κραγιόν

5 Αγαπημένα Κραγιόν για το Φθινόπωρο

6:17 π.μ.

Ένα από τα καλύτερα κομμάτια του φθινοπώρου είναι τα πιο σκούρα κραγιόν, και τα απαλά πουλοβεράκια-παλτό. Φέτος βέβαια αγαπάμε εξίσου και την τελευταία τάση των nudes, ακόμα και στα χείλη μας. Έχω διαλέξει λοιπόν τα 5 πιο αγαπημένα μου κραγιόν για αυτή την εποχή, και τα μοιράζομαι μαζί σου. Δεν είναι όλα κραγιόν, αλλά είναι προϊόντα χειλιών με υπέροχες υφές και πολύ καλή διάρκεια. Δεν κολλάνε, απλώνονται βελούδινα στα χείλη και μας συνοδεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μπορείς να δείς και την αντίστοιχη ανάρτηση που ετοίμασα πέρυσι περίπου τέτοια εποχή, για να πάρεις ακόμα περισσότερες ιδέες! Θα το βρεις εδώ.


Το πιο ωραίο gloss που κυκλοφορεί στην αγορά! Χαρίζει υπέροχη glossy εμφάνιση στα χείλη, έχει τέλεια γλυκειά μυρωδιά -δε μπορώ να σας την περιγράψω- και το καλύτερο: Δεν κολλάει καθόλου! Έχει ελαφρύ shimmer το οποίο γυαλίζει όμορφα, χωρίς να φαίνεται. Το χρησιμοποιώ και πάνω από άλλα κραγιόν στο κέντρο των χειλιών, για να κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο ζουμερά.

essence stay matt lip cream #03 soft nude
 Ένα από τα πιο ωραία nude χρώματα, που μπορεί να φορεθεί από το πρωί με κάποιο γήινο μακιγιάζ ματιών μέχρι το βράδυ με κάποιο έντονο γκρί smoky και ψεύτικες βλεφαρίδες! Νομίζω πως η συγκεκριμένη απόχρωση είναι must have για όλες τις γυναίκες, αφού τονίζει τη φυσική απόχρωση των χειλιών. Το συγκεκριμένο lip cream από την Essence απλώνεται βελούδινα, και μόλις στεγνώσει γίνεται εντελώς ματ. Έχει καλή διάρκεια, χρειάζεται όμως να έχετε ενυδατώσει επαρκώς τα χείλη σας για να αποφύγετε τις γραμμές. Στα συν του η πολύ χαμηλή τιμή του, που μας επιτρέπει να πάρουμε περισσότερα από ένα χωρίς ενοχές!

Το συγκεκριμένο κραγιόν το βρήκα μέσα στο φθινοπωρινό μου Cherrybox, και πραγματικά με ενθουσίασε! Είναι ενυδατικό και ματ ταυτόχρονα, και ακόμα κι αν έχετε ξηρά-σκασμένα χείλη δεν τα τονίζει. Δεν μαζεύει, δεν κάνει αντιαισθητικά κομματάκια. Επίσης η απόχρωση Cherry Pie είναι ιδανική για φθινόπωρο, αφού πρόκειται ουσιαστικά για ένα βαθύ cherry red που λατρεύουμε να φοράμε αυτή την εποχή!

Ενυδατικό κραγιόν με ωραία υφή, και ζωηρή μώβ-ροζ απόχρωση. Έχει έντονη απόδοση παρόλο που είναι ενυδατικό, και απλώνεται εύκολα στα χείλη. Μου αρέσει πολύ η απόχρωσή του, η οποία μπορεί να φορεθεί εύκολα με πολλά φθινοπωρινά μακιγιάζ.

Beauty Line Cosmetics #13
Το πιο σκούρο κραγιόν που έχω στη συλλογή μου! Ένα απίθανο βαθύ μωβ, ιδανικό για βραδινές -και όχι μόνο- εμφανίσεις. Όταν το βάλεις στα χείλη είναι ενυδατικό, αλλά μετά τα χείλη απορροφούν την ενυδάτωση και μένουν ματ. Από θέμα συσκευασίας μου αρέσει το γεγονός ότι διαθέτει ένα πολύ μικρό swatch, έτσι ώστε να βλέπεις την απόχρωση χωρίς να χρειαστεί να ψάχνεις το νούμερο. Η τιμή του είναι επίσης φανταστική, αφού κάνει μόνο 1.5€ και θα το βρείτε στα Dust+Cream.

Αυτά είναι τα δικά μου αγαπημένα κραγιόν για το φθινόπωρο! 
Ποιά είναι τα δικά σου;

Αν σας άρεσαν τα αντικείμενα της φωτογράφισης, βρείτε τα παρακάτω:

Ρολόι: Gearbest
Παλτό: Shein
Άρωμα: Far Away Avon

You Might Also Like

10 σχόλια

  1. Πολύ όμορφα και τα 5! Το beauty line το θέλω! Φιλιά πολλά Λίλα μου :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Yπέροχες επιλογές ! Έχω τα 2 από τα 5 ενώ της Beauty Line και της Korres μπήκαν ήδη στην wishlist μου. Kisses!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τα δοκιμάσεις, είναι πολύ αξιόλογα! Σε ευχαριστώ πολύ, φιλάκια!

      Διαγραφή
  3. Τα κραγιόν του κορρέ τα λατρεύω!! Έχουν τρομερή διάρκεια!! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ τα αγαπώ κυρίως γιατί είναι μεν ενυδατικά, αλλά με έντονη απόδοση! Από διάρκεια δεν έχω μείνει εντελώς ικανοποιημενη, είναι όμως αρκετά αξιόλογα. Φιλάκια :)

      Διαγραφή
  4. Λατρεύω το stay matt της Essence :) Πολύ ωραίο ποστ!

    Καλή βδομάδα ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ, σκέφτομαι να αγοράσω κι άλλα γιατί είναι πολύ καλό! Φιλάκια Αγγελική μου!

      Διαγραφή