οικονομικά προιόντα

Make Up Academy ❤ The Artiste Collection #Review

8:43 π.μ.

Σε κάθε ταξίδι συνήθως παίρνω μαζί μου ένα ολόκληρο νεσεσέρ που να περιέχει: σκιές, μολύβια, ρουζ, μπρόνζερ, highlighter, μάσκαρα... Σκέφτηκα λοιπόν πως θα μπορούσα να εξοικονομήσω πολύ χώρο αν αγοράσω μία μόνο παλέττα που να περιέχει τα περισσότερα, και τελικά επέλεξα την The Artiste Collection από την Mua. Δεν δίστασα στιγμή να την προσθέσω στο καλάθι μου, καθώς όταν έκανα την παραγγελία το site είχε εκπτώσεις και την αγόρασα στις 2 λίρες (δηλαδή περίπου 2,74€)! Η κανονική της τιμή είναι στις 6 λίρες, δηλαδή περίπου 8€ και μπορείτε να την προμηθευτείτε από εδώ


 Η παλέττα λοιπόν περιέχει 6 σατινέ σκιές, 2 ρουζάκια, bronzer και highlighter. Επιπλέον θα βρείτε μέσα και ένα διπλό σφουγγαράκι για να τοποθετείτε τις σκιές. Οι σκιές έχουν όλες πολύ καλή απόδοση, και περιέχουν λίγο shimmer. Γενικά το μόνο ματ στην παλέττα είναι το bronzer, και το ρουζ Primrose που δεν έχει καθόλου καλή απόδοση.


Αυτό που δεν μου άρεσε πολύ στην παλέττα είναι το γεγονός πως οι σκιές είναι πολύ πουδρένιες και τρίβονται αρκετά. Το blending μεταξύ των σκιών δεν γίνεται πανεύκολα, αλλά αναμιγνύονται αρκετά καλά μεταξύ τους. Για την κόγχη χρησιμοποιώ σχεδόν πάντα το bronzer, για να είναι ματ το αποτέλεσμα. Δίνει ωραία ζεστασιά στο πρόσωπο, και τονίζει υπέροχα τα χαρακτηριστικά.



Το Pink Sparkle ρουζάκι έχει πολύ ωραία κοραλλί απόχρωση, και τονίζει τέλεια τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες! Το highlighter από την άλλη δίνει διακριτική λάμψη, και είναι ότι ακριβώς χρειαζόμαστε για να τονίσουμε τα μήλα μας καθημερινά.


 Για να την πάρεις μαζί σου σε ένα ταξίδι είναι τέλεια! Μία μάσκαρα, μολύβι ματιών,ένα κραγιόν, ακόμα πινέλο blending και ρουζ και έτοιμο το νεσεσέρ του ταξιδίου.

Θετικά
Οικονομική Επιλογή (σχετικά)
Καλή Απόδοση Σκιών
Καλή Διάρκεια Σκιών με primer
Καλό blending μεταξύ των σκιών
Ποικιλία στα χρώματα
Όλα σε ένα προϊόν

Αρνητικά
Περιέχει parabens
Η απόδοση του ρουζ είναι μηδαμινή
Οι σκιές τρίβονται υπερβολικά

Αξίζει να τη δοκιμάσεις, αν σκοπεύεις να κάνεις παραγγελία από την Make Up Academy. Ειδικά αν σου αρέσει να παίρνεις μαζί σου τα καλλυντικά σου, ή κάνεις συχνά ταξίδια.


You Might Also Like

4 σχόλια

  1. ωραία χρωματάκια έχει! καλή επιλογή..ειδικά για να μην κουβαλάμε καλλυντικά τα οποία στο τέλος βαριόμαστε και να χρησιμοποιήσουμε στις εκδρομές! φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως για μικρές και μεγάλες εκδρομούλες είναι τέλεια λύση! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  2. Ωραία γράφουν, παρότι τρίβονται. Δεν με ενθουσίασε πάντως να πω οτι θα την δοκίμαζα. Έχω βέβαια κακή εμπειρία απο διάφορα προϊόντα τους εγώ. Ωραία παρουσίαση έκανες, φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι δεν έχεις κι άδικο, γράφουν ωραία! Είχα διαβάσει κι εγώ το άρθρο σου, και να σου πω την αλήθεια με τόσα άλλα θετικά άρθρα για την MUA που είχα διαβάσει περίμενα τα προιόντα της να είναι πολύ καλύτερα απότι ήταν τελικά. Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή