clothing

3 Must Have Παλτο για το χειμωνα

10:28 π.μ.


Το παλτό είναι το πιο αγαπημένο ρούχο όλων όσων αγαπάμε τη μόδα, γιατί μας προσφέρει άνεση, ζεστασιά και στυλ. Επιλέξτε το κατάλληλο παλτό με βάση το δικό σας γούστο, και τις τάσεις τις μόδας. Σήμερα σας προτείνω 3 αγαπημένα μου σχέδια, και σας προτρέπω να επιλέξετε κάποιο από αυτά για να σας κρατήσει συντροφιά όλες τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Φορέθηκε όσο κανένα άλλο παλτό τον περσινό χειμώνα, και φέτος συνεχίζουμε να τα αγαπάμε! Επιλέξτε το δικό σας παρκά ανάμεσα σε πολλές αποχρώσεις, χωρίς να επενδύσετε άλλη μία χρονιά στο χιλιοφορεμένο χακί. Ροζ, πράσινο απαλό, κόκκινο, μπλέ σκούρο, χακί...Υπάρχουν τόσες επιλογές!

 Τι να πρωτοπεί κανείς για το κλασσικό μαύρο παλτό; Μας βγάζει από τη δύσκολη θέση σε κάθε ειδική περίσταση, και μετατρέπει εύκολα ένα πρωινό casual ντύσιμο σε βραδινό, παρέα με ένα ζευγάρι σικ γόβες. Αν είναι και oversized, θα αναδείξει ακόμα καλύτερα τη σιλουέτα σου.

 Με ιδιαίτερο κόψιμο, προσφέρει στυλ και άνεση όλες τις ώρες. Διατηρείστε μίνιμαλ το υπόλοιπο σύνολο, για να έχετε ένα ολοκληρωμένο και όμορφο αποτέλεσμα.

You Might Also Like

2 σχόλια