διαγωνισμός

Κερδίστε: Το anti-stress βιβλίο Το Βασίλειο των Ζώων

5:20 π.μ.

 Ακόμα ένας όμορφος διαγωνισμός ξεκινάει στο Beauty Maniac! Αυτή τη φορά όμως διαφορετικός. Δεν στοχεύει στο να σε βοηθήσει να διατηρήσεις την ήδη υπάρχουσα ομορφιά σου, ούτε να σου τονίσει με καλλυντικά τα χαρακτηριστικά σου. Σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός, χαρίζουμε σε μία τυχερή ή ένα τυχερό το ολοκαίνουργιο anti-stress βιβλίο ζωγραφικής για ενήλικες "Το βασίλειο των ζώων" .Ο πιο υπέροχος τρόπος για να χαλαρώσετε μετά από μία κουραστική μέρα στη δουλειά. Μετά από πολύ διάβασμα, ή ακόμα και ένα απόγευμα που αισθάνεστε πως η δημιουργικότητά σας είναι στα καλύτερά της. 



Τα δύο βιβλία ζωγραφικής για ενήλικες που αγάπησαν πολύ οι αναγνώστες και είναι περισσότερο γνωστά είναι της Τζοάνα Μπάσφορν, και είναι ακριβώς της ίδιας φιλοσοφίας. Το μαγεμένο δάσος και ο μυστικός κήπος εικονογραφήθηκαν εμπνευσμένα από τη χλωρίδα και την πανίδα της Σκωτίας, για να μας βοηθήσουν να χαλαρώσουμε ζωγραφίζοντας.

 Το ολοκάινουργιο Βασίλειο των ζώων είναι της Μίλι Μαρότα, και κυκλοφόρησε πρόσφατα. Σας χαρίζουμε ένα αντύτυπο λοιπόν, για να χαλαρώσετε ζωγραφίζοντας!


Πώς θα το κερδίσετε;
1)Κάντε like στη σελίδα Εκδόσεις Ψυχογιός
2)Κάντε like στη σελίδα Beauty Maniac Blog
3)Like & Share την φωτογραφία εδώ
4)Κάντε εγγραφή στο newsletter του beauty maniac, εδώ.
Για περισσότερες συμμετοχές, ακολουθήστε με και στο instagram!

Ο διαγωνισμός μας λήγει στις 11 Οκτωβρίου.
Καλή τύχη, και κυρίως καλή ζωγραφική!

Update με την τυχερή νικήτρια:
Stavroula Kontou συγχαρητήρια!

*Ο νικητής θα παραλάβει το δώρο του από κάποιο βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Ψυχογιός αν είναι κάτοικος Αθήνας, ενώ αν μένει εκτός Αττικής θα παραλάβει με Κούριερ. Συμμετέχοντας, θεωρείται πως συμφωνείτε με τους όρους του διαγωνισμού.

Ευχαριστούμε τα sites-χορηγούς επικοινωνίας:
www.kerdiseto.gr , www.saveandwin.gr, www.ediagonismoi.gr , www.diagonismos.gr ,www.e-contest.gr, www.nethall.gr 

You Might Also Like

14 σχόλια

  1. Υπέροχο δώρο! έχω τον μυστικό κήπο και μου αρέσει πάρα πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μακάρι να το κερδίσω!!!! είμαι και καλλιτεχνάκι χιχι!!! fb: Magdalini Ioannidou Stefa , instagram,twitter: mayasfairytale

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστούμε για το χαλαρωτικό δώρο, Λίλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή