μανικιούρ

CND Vinylux ♡ Contradictions #Review

5:59 π.μ.


Ροκ στοιχεία συνδιάζονται με περλέ κοσμήματα, για να δημιουργήσουν μία φθινοπωρινή, ολοκαίνουργια κολεξιόν της CND Vinylux & Shellac. Τα χρώματα μας έχουν ξετρελάνει, γιατί ο συνδιασμός σικ ανοιχτών χρωμάτων και απρόβλεπτων σκούρων είναι μοναδικός και συμβαδίζει με τις τάσεις τις εποχής. Η νέα συλλογή Contradictions υποδεικνύει ότι η ομορφιά κρύβεται στις αντιθέσεις! Δοκίμασα 2 αποχρώσεις της σειράς, το απίθανο #198 poison plum και το ιδιαίτερο #200 Couture Covet, και παρακάτω μοιράζομαι μαζί σας τις εντυπώσεις μου. Φυσικά και τα 2 κλείδωσαν τέλεια, για απίστευτη διάρκεια και λάμψη με το αγαπημένο top coat της CND Vinylux Weekly.


Η CND εδώ και 36 χρόνια δημιουργεί βερνίκια καινοτόμα και με πρωτοποριακές τεχνολογίες, καθώς και άλλα προιόντα ομορφιάς τα οποία εξάγει σε 65 χώρες παγκοσμίως. άνω από 7 μέρες) και αντοχή σε φυσικό φως. Τα CND Vinylux τα αγαπάμε γιατί είναι ημιμόνιμα βερνίκια νυχιών και δεν χρειάζεται να πολυμεριστούν σε ειδική λάμπα. Διαρκούν πολλές μέρες, και σε συνδιασμό με το top coat weekly προσφέρουν στο μανικιούρ σας απίστευτη λάμψη.

  Τα χρώματα στα νύχια είναι αρκετά οπακ και ακόμα και με μία μόνο στρώση καταφέρνουν να καλύψουν το χρώμα του νυχιού. Επίσης δεν κάνουν αντιαισθητικές γραμμές, και αυτό είναι κάτι που εκτιμώ πολύ διότι τα νύχια μου από μόνα τους κάνουν γραμμές. Τα πινελάκια τους δεν είναι ούτε πολύ πλατιά αλλά ούτε και πολύ λεπτά, για μένα ιδανικά ώστε με 2 φορές να καλύπτεις όλο το νύχι. Περιέχουν 15ml προϊόντος και η συσκευασίες τους είναι πολύ βολικές, και περιέχουν μπίλιες για να μην ξεραθούν τα βερνίκια και να αναμιγνύονται εύκολα.


 #198 poison plum
 Το πιο ιδιαίτερο, φθινοπωρινό βερνίκι στη συλλογή μου! 
Ένα βαθύ κόκκινο-βυσσινί, με κομματάκια που δίνουν ένα πολύ ροκ και εκκεντρικό ύφος στα νύχια μας. Με την πρώτη στρώση είναι αρκετά καλό, αλλά με την δεύτερη γίνεται πραγματικά μοναδικό το αποτέλεσμα.

 #200 Couture Covet
 Αγαπώ τα μπλέ βερνίκια, και το συγκεκριμένο είναι επίσης μία πολύ ιδιαίτερη απόχρωση. Εξίσου φθινοπωρινό με το προηγούμενο, αλλά περισσότερο καθημερινό και όχι τόσο εκκεντρικό. Η ομορφιά στην απλότητα πολλές φορές κάνει τη διαφορά!


 Όλα τα βερνίκια της CND θα τα βρείτε στο e-creativegroup.gr, που είναι μία ελληνική εταιρία και δραστηριοποιείται στο χώρο της ομορφιάς πάνω από 20 χρόνια και διανέμει περισσότερα από 2.000 επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης νυχιών, μακιγιάζ και μαλλιών.

Εσείς έχετε δοκιμάσει βερνίκια της CND; 
Ποιά είναι η δική σας άποψη για αυτά;

*Τα προιόντα που αναφέρθηκαν είναι PR Samples, για περισσότερες πληροφορίες επισκευθείτε την ενότητα Disclaimer*

You Might Also Like

6 σχόλια

  1. τελειες αποχρωσεις! δεν εχω δοκιμασει αυτη τη μαρκα! και το κραγιονακι διπλαααα ονειροοο! φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι αποχρώσεις της σειράς είναι πολύ ιδιαίτερες και μοναδικές πραγματικά. Εγώ την είχα δοκιμάσει και πριν τα Vinylux, συγκεκριμένα είχα κάνει Shellac σε κάποιο σπα και μου άρεσε πάρα πολύ! :) Το κραγιονάκι όντως, είναι απίθανο. Φιλιά!

      Διαγραφή
  2. Δεν τα έχω δοκιμάσει άν και θα το ήθελα! Πολύ ωραία χειμωνιάτικα χρώματα!!! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι ακόμα πιο όμορφα από κοντά! Κολακεύουν υπέροχα τα νύχια.
      Που ξέρεις, μπορεί και να τα δοκιμάσεις- σας περιμένει σούπερ CND διαγωνισμός σε λίγες μέρες. Stay tuned λοιπόν, Φιλάκια!

      Διαγραφή
  3. Γεια σας, ήθελα να μοιραστώ με εσάς την εμπειρία μου στο συγκεκριμένο προϊόν και οφείλω να πω ότι ενώ εχει φοβερή απόδοση, συγκλονισιτκή ποικιλία χρωμάτων και ΟΝΤΩΣ ΚΡΑΤΑΕΙ (!!!!) έχει ένα αρκετά σημαντικό αρνητικό (για μένα τουλάχιστον). Αφαιρείται απο το νύχι πάρα πολυ δύσκολα και θέλει τ ρ ι ψ ι μ ο...(ήμαρτον) .... Εγώ μέσα στον ενθουσιασμό μου είχα αγοράσει το κόκκινο και το μαύρο και δυστυχώς μετά απο τις μέρες που κράτησε (4-5 ) έπρεπε να κανω απίστευτες προσπάθειες για να το αφαιρέσω απο τα νύχια. Δοκίμασα όλες τις λύσεις που μου πρότειναν απο την ίδια την e-creativegroup.gr, και πάλι είχε ποτίσει μέσα στο νύχι με αποτέλεσμα να το αφήσω αρκετό καιρό άβαφτο το νύχι για να μακρύνει και να φύγει το ποτισμένο, και απλά με τον καιρό άρχισε να καθαρίζει λίγο....όσο για το μαύρο ούτε λόγος να το χρησιμοποιήσω....
    Αν λοιπόν έχετε λύσεις για να αφαιρέσετε το συγκεκριμένο προϊόν απο τα νύχια ή καποιον τρόπο ώστε να μη ποτίζει τότε είναι η τέλεια λύση για μανικιούρ χωρίς να χρειάζεται να πολυμεριστεί στη λάμπα UV !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mari έχεις απόλυτο δίκαιο, κι εγώ είχα το συγκεκριμένο πρόβλημα στην αφαίρεση ειδικά στο μπορντώ βερνίκι που περιέχει τα κομματάκια! Και μετά άφησα τα νύχια μου μία μέρα άβαφα, τα ξαναπέρασα με το ασετόν και ήταν μια χαρά :) Θέλει λίγο προσπάθεια να το αφαιρέσεις, αλλά νομίζω ότι το αξίζει γιατί είναι από τις πιο ωραίες αποχρώσεις του φθινοπώρου στην συλλογή μας.

      Διαγραφή