προιόντα αποτυχίες

Προϊoντα που (μαλλον) δε θα αγορασω ξανα! #6

4:31 π.μ.


Μετά από πολύ καιρό που έχετε να δείτε προϊόντα αποτυχίες σε αυτό το blog, ήρθε η ώρα! Η αλήθεια είναι πως σπάνια αγοράζω πια προϊόντα που δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες μου, κι αυτό οφείλεται είτε στο ότι ξέρω πια τι χρειάζομαι και τι όχι, είτε σε καθαρή τύχη. Τα παρακάτω πραγματάκια που θα σας δείξω δεν ταίριαξαν σε μένα, αλλά θα χαρώ να δω στα σχόλια ότι σε εσάς ταιριάζουν! Δεν έχω πρόβλημα με καμία εταιρία, και η άποψή μου είναι καθαρά βασισμένη σε προσωπική εμπειρία.


Batiste Dry Shampoo Floral & Flirty blush
 Ένα προϊόν που ανυπομονούσα να έρθει στην Ελλάδα για να το δοκιμάσω! Είχα ακούσει για αυτό πάρα πολλά θετικά σχόλια, και απορώ: Μόνο σε μένα δεν κάθισε καλά; Το συγκεκριμένο ξηρό σαμπουάν μου άρεσε στην αρχή που το χρησιμοποιούσα, διότι μυρίζει τέλεια (σαν κήπος με λουλούδια) και μάλιστα απομακρύνει άμεσα τη λιπαρότητα από τα μαλλιά. Μετά από παρότρυνση της φίλης blogger Έφης όμως (γνωστή κι ως La Beauté d' Effie) κατάλαβα ότι τα μαλλιά μου όσο το χρησιμοποιούσα γινόντουσαν ξηρά, άτονα και σκληρά σαν άχυρο. Το πιο περίεργο είναι πως παρατήρησα ότι όσο περισσότερο το χρησιμοποιούσα, τόσο πιο γρήγορα ένιωθα τα μαλλιά μου να "λαδώνουν", μέχρι που κάθε μέρα τα έλουζα! Αφού σταμάτησα τη χρήση του, νιώθω τα μαλλιά μου πολύ πιο απαλά και δεν λαδώνουν καθημερινά (ευτυχώς).

Nivea Invisible Black & White Roll-on 
Αποσμητικό που να μυρίζει άσχημα υπάρχει; Κι όμως υπάρχει! Μετά από λίγους μήνες χρήσης, και μυρίζει πολύ άσχημα το συγκεκριμένο αποσμητικό της Nivea. Είχα και το αντίστοιχο της σειράς σε σπρέι, και ήταν πολύ καλό!

Korres Μάσκα Ματιών με αγγούρι
Η νέα σειρά με σφηνάκια ομορφιάς του Κορρέ ήρθε για να μας ξετρελάνει! Έχω δοκιμάσει κάποιες από τις μάσκες, και είναι εξαιρετικές. Η μάσκα ματιών όμως με αγγούρι δεν ήταν πετυχημένη και αποτελεσματική. Η σύνθεσή της είναι ένα απαλό, δροσερό τζελ που προσφέρει στα μάτια μία ελαφριά δροσιά. Πέρα από τη δροσιά όμως δεν τα ξεκουράζει, δεν μειώνει κύκλους ή σακούλες και μετά τη χρήση της δεν αισθάνομαι καθόλου ενυδατωμένη την περιοχή των ματιών.

Benefit dandelion φωτεινή πούδρα προσώπου
 Τα προϊόντα της Benefit είναι τα αγαπημένα όλων των make up addicts, καθώς έχουν πανέμορφες συσκευασίες και συνήθως είναι αποτελεσματικά. Πολλά από αυτά όμως θεωρώ πως είναι υπερεκτιμημένα, και με τα ίδια χρήματα μπορείτε να αγοράσετε κάτι καλύτερο. Η φωτεινή πούδρα dandelion υπόσχεται λάμψη στο πρόσωπο, αλλά στην ουσία δεν προσφέρει τίποτα. Υπάρχουν πούδρες λάμψης με πολύ καλύτερο αποτέλεσμα, και πραγματικά πολύ πιο οικονομικές.

Avon bronze στυλό 3 σε 1
Αυτό το προϊόν υπόσχεται πως έχει πολλές δράσεις: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν bronzer, σαν highlighter και σαν κραγιόν στα χείλη. Για εμάς τις ανοιχτόχρωμες, θα έλεγα πως είναι μάλλον άχρηστο. Είναι πολύ λαμπερό για bronzer, πολύ σκούρο για highlighter και στα χείλη δίνει μία απόχρωση "το εκρού του νεκρού". Η μόνη χρήση που μπορώ να σκεφτώ είναι ως highlighter σε μία κοπέλα μελαχροινή, ώστε να της ταιριάξει η πορτοκαλί του απόχρωση. 

Έχετε δοκιμάσει κάτι από όλα αυτά; Περιμένω τα σχόλιά σας!






You Might Also Like

29 σχόλια

  1. Λίλα μου συμφωνώ απόλυτα για τη Benefit! πολύ υπερεκτιμημένη για το τίποτα, όσα προϊόντα της έχω δοκιμάσει ήταν όλα μια αποτυχία, συμπεριλαμβανομένης και της πούδρας αυτής. Όσο για τη μάσκα ματιών του Κορρέ, δοκίμασε να την αφήσεις παραπάνω ώρα μήπως δεις κάποιο αποτέλεσμα, όχι 10-15 λεπτά που αναφέρει... Εγώ αυτό κάνω με όλες μου τις μάσκες :) Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρίμα για τα Benefit, πραγματικά είχα πολύ μεγάλες προσδοκίες για αυτή την πούδρα! Όσο για τις μάσκες, πάντα της αφήνω 15-20 λεπτά και μου κάνουν μια χαρά δουλειά... Μόνο με τη συγκεκριμένη δεν είδα κανένα αποτέλεσμα. Απλά δροσίζει την περιοχή, τίποτα παραπάνω.

      Διαγραφή
  2. Το αποσμητικό οντως εχει περισσότερο unisex μυρωδιά! Επίσης τα dry shampoo δν ειναι καθόλου υγιεινά αλλα μια στο τοσο οταν υπαρχει ανάγκη χρειάζονται... πολυ ενδιαφέρον άρθρο :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω τι εννοείς υγιεινά Στέλλα μου, πάντως σε μένα δεν λειτούργησε καλά μακροπρόθεσμα. Ναι, όταν βάζω το batiste νιώθω τα μαλλιά μου πιο καθαρά αλλά μετά από μερικές ώρες γίνονται εντελώς ξηρά! Σε ευχαριστώ πολύ, φιλάκια!

      Διαγραφή
    2. Ανθυγιεινό επειδή φραζει τους πορους της τριχας και δν αφηνει τον οργανησμο να αποτοξινωθει... (υποθετω δν το εχω ψάξει αλλα θελω να ρωτήσω και τον γιατρο μου.)

      Διαγραφή
  3. Αυτό με το αποσμητικό το έχω πάθει κι εγώ με δυο τρία άλλα. Στην αρχή όλα καλά κι ωραία και μετά από μερικούς μήνες καθόλου καλά και καθόλου ωραία. Το συγκεκριμένο δεν το έχω δοκιμάσει αλλά πλέον χρησιμοποιώ της Noxzema στο άρωμα Shower fresh και πέρασε επιτυχώς και το test του καλοκαιριού. Όσον αφορά στο dry shampoo θεωρώ πως είναι καλά αλλά όχι για συχνή χρήση. Μόνο για κάποια στηγμή ανάγκης. Για τη μάσκα του Κορρέ είναι αλήθεια ότι σε πολλές δεν έχει ταιριάξει. Ωστόσο εγώ ευτυχώς ανήκω στις άλλες που είδα αποτελέσματα. Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που άκουσα πως αυτή η μάσκα σου άρεσε, γιατί ειλικρινά δεν είχα ακούσει από καμία κοπέλα καλό λόγο :P Φιλάκια Μαίρη!

      Διαγραφή
  4. Εχω δοκιμασει μονο το αποσμητικο και συμφωνω απολυτα! Μετα απο λιγο καιρο χρησης, μυριζε ασχημα χωρις καν να εχω ιδρωσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ μου αρέσουν αυτά τα post!!!
    Το μόνο που έχω δοκιμάσει είναι το αποσμητικό......γενικά χρησιμοποιώ τα αποσμητικά Nivea. Δε θυμάμαι αν το συγκεκριμένο μύριζε άσχημα,αλλά για κάποιο λόγο δεν το αγόρασα ξανά. Τo καλύτερο -για μένα- της σειράς, είναι το Fresh Natural!!!!!!!!!!
    Όσον αφορά το Batiste Dry Shampoo -το οποίο δεν έχω δοκιμάσει και να πω την αλήθεια ούτε θέλω- μήπως το χρησιμοποιούσες πολύ συχνά? Εγώ το έχω στο μυαλό μου ως ένα προϊόν που το έχεις για μια ανάγκη....όχι συνέχεια...
    Καλή συνέχεια............xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε το post! Όταν λέω συχνή χρήση δεν εννοώ καθημερινή, αλλά ας πούμε 1 φορά κάθε δύο μέρες. Και μερικά ψεκάσματα περιμετρικά, όχι να ασπρίσω όλο μου το κεφάλι. Αλλά και πάλι, τα μαλλιά μου τα έκανε πολύ πιο χάλια από ότι ήταν...
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  6. Ωχ παλι καλα που δεν πηρα το benefit ρουζ !!!!
    Φιλακια!!!
    Αθανασια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι ρουζ, είναι πούδρα λάμψης αλλά από τις πολύ ανοιχτόχρωμες όντως μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ρουζ! Φιλάκια Αθανασία!

      Διαγραφή
  7. αχ έχω να σχολιάσω για 2!!!! λοιπόν. σχετικά με το dry shampoo που λέγαμε! όντως δε βοηθάει. και δεν καταλαβαίνω τη λογική ότι είναι για μια στο τόσο. Ναι, για μια στο τόσο είναι αλλά και αυτή η μία φορά που θα το χρησιμοποιήσεις θα σου κάνει το μαλλί πιο άσχημο από ότι είναι. Μου τα ξηραίνει και εμένα (εν τω μεταξύ το γεγονός ότι δίνουν όγκο δεν το έχω καταλάβει! σε εμένα φουντώνουν και μετά πέφτουν χειρότερα και από στάχυα). Όσον αφορά το τζελ για τα μάτια από korres το έχω αγοράσει και εγώ για την αδερφή μου. Το χρησιμοποίησα αν και δεν το χρειαζόμουν και μου έτσουξε την περιοχή. Στην αδερφή μου πάλι όχι αλλά δεν παρατήρησε να τη βοηθήσει σε κάτι παρόλο που την άφησε γύρω στα 45 λεπτά.
    Ας προσπαθούμε να ξεφύγουμε από τη νοοτροπία του marketing και της προώθησης των προϊόντων και να τα κρίνουμε βάσει των αναγκών μας ;) Σε κάποιες κοπέλες ταίριαξε και τ dry shampoo και η μάσκα για τα μάτια. Σε μένα και την αδερφή μου σίγουρα όχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ακριβώς που λες Έφη! Μία φορά στις 2-3 μέρες το χρησιμοποιούσα, και πάλι το μαλλί μου έγινε ξηρό και άτονο. Εντάξει καλό και το μάρκετινγκ, αλλά όχι και να αγοράζουμε κάτι που τελικά θα μας κάνει το μαλλί χειρότερο. Φιλάκια!

      Διαγραφή
  8. Χρησιμοποιώ το dry shampoo και νιώθω ότι με σώζει όταν δεν προλαβαίνω να λουστώ. Όμως όταν το χρησιμοποιώ πρέπει οπωσδήποτε να λούσω τα μαλλιά μου μετά καθώς μου φέρνει φοβερή φαγούρα. Σκέφτομαι όταν τελειώσει να δοκιμάσω κάποιο άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δοκίμασε το Girlz Only, εγώ το είχα παλιά και μου άρεσε πολύ περισσότερο από το batiste :)

      Διαγραφή
  9. Έχω το batiste για καστανά μαλλιά (δεν αφήνει άσπρα σημάδια) και το χρησιμοποιώ περίπου μιά φορά την εβδομάδα ή σε μια ώρα ανάγκης. Παρόλο που συμφωνώ μαζί σου στο οτι κάνει τα μαλλιά να είναι ξερά, ωστόσο εμένα με βόλεψε. Την άλλη μέρα όμως αν δεν τα λούσω θα τα πιάσω σίγουρα κότσο! Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό αφήνει αν δεν κάνεις καλό ανακάτεμα :) Τουλάχιστον βρήκες ένα τρόπο να σε βολεύει, κάτι είναι κι αυτό! Φιλάκια

      Διαγραφή
  10. Ενδιαφέρουσα η άποψή σου για τα Batiste... δεν τα έχω, δεν ξέρω αν θέλω να τα δοκιμάσω (δεν έχω πρόβλημα λιπαρότητας) αλλά μου κάνει εντύπωση αυτό που λες και βασικά ότι το λες :)
    To stick της Avon ειναι μία αηδία πραγματικά. Μένω σε αυτό και δεν λέω τιποτε άλλο.
    Το αποσμητικό να σου πω δεν θυμάμαι αν μύριζε άσχημα (θα το θυμομουν αν μύριζε) αλλά σίγουρα δεν ήταν invisible όπως ισχυρίζεται... μια χαρά ορατό ήταν και μια χαρά λεκέδες άφηνε.
    Για την μάσκα του Κορρε τώρα... με το που την είδα δεν είχα και πολλές απαιτήσεις... πρόκειται για ένα μινι δροσιστικο ματιών (αν μπορούμε να το πουμε και έτσι...) και φαίνεται κιόλας... ισως γι' αυτό δεν μπήκε ποτε στη λίστα αγορών μου.
    Πάντως πολύ ενδιαφέρον ποστ Λιλα μου! Περιμένω κι άλλο :)
    xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Thank you Ηρώ μου! Προς το παρόν μάζεψα αυτά τα λίγα πραγματάκια, ειλικρινά πλέον πολύ πολύ σπάνια κάνω λανθασμένες αγορές :P Γιατί να μην λέω ότι δεν μου αρέσει το batiste? Ελευθερία λόγου έχουμε. Για τη μάσκα του Κορρέ είχα μεγάλες προσδοκίες, γιατί με τις υπόλοιπες μάσκες έμεινα ενθουσιασμένη! Είχα στο μυαλό μου ότι τα μικρά προιόντα συνήθως είναι τα πιο θαυματουργά! Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  11. Το συγκεκριμένο αποσμητικό το έχω και σε τέτοια μορφή και σε σπρέι και μου αρέσουν και τα δύο. Δεν πρόσεξα το θέμα της μυρωδιάς που αναφέρεις :)
    Όσο για το dry shampoo, ούτε εκεί παρατήρησα κάτι ανάλογο αλλά το χρησιμοποιώ σπάνια οπότε ίσως γι'αυτό!! Θα προσέξω λοιπόν από δω και πέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το προσέξεις Κλαίρη μου, ίσως σου προκαλέσει και σένα το ίδιο θέμα. Φιλάκια!

      Διαγραφή
  12. Δεν έχω δοκιμάσει κανένα από τα προϊόντα που δείχνεις. Τα ξηρά σαμπουάν γενικά τα αποφεύγω, γιατί μου φέρνουν φαγούρα. Της Klorane το έχεις δοκιμάσει; Αυτό μου άρεσε και δε μου έφερνε φαγούρα! Φιλιά πολλά :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι δεν έχω δοκιμάσει της Klorane, νομίζω πριν 1 χρόνο είχα δοκιμάσει και το Girlz Only και έκανε πολύ καλύτερη δουλειά από το batiste. Φιλάκια!

      Διαγραφή
  13. Και ότι ήμουν έτοιμη να πάρω με την πρώτη ευκαιρία το Βatiste... Κάνω πίσω όμως μετά απο αυτό που διάβασα!!! Κρίμα και το έχουν εκθιάσει... :(

    Φιλάκια Λίλα μου xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς η τιμή του δεν είναι απαγορευτική, μπορείς να δώσεις λίγα χρήματα και να το δοκιμάσεις. Τι να πω, μπορεί σε άλλες κοπέλες όντως να κάνει δουλειά. Πλέον το χρησιμοποιώ πολύ πολύ σπάνια, όταν θέλω όγκο στις ρίζες και είμαι σίγουρη πως αμέσως όταν γυρίσω στο σπίτι θα κάνω μπάνιο. xx

      Διαγραφή
  14. Αγαπητη φιλη,εχω ακουσει τα χειροτερα γι` αυτου του ειδους τα ξηρα σαμπουαν και μαλιστα η φαρμακοποιος μου,με απετρεψε απο την αγορα καποιου(επροκειτο να νοσηλευτω και θα ηταν απαραιτητο) με την αιτιολογια οτι περιεχουν πολυ οινοπνευμα και τα αποτελεσματα θα ηταν δυσαρεστα. Επισης εχω χρησιμοποιησει το συγκεκριμενο αποσμητικο και μου δημιουργησε τρομερες κοκκινιλες και ερεθισμο και δυστυχως και στην υπολοιπη οικογενεια που το δοκιμασε.Σε επιβεβαιωνω,λοιπον,οτι κατι δεν παει καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω τι να πω, σε μένα πάντως δεν ταίριαξε καθόλου και ήθελα αυτή μου την εμπειρία να τη μοιραστώ μαζί σας :)

      Διαγραφή