αγαπημένα

After Summer Pampering ♡

9:03 π.μ.

Πρώτη Σεπτεμβρίου σήμερα, και μαζί με το νέο μήνα ήρθε και η ανάγκη μας για ολική επαναφορά από το καλοκαίρι.
Καλοκαίρι σημαίνει συνήθως θάλασσα, ήλιος και ανεμελιά για αυτό και μάλλον παραμελούμε τον εαυτό μας και το κομμάτι της ομορφιάς. Θέλοντας να περιποιηθούμε λίγο παραπάνω, χρειαζόμαστε προϊόντα εντατικής θεραπείας και ενυδάτωσης σε μαλλιά, πρόσωπο και σώμα. Σήμερα λοιπόν θα μοιραστώ μαζί σας τα δικά μου αγαπημένα προϊόντα, αυτά που με βοήθησαν πολύ να κάνω την επιστροφή μου πιο όμορφη!


Natura Siberica
Η πιο φανταστική μάσκα μαλλιών που έχω δοκιμάσει γενικά! (Και δεν τις λες και λίγες...). Η υφή της είναι αρκετά περίεργη σε σχέση με τις περισσότερες που θυμίζουν conditioner, καθώς είναι αρκετά πηχτή και στην αρχή ίσως την φοβηθείτε ότι θα είναι και πολύ λιπαρή. Είναι τέλεια όμως, την εφαρμόζω σε κάθε λούσιμο από τις ρίζες μέχρι και τις άκρες και κάνει πολύ καλή δουλειά. Θρέφει, ενυδατώνει και κάνει το ξεμπέρδεμα παιχνιδάκι. Στα συν της ότι μυρίζει υπέροχα στο μπάνιο, στα μείον της ότι το άρωμα αυτό δεν μένει μετά. Όπως και να 'χει η Natura Siberica είναι μία εταιρία η οποία έχει πολλές πιστοποιήσεις για τα βιολογικά της προϊόντα και η συγκεκριμένη μάσκα δεν περιέχει parabens & sls. 
Μία δοκιμή θα σε πείσει ότι είναι φανταστική! 
Κοστίζει 14.40€, είναι στα 300ml και θα τη βρείτε εδώ.


Aussie Shampoo Aussome Volume
Υπόσχεται πως θα δώσει όγκο και απαλότητα στα λεπτά και άτονα μαλλιά, αλλά εγώ θα σας πω πως αξίζει να το δοκιμάσετε για τη μυρωδιά του!
Καθαρίζει σε βάθος, όντως προσφέρει ελαφριά απαλότητα στα μαλλιά και μυρίζει φανταστικά. Αν έχετε πολύ ξηρά/ταλαιπωρημένα μαλλιά δεν σας το συστήνω, αν έχετε κανονικά δοκιμάστε το.

Fresh Line Body Lotion - Άρωμα Αιγαίου
Το καλοκαίρι μπορεί σιγά σιγά να μας αποχαιρετά, το άρωμα καλοκαιριού όμως δεν θέλω να το αποχωριστώ! Για αυτό και δεν παρέληψα να πάρω το Cosmopolitan Αυγούστου-Σεπτεμβρίου, που είχε δώρο 4 φανταστικά body milks της Fresh Line. Το συγκεκριμένο είναι απίστευτα λεπτόρευστο, απορροφάται άμεσα και αφήνει την επιδερμίδα απαλή και λέια. Μυρίζει ακόμα και για 2-3 ώρες μετά τη χρήση, και μου αρέσει πολύ!

Castalia Gel Καθαρισμού Προσώπου & Σώματος
Αυτό το Gel από την Castalia το χρησιμοποιώ εδώ και ένα μήνα, και πραγματικά το έχω λατρέψει! Κάνει πλούσιο αφρό, απομακρύνει τη λιπαρότητα αλλά δεν αφήνει στο πρόσωπο τη δυσάρεστη αίσθηση "τραβήγματος" που αφήνουν τα περισσότερα gels καθαρισμού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο σώμα, και δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο άρωμα.

Korres Μάσκα Άμεσης Λάμψης*
 Για τη συγκεκριμένη σας έχω μιλήσει πολλές φορές, γιατί πραγματικά μπορεί να μετατρέψει ένα απλό απόγευμα Κυριακής σε home spa! Αφήνει τέλεια, καθαρή επιδερμίδα μετά τη χρήση της και μου αρέσει τόσο που τελείωσα ήδη δύο συσκευασίες και είμαι έτοιμη να αγοράσω και τρίτη!
Κοστίζει 3.95€ και θα τη βρείτε στα φαρμακεία.


Beauty Line Cosmetics Face Peeling*
 Ένα ολοκαίνουργιο προιόν από μία ελληνική εταιρία, το οποίο με έχει ξετρελάνει με το άρωμά του! Ιδανικό για εσένα που θέλεις πολύ ελαφριά απολέπιση, που δεν θα τραυματίζει την επιδερμίδα σου. Σε συνδιασμό με την αντίστοιχη κρέμα της σειράς (με την αλόη και το έλαιο argan) λειτουργεί άψογα, για επιδερμίδα απαλή σαν μωρού.
Θα τα βρείτε και τα 2 στα Dust+Cream Καλαμαριάς (Πασσαλίδη 60).


 Τα προιόντα με αστερίσκο (*) είναι PR Samples. 
Για περισσότερες πληροφορίες, ενημερωθείτε μέσω της σελίδας Disclaimer.

You Might Also Like

6 σχόλια

  1. Εμείς πήραμε (με την αδερφή μου) το "Αύρα Αιγαίου" & το "Mojito". Εξίσου υπέροχα & τα 2, αλλά το Mojito μου άρεσε ένα τσικ παραπάνω! :)
    Έχω πόσες μάσκες, αλλά μια που ακούω γι' αυτή από Natura Siberica, μια αυτή από τη Fresh Line, να δω πια θα πρωτοδοκιμάσω.

    Καλό βραδάκι Λίλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θέλεις να ξετρελαθείς με την απαλότητα των μαλλιών σου, αγόρασε τη μάσκα της Natura Siberica...Πραγματικά σε μένα έχει κάνει απίθανη δουλειά, ειδικά μετά την ντεκαπάζ στις άκρες μου :) xx

      Διαγραφή
  2. Είναι αγαπημένα σχεδόν όλα τα προϊόντα!! Αλλά η μάσκα μαλλιών είναι η καλύτερη!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σου Λιλα! Πολυ ομορφο ποστ σκεφτομαι να ξεκινηαω να δοκιμαζω τα natura siberica ολο και πιο συχνα τα ακουω. Οσο για το σαμπουαν της aussie το δοκιμασα και εγω με πολλες προσδοκιες. Εχω λιπαρα μαλλια και ατονα. Ναι πραγματι μυριζει σαν τσιχολφουσκα στο μπανιο και μονο αλλα τελικα δεν κανει τιποτα στα λιπαρα μαλλια μου και ειναι σαν να μην εκανα μπανιο! Λυπαμαι πολυ τα 6€ που εδωσα για να το αγορασω. Το δοκιμασα και με κοντισιονερ διαφορα και μασκες μηπως και ειναι καλυτερο το αποτελεσμα για τα μαλλια μου μετα αλλα δεν μου ταιριαξε εν τελει. Μπορει να δοκιμασω και αλλα προιοντα τους να βρω ισως κατι που θα ταιριαζει! Χαιρομαι που ταιριαζει σε εσενα! Φιλιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το συγκεκριμένο είναι από τα αγαπημένα μου προϊόντα μαλλιών γενικά :) Η Natura Siberica έχει αρκετά αξιόλογα προϊόντα, οπότε σου τη συστήνω σίγουρα σαν εταιρία. Φιλάκια!

      Διαγραφή