Ελληνική Εταιρία

Αγαπημένα New entries στο artonomous.gr

9:00 π.μ.


Το αγαπημένο ηλεκτρονικό κατάστημα www.artonomous.gr έφερε νέα, μοναδικά κομμάτια και δεν θα μπορούσα να μην μοιραστώ μαζί σας τα αγαπημένα μου από αυτά!

Ξεκινάμε με την πιο ωραία τσάντα του φθινοπώρου: χειροποίητη, από το Vinge Project. Εξαιρετικά καλοραμμένη, με έμφαση στη λεπτομέρεια. Θα τη βρείτε σε προσφορά εδώ. Η συγκεκριμένη μπορεί να συνδιαστεί τέλεια με μικρά, χειροποίητα επίσης σκουλαρίκια καρδούλες σε χρυσό χρώμα -που θα βρείτε εδώ
Και τώρα περνάμε στα ρούχα! Το άσπρο και το μαύρο είναι η πιο κλασσική και ασφαλής επιλογή, για να είμαστε καλοντυμένες όλο το χρόνο -αλλά ειδικά το φθινόπωρο χειμώνα αποτελεί αναπόσπαστο trend. Το μικρό, μαύρο φόρεμα που θα σε κάνει να τραβήξεις τα βλέμματα θα το βρείς στο ARTonomous! Αποτελεί ένα από τα πιο βασικά κομμάτια στη ντουλάπα μας, και το συγκεκριμένο έχει ιδιαίτερες λεπτομέρειες με γκρί γεωμετικά σχήματα. Θα το βρεις εδώ.


Για το τέλος σας άφησα 3 πιο casual κομμάτια, αλλά πάντα προσεγμένα για να μην στερούμαστε του στυλ ούτε στις καθημερινές μας εμφανίσεις. Διάλεξα λοιπόν ένα κλασσικό, αμάνικο μαύρο μπλουζάκι με δανδέλα που εύκολα μπορεί να φορεθεί και βράδυ με τακούνια, αλλά και σε καθημερινές εμφανίσεις. Θα το βρείτε εδώ. Μία εξίσου ασφαλής επιλογή είναι οι μπλούζες-πουκάμισα, όπως το άσπρο με μαύρα πουά κομμάτι που θα βρείτε εδώ. Αγαπημένο από πολλές γυναίκες, και όχι άδικα! Και με τα 2 tops μπορούμε να φορέσουμε και το φουλάρι που θα βρείτε εδώ, για πιο ροκ διάθεση.

 Αυτά ήταν τα δικά μου αγαπημένα new entries από το Artonomous! Για όσες μένετε Θεσσαλονίκη, περάστε μία βόλτα από το ARTonomous γιατί πραγματικά είναι γεμάτο μόνο με ενδιαφέροντα κομμάτια.

Πού θα το βρείτε;
 Παπαμάρκου 45 Πλατεία Άθωνος στη Θεσ/νίκη
Τηλέφωνο: 2315 518333

  Αν θέλεις να δεις όλες τις νέες προσθήκες και αγαπάς το online shopping κάνε κλικ στο www.artonomous.gr.

You Might Also Like

0 σχόλια