καθαρισμός

Human + King Wash off Facial Cleanser #Review

1:53 π.μ.

Στις περιόδους με νέα ξεκινήματα, μου αρέσει να ανακαλύπτω και νέα προϊόντα! Να ανοίγω νέες συσκευασίες, να μυρίζω καινούργιες μυρωδιές και να γνωρίζω καινούργιες υφές. Έτσι και τώρα που ξεκινάμε δυναμικά το φθινόπωρό μας, αποφάσισα να δοκιμάσω το wash off καθαριστικό προσώπου της Human+Kind, το οποίο ουσιαστικά είναι ένα πολυχρηστικό 3 σε 1 προϊόν.


Καθαριστικό, Peeling και Ενυδατικό Προϊόν!
Στη συσκευασία του περιέχεται και το ειδικό face cloth (ή αλλιώς πανάκι προσώπου) το οποίο βοηθάει στην πιο βαθιά καθαριστική δράση του προϊόντος και κάνει υπέροχη απολέπιση. Σε συνδιασμό το καθαριστικό μαζί με το πανάκι προσφέρουν τέλεια επιδερμίδα, εύκολα γρήγορα και χωρίς κόπο.

Η υφή του είναι αρκετά κρεμώδης και πλούσια, και αυτό οφείλεται στα φυσικά έλαια τα οποία περιέχει. Είναι ιδανικό για την κουρασμένη επιδερμίδα, για τις πρώτες ρυτίδες και για κανονικά/ξηρά δέρματα. Αν η επιδερμίδα σου είναι μικτή/λιπαρή καλύτερα να το αποφύγεις, καθώς θα σου δημιουργήσει περισσότερη λιπαρότητα ειδικά στη ζώνη Τ.
Το άρωμά του είναι αρκετά ελαφρύ, σχεδόν ανεπαίσθητο. Αυτό που μου αρέσει είναι ότι περιποιείται τέλεια την επιδερμίδα, και αυτό το νιώθεις από την πρώτη κιόλας χρήση! Αφήνει δέρμα απαλό σαν μωρού.

 
Πρόκειται για φυσικό προϊόν σε ποσοστό άνω του 98,5%.

Δεν περιέχει στη σύνθεσή του χημικά, parabens, χρωστικές και πρόσθετα συντηρητικά.  Άλλο ένα πλεονέκτημά του είναι πως καθαρίζει τόσο καλά, που έχω αφαιρέσει με το συγκεκριμένο καθαριστικό και το πανάκι full μακιγιάζ προσώπου με μία μόνο κίνηση (foundation, πούδρα, ρουζ, bronzer). Έπειτα πέρασα από το πρόσωπό μου τονωτική λοσιόν, και τι έκπληξη: Δεν υπήρχε κανένα υπόλειμμα μακιγιάζ!
 
Συστατικά:
Aqua, Coco-Glucoside, Stearic Acid, Caprylic/Capric Triglyceride, Sucrose Stearate, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Glycerin, Sodium Stearoyl Lactylate, Oleyl Alcohol, Tricaprylin, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Microcrystalline Cellulose, Gluconolactone, Centella Asicatica Extract, Calendula Officinalis Extract, Rosa rubginosa (Rosehip) seed oil, Aloe Barbadensis Gel, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Cellulose Gum, Parfum, Limonene.


 Αν ψάχνεις ένα προϊόν που θα σου λύσει τα χέρια, και θα κάνει την καθημερινή ρουτίνα της περιποίησης σου πιο εύκολη από ποτέ αξίζει να το δοκιμάσεις! Θα το βρεις στην τιμή των 14.95€ στα 100ml στο eyewish.gr.
Εσύ το έχεις δοκιμάσει;


You Might Also Like

4 σχόλια

  1. Πολύ ενδιαφέρον προϊόν!!! Θα το αναζητήσω! Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι όντως πολύ ωραίο :) Αν δεν έχεις λιπαρή/μεικτή επιδερμίδα είμαι σίγουρη πως θα το αγαπήσεις! Φιλάκια

      Διαγραφή
  2. Μου άρεσε πολύ που έρχεται με face cloth, πολύ πρακτικό! Σίγουρα μπήκε στη λίστα με τις μελλοντικές αγορές. Πολύ ωραία παρουσίαση μπράβο! Kisses :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ! Όντως είναι πολύ βολικό το ότι περιέχει και το πανάκι...Κι επίσης μαζί τα 2 τους κάνουν εξαιρετική δουλειά. Φιλάκια!

      Διαγραφή