο από ποτέ.

 Στην αρχή ίσως μας φάνηκε κάπως περίεργο, έπειτα όμως το βάλαμε στην καθημερινότητά μας και μας αρέσει πολύ! Δείχνει κλασσικό μεν σαν ένα πουκάμισο, casual δε σαν ένα τζιν. Φορεμένο με ένα απλό τζιν το πρωί, και με μία μαύρη φούστα και statement αξεσουάρ το βράδυ δείχνει υπέροχο για αυτό και πιστεύω πως κάθε γυναίκα θα έπρεπε να το έχει στη ντουλάπα της.

 Αν είσαι σε ροκ διάθεση, ή αν απλά θέλεις κάτι ελαφρύ για τα πρώτα κρύα του φθινοπώρου εδώ είσαι: Το μαύρο δερμάτινο είναι η πιο κλασσική αξία εδώ και χρόνια.
Αν νιώθεις λίγο πιο χαρούμενη, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλά χρώματα: navy μπλέ, καφέ ακόμα και άσπρο.
 

Η πιο κλασσική και σικ φούστα, που θα κάνει τα πόδια σου να δείχνουν πιο ωραία από ποτέ. Τη συγκεκριμένη την έχω κι εγώ, και μου αρέσει γιατί είναι ελαστική και ζεστή. Κάνει πιο σικ κάθε σου ντύσιμο!

Τα περασμένα χρόνια τα statement κολιέ είχαν την τιμητική τους όλες τις εποχές. Φέτος, μπορούμε να επενδύσουμε σε κάτι εξίσου εντυπωσιακό και ταυτόχρονα πρωτότυπο. Αν δεν είναι ο Σεπτέμβρης μήνας κατάλληλος για αλλαγές, τότε ποιος είναι;

Ζεστό και άνετο, τι καλύτερο; Μπορεί να κρύψει τα περιττά κιλά και να δώσει στυλ στο υπόλοιπο σύνολο. Δεν γίνεται να μην το αγαπάς!

Είναι άνετα, ιδανικά για όλες τις ώρες και πολύ στυλάτα! Τα μαύρα μποτάκια αγαπήθηκαν από όλες μας, και δεν σταματάμε να τα φοράμε.


Τα κολάν αγαπήθηκαν πολύ από τις γυναίκες, καθώς είναι και άνετα και σέξυ... Είναι όμως βαρετά! Για αυτό σας προτείνω κάτι αντισυμβατικό για φέτος, ένα κολάν που με μικρές λεπτομέρειες θα κάνει τη διαφορά.

Τελευταίο, αλλά καθόλου ασήμαντο έρχεται το μπεζ σουτιέν!
Κρύβεται καλά κάτω από λευκά, μπεζ και γενικότερα διάφανα πουκάμισα και μας βγάζει πάντα από τη δύσκολη θέση. Αν είναι και push-up, ακόμα καλύτερα! Μην το παραλείψεις, πιστεύω πως είναι από τα πιο βασικά κομμάτια για την συλλογή μιάς γυναίκας...Ακόμα κι αν έχεις πολλά άσπρα, το μπεζ θα σου λύσει τα χέρια!

 Αυτά ήταν τα 10 κομμάτια που πιστεύω πως είναι must have για το φθινόπωρο! Εσένα ποιά είναι τα δικά σου;
Τι σκοπεύεις να αγοράσεις αυτή την εποχή;

 

You Might Also Like

4 σχόλια

  1. Ολα ειναι εξαιρετικές επιλογές/...εγώ λατρευω τα παλτο και τα φοραουσα καθε χρονο σε καθημερινη βαση, μεχρι περσι που πηρα ενα μακρυ μαυρο μπουφαν τοοοοοσ οζεστο που δεν το αποχωριζομαι, οποτε τα παλτο μου μεινανε για πιο καλα ντυσιματα!!!!
    φιλια πολλα και καλο Φθινόπωρο
    Μαιρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ Μαίρη μου που σου αρέσουν! Καλό φθινόπωρο και σε σένα. Εγώ παρήγγειλα ήδη το παλτό μου από το shein και το περιμένω, ανυπομονώ να ξεκινήσουν τα πρώτα κρύα για να το φορέσω :) Φιλάκια!

      Διαγραφή
  2. Καλό φθινόπωρο!!! Χρειάζομαι οπωσδήποτε ένα παλτό για φέτος και με την ανάρτηση σου μου το θύμισες! Ευχαριστώ! Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή