αγαπημένα

October's Beauty Mood ♡ Τα δικα μου ροζ αγαπημενα!

2:17 π.μ.


Ο Οκτώβριος θεωρείται ο πιο ροζ μήνας, καθώς είναι ο μήνας πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού. Πέρυσι έγραψα ολόκληρο άρθρο για την αυτοεξέταση, και το πόσο σημαντικό είναι αυτό για την υγεία μας. Δείτε το εδώ, περιμένω και τις δικές σας απόψεις. Σήμερα μοιράζομαι μαζί σας τα δικά μου ροζ αγαπημένα, και φυσικά δεν ξεχνάω πως πρέπει να αγαπώ και να προσέχω τον εαυτό μου.
 
Garnier Νερό Ντεμακιγιάζ Micellaire 
 Εδώ στο Beauty Maniac σας μιλάω συνέχεια για το συγκεκριμένο νεράκι ντεμακιγιάζ! Είναι για ευαίσθητες επιδερμίδες, και κοστίζει μόνο 6€ για τα 400ml που περιέχει. Αν έχετε βαρεθεί να χρησιμοποιείται γαλάκτωμα και θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, προτιμήστε τα νεράκια micellaire. 

Moxie 24 Scanty panty liners
Τα πιο λεπτά σερβιετάκια που κυκλοφορούν στην αγορά, στην πιο girly και χαριτωμένη συσκευασία. Τόσο διακριτικά, που ξεχνάς ότι τα φοράς! Στη συσκευασία περιέχεται και μία απίθανη, μεταλλική πουά θήκη για να τα πέρνετε παντού μαζί σας- όλες μου οι φίλες νόμιζαν ότι πρόκειται για πούδρα και όχι για θήκη με σερβιετάκια. Θα τα βρείτε εδώ.

Body Shop Aqua Sorbet*
Σας αναφέρω συνέχεια τα sorbets του The Body Shop σε αγαπημένα, γιατί με έχουν ξετρελάνει με την υπέροχη ελαφριά υφή τους! Είναι ενυδατικά, δροσερά και αφήνουν την επιδερμίδα απίστευτα απαλή.

Batiste Dry Shampoo Floral & Flirty blush
 Θέλεις να βγεις το πρωί, αλλά τα μαλλιά σου δεν είναι και στα καλύτερά τους; Ή μήπως προέκυψε ξαφνική έξοδος, και δεν προλαβαίνεις να λούσεις τα μαλλιά σου; Ότι και να συμβαίνει, το ξηρό σαμπουάν Batiste θα απομακρύνει τη λιπαρότητα από τις ρίζες των μαλλιών και θα τα αφήσει τέλεια αρωματισμένα! Το συγκεκριμένο έχει υπέροχη, λουλουδάτη μυρωδιά και μου αρέσει πολύ! Τα Batiste θα τα βρεις στα Hondos Center, και δεν θα θέλεις να τα αποχωριστείς.

Olive Way Cleansing face mask*
Μάσκα για βαθύ καθαρισμό με άργιλο, που αφήνει το δέρμα απαλό και 100% καθαρό. Η Olive way είναι μία ελληνική εταιρία με φυσικά καλλυντικά, για την οποία θα σας μιλήσω αναλυτικά πολύ σύντομα καθώς όλα της τα προϊόντα είναι αξιόλογα και αποτελεσματικά.


Victoria Secret Strawberries & Champagne Fragrance Mist
 Καμιά φορά χρειαζόμαστε μερικές εξτρά δόσεις πολυτέλειας στην καθημερινότητά μας, που θα μας υπενθυμίζουν ότι αγαπάμε και φροντίζουμε τον εαυτό μας όπως του αξίζει. Τα mists της Victoria Secret είναι ιδανικά για να προσθέσουμε λίγη μαγεία στην κάθε μέρα, αφού μυρίζουν διακριτικά και υπέροχα! Οι μυρωδιές τους πραγματικά σε ταξιδεύουν.

Beauty Line Cosmetics Βερνίκι Νυχιών #692
 Ένα baby pink βερνίκι νυχιών που βγάζει προς τα έξω την πιο girly πλευρά μας! Θα τα βρείτε στα Dust+Cream σε πολλές αποχρώσεις, και κοστίζουν μόνο 1,5€. Η συλλογή μου από τα συγκεκριμένα βερνίκια όσο πάει και μεγαλώνει.

w7 Chunky Cheeks Tokyo*
 Ρουζ σε μορφή στικ, κάτι όχι και τόσο διαδεδομένο στην Ελλάδα. Είναι όμως απίστευτα βολικό για ταξίδια, και για την τσάντα μας. Μπορεί να εφαρμοστεί χωρίς πινέλο απευθείας στο πρόσωπο, και είναι στην πιο όμορφη Barbie Pink απόχρωση. Η w7 έχει πολύ ωραία προϊόντα, έχω κάνει review για μερικά από αυτά εδώ.

Στην ανάρτηση πρωταγωνιστούν επίσης και τα παρακάτω:
Κολιέ: BornPrettyStore
Ροζ Παντελόνι: δώρο
 

You Might Also Like

10 σχόλια

  1. θέλω πολύ να δοκιμάσω τα body sorbet του body shop αλλά δεν ξέρω αν έχουν εξίσου καλή ενυδάτωση με τα body butter! λατρεμένο το body mist της Victoria Secret και δεν με ενοχλεί καθόλου που δεν έχουν την τρομερή διάρκεια... πολύ όμορφες όλες σου οι επιλογές, Λίλα μου για τον συγκεκριμένο μήνα και 1000 μπράβο για το περσινό σου ποστ. πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι τόσο ενυδατικά, αλλά είναι πολύ δροσερά και ελαφριά στην υφή. Τώρα που χειμωνιάζει, ίσως η υφή των προιόντων περιποίησης θέλουμε να είναι λίγο πιο "βαριά". Σε ευχαριστώ πολύ Ειρήνη μου! ♡

      Διαγραφή
  2. Τα νεράκια ντεμακιγιάζ είναι τέλεια!!!!!!!!! Εγώ χρησιμοποιώ της Erre Due αλλά σίγουρα θα δοκιμάσω και της Garnier!!!!! Λατρεύω τα προϊόντα της victoria secret!!!! Αν κι εγώ προτιμώ τα vanilla & coconut!!!!!
    Επίσης θα μου άρεσε να δοκιμάσω τα body sorbet και τη μάσκα της olive way....
    Συμφωνώ με το σχόλιο της Ειρήνης,ότι οι επιλογές σου είναι πολύ όμορφες!!!!!
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το δοκιμάσεις το ντεμακιγιάζ είναι τέλειο! Όπως και το body sorbet και τη μάσκα. Θα σου πρότεινα βέβαια ιδανικά να χρησιμοποιήσεις κάτι πιο ενυδατικό από το sorbet του The Body Shop αυτή την εποχή, γιατί έρχεται και χειμώνας. Φιλάκια Ελευθερία!♡

      Διαγραφή
  3. Το michellar το λάτρεψα! Για εμένα είναι το καλύτερο όλων όσων έχω δοκιμάσει! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ότι το Bioderma είναι λίγο καλύτερο, αλλά στην τιμή πολύ πιο ακριβό! Για αυτό και προτιμώ το Garnier ♡ Kisses!

      Διαγραφή
  4. Αγαπώ τα Batiste Dry Shampoo και τα λαχούρια!!! γιαυτό και μου αρέσει πολύ το πανταλόνι σου!!! Φιλιάαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αχ μωρέ Λίλα μου :/ πραγματικά ψάχνω με μανία μια κοπέλα που να μην της αρέσει το dry shampoo από batiste. Και γενικά τα dry shampoo να σου πω την αλήθεια :Ρ Δεν με έχουν βολέψει καθόλου! Έχω πάρει πρόσφατα αυτό που έδειξες. Δε θα αναφερθώ στο ότι μου τα λαδώνει μόλις τα βάζω. Αλλά θα πω ότι μου τα αφυδατώνει τόσο και το ότι τα δικά μου είναι από τη φύση τους σγουρά, κάνει να φριζάρουν τόσο που ανυπομονώ πότε θα λούσω τα μαλλιά μου :( αποτυχία. δεν ξέρω :( το νεράκι από γκαρνιέρ θέλω να το δοκιμάσω σίγουρα ^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν αυτό το μήνα το χρησιμοποίησα πολύ, και νόμιζα πως ήταν τυχαίο ότι τα μαλλιά μου λάδωναν πιο εύκολα! Θα το δοκιμάσω λίγο περισσότερο και κάνω αναλυτικό review αν ευθύνεται αυτό τελικά. ♡ Το νερό της Garnier είναι τέλειο, όποτε το βρίσκω σε προσφορά 1+1 δώρο το παίρνω ακόμα κι αν έχω άλλα 2 στο ντουλάπι! Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή