Ελληνική Εταιρία

Olive Way #Review❤Η Περιποιηση αποκτα αρωμα Ελλαδας

7:16 π.μ.


Η περιποίηση με τα κατάλληλα προϊόντα είναι ότι πιο ευεργετικό για την επιδερμίδα μας. Και χαίρομαι πολύ να ανακαλύπτω νέες εταιρίες, οι οποίες αξιοποιούν συστατικά της ελληνικής γης και δημιουργούν προιόντα ιδανικά για κάθε μας ανάγκη. Πρόσφατα γνώρισα λοιπόν την Olive Way, η οποία δεν είναι καινούργια στο χώρο της ομορφιάς-συγκεκριμένα δημιουργήθηκε το 2004 και έκτοτε δημιουργεί φυσικά καλλυντικά. Η Oliveway από το 2012 διανέμει τα προϊόντα της σε πάνω από 800 προορισμούς παγκοσμίως. Τα προιόντα είναι όλα δερματολογικά ελεγμένα, και απαλλαγμένα από parabens, mineral oil, σιλικόνες, αλκοόλ, Sles και πρόσθετα.

Η φιλοσοφία της εταιρίας μου αρέσει πολύ, γιατί είναι φιλική στον καταναλωτή: Εξελίσσεται στο πέρασμα του χρόνου, και φροντίζει να δημιουργεί τα προιόντα της με τη μεγαλύτερη δυνατή περιεκτικότητα σε φυσικά συστατικά. Μου έκανε επίσης ιδιαίτερη εντύπωση πως η εταιρία προσάρμοσε τις συσκευασίες της το 2014, ώστε να μπορούμε εύκολα να τις έχουμε μαζί στις αποσκευές μας. Δοκίμασα λοιπόν κάποια από τα προϊόντα της σειράς, και σήμερα μοιράζομαι την άποψή μου μαζί σας.


beneficial argan & olive oil
 Πολυχρηστικό, ευεργετικό 100% φυσικό έλαιο αργκάν & ελιάς. Έχει δράση κατά του στρές, και πραγματικά έχει πάρα πολλές χρήσεις! Αν έχετε κατεστραμμένα μαλλιά, θα επανορθώσει τις ξηρές σας άκρες και θα τα κάνει να δείχνουν πολύ πιο λαμπερά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα νύχια, στο πρόσωπο, στο τριχωτό της κεφαλής, στο σώμα και να προσφέρει βαθειά ενυδάτωση και θρέψη. Είναι άοσμο, και αυτό μου αρέσει πολύ!
Θα το βρείτε εδώ, και κοστίζει 26,80€.


Σπρέι Μαλλιών για Προστασία
Το συγκεκριμένο σπρέι υπόσχεται ότι θα προστατεύσει τα μαλλιά μας από την ψαλίδα & τον ήλιο. Περιέχει αμύγδαλο και ηλίανθο, και το άρωμά του είναι πολύ ευχάριστο -μου θυμίζει έντονα καλοκαίρι! Τα μαλλιά μου εδώ και ένα μήνα λόγω της ντεκαπάζ που έκανα είναι αρκετά κατεστραμμένα και ξηρά, και το συγκεκριμένο σπρέι όντως τα μαλακώνει λίγο και τα κάνει να μυρίζουν υπέροχα. Μου αρέσει, αλλά αν για κατεστραμμένες άκρες θα σας πρότεινα να κάνετε μάσκα με το λάδι αργάν που θα δούμε παρακάτω. Στη σύνθεσή του έχει 91,3% φυσικά συστατικά, και θα το βρείτε εδώ στα 11,10€.

 Aloe Vera Gel
Το τζελ αλόης νομίζω πως είναι ένα προιόν που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι, διότι είναι ιδανικό για καψίματα, ερεθισμούς του δέρματος και φυσικά πολύ ενυδατικό. Το συγκεκριμένο είναι εμπλουτισμένο με καλέντουλα & πράσινο τσάι, για να έχει ακόμα πιο έντονη καταπραυντική δράση. Το χρησιμοποιώ σε ερεθισμένο δέρμα μετά από αποτρίχωση (κυρίως στο άνω χείλος), αλλά και στα πόδια μου μετά το ξύρισμα και αναπλάθει άμεσα το δέρμα, ενώ το ενυδατώνει. Σίγουρα σας το συστήνω! Έχει 94% φυσικά συστατικά και θα το βρείτε εδώ, στα 7,50€.


Ενυδατική Λοσιόν Σώματος - Oriental
Απαλή λοσιόν σώματος, που ενυδατώνει όμορφα την επιδερμίδα και έχει ένα απίστευτο, διακριτικό άρωμα. Στη σύνθεσή της περιέχει έλαιο ελιάς, αλόη, καλέντουλα & χαμομήλι για αυτό και παρόλο που είναι λεπτόρευστη αφήνει την ιδανική ενυδάτωση στο σώμα. Το άρωμα αυτής της λοσιόν είναι απλά ερωτεύσιμο, και δεν αφήνει καθόλου ίχνη λιπαρότητας! Περιέχει 77,1% φυσικά συστατικά και θα τη βρείτε εδώ, στα 9,30€ (σε προσφορά μαζί με δώρο το αφρόλουτρο σώματος!).

Αποσμητική Ρολέτα Λεύκη
Ένα αποσμητικό με αντιιδρωτική δράση, εκχυλίσματα λεβάντας & φασκόμηλου. Είναι όντως πολύ αποτελεσματικό, το φοράω το πρωί και διαρκεί όλη τη μέρα. Τα μεταλλικά στοιχεία που υπάρχουν στη σύνθεσή του, εξισορροπούν και προστατεύουν τη φυσική χλωρίδα της επιδερμίδας. Περιέχει 83,4% φυσικά συστατικά, και θα το βρείτε εδώ στα 8,90€.


Απολεπιστική Κρέμα Σώματος - Stella
Μία μοσχομυριστή απολεπιστική κρέμα, που περιέχει φυσικούς κόκκους από μπαμπού και κακάο. Η σύνθεσή του είναι κρεμώδης, και οι κόκκοι του απολεπίζουν πολύ όμορφα το δέρμα στο σώμα. Είναι τόσο ενυδατικό που μετά το μπάνιο δεν χρειάζεται καν ενυδατική! Περιέχει 82.10% φυσικά συστατικά. Επίσης η ποσότητά του είναι πραγματικά τεράστια, στα 200ml! Θα το βρείτε εδώ στα 13.80€.



Κρέμα Προσώπου για τις πρώτες ρυτίδες
Η κρέμα στο ροζ κουτάκι, με φυσικό εκχύλισμα από άνθη ροδιάς, πλούσιο σε βιταμίνη C, που ενισχύει την σύνθεση κολλαγόνου. Η σύνθεσή της είναι πολύ πλούσια, μυρίζει πολύ ευχάριστα και είναι ιδανική για κάθε τύπο επιδερμίδας. Εγώ τη χρησιμοποιώ ως κρέμα νύχτας, σαν μία πιο εντατική θεραπεία και ξυπνάω με δέρμα απαλό σαν μωρού! Η ποσότητά της είναι στα 63ml, πολύ μεγάλη για κρέμα προσώπου. Θα τη βρείτε εδώ, στα 18,20€.

 Κρέμα Ματιών για μείωση ρυτίδων/μαύρων κύκλων
Αυτή η κρέμα ματιών υπόσχεται ότι μειώνει ρυτίδες, μαύρους κύκλους καθώς και έχει δράση ενάντια στις σακούλες. Τη χρησιμοποιώ καθημερινά εδώ και ένα μήνα, και όντως παρατήρησα μεγάλη μείωση στους μαύρους κύκλους μου. Πριν ξεκινήσω να τη χρησιμοποιώ, φορούσα concealer ακόμα και τις μέρες που είχα κοιμηθεί καλά ενώ τώρα μπορώ να το παραλείψω. Περιέχει οργανικό ελαιόλαδο, βούτυρο καριτέ, λιποσωμιακό πεπτίδιο και συνένζυμο Q-10 και η συσκευασία της είναι στα 30ml. Χρειάζεται μικρή ποσότητα σε κάθε χρήση, και άπλωμα με ταμποναριστές κινήσεις του παράμεσου -σίγουρα θα σας κρατήσει για μήνες. Θα τη βρείτε εδώ στα 19,40€.

 *Από αριστερά προς τα δεξιά: Ενυδατική μάσκα, Καθαριστική μάσκα, Peeling Προσώπου*

Σετ Περιποίησης Προσώπου - Travel Kit
Το αγαπημένο μου σετ το άφησα για το τέλος! Σε ένα υπέροχο κουτάκι, που μοσχομυρίζει Ελλάδα θα βρείτε 3 skincare προιόντα προσώπου, τα οποία μάλιστα είναι στα 40ml και μπορείτε να τα πάρετε μαζί σας στις αποσκευές σας. Το σετ κοστίζει 26€, και περιέχει:

-Καθαριστική Μάσκα για βαθύ καθαρισμό, με λάδι ελιάς, πράσινο τσάι, πράσινη άργιλο και λάδι jojoba. Καθαρίζει πολύ αποτελεσματική την επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας! Αν έχετε λιπαρή/μεικτή ή κανονική επιδερμίδα θα τη λατρέψετε. Περιέχει 87% φυσικά συστατικά.

-Ενυδατική Μάσκα για εντατική ενυδάτωση με λάδι ελιάς, αγγούρι, αλόη, jojoba oil και βιταμίνη Ε. Ιδανική για να κάνετε το δικό σας home spa, μου αρέσει πολύ να την εφαρμόζω μετά την καθαριστική μάσκα ή το peeling της σειράς. Η σύνθεσή της είναι πλούσια και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα. Περιέχει 95% φυσικά συστατικά.

-Peeling για καθαρισμό με κόκκους ελιάς, αλόη, πρωτείνες από σιτάρι και χαμομήλι. Στη σύνθεσή του θα βρείτε 2 ειδών κόκκους, μυρίζει πολύ ευχάριστα και καθαρίζει πολύ όμορφα την επιδερμίδα. Περιέχει 96% φυσικά συστατικά. 

Βρείτε το σετ περιποίησης προσώπου εδώ.


Μπορείτε να βρείτε όλα τα προιόντα της olive way στο www.oliveway.com, και να παραλάβετε το πακέτο σας μέσα σε 1-2 εργάσιμες από τη Γενική Ταχυδρομική με επιβάρυνση +2,5€. Με αγορές άνω των 70€ να έχετε δωρεάν μεταφορικά.

Η Olive Way μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις! Τόσο με τις πανέμορφες συσκευασίες της, όσο και με τις υφές των προιόντων της. Αν με ρωτήσετε ποιά προιόντα είναι τα αγαπημένα μου, θα σας πω αυτά που περιέχονται στο σετ περιποίησης προσώπου.

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάτι από αυτά;
Θα θέλατε να δοκιμάσετε κάποιο προιόν της Olive Way;
Μην ξεχάσετε να δείτε τις προσφορές της εταιρίας εδώ.

You Might Also Like

7 σχόλια

  1. ωραια φαινονται αλλα οι τιμες ειναι κάπως τσουχτερες σε καποια απο αυτα. ωραιο post!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχη παρουσίαση!! Είναι αρκετά υψηλές οι τιμές τους, αλλά εάν κάνουν τόσο καλή δουλειά, αξίζει!Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Mynonboring World @Kwnstantina N. ευχαριστώ πολύ κορίτσια, χαίρομαι που σας άρεσε η παρουσίαση! Όντως οι τιμές δεν είναι χαμηλές, αλλά για την ποιότητα που προσφέρουν -και για ελληνικά προιόντα- είναι εξαιρετικά. Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χορταστικο review ^^ ακομα δεν εχω δοκιμασει κατι απο την εταιρεια αλλα θελω πολυ φαινονται υπεροχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε το review Kate μου! Να δοκιμάσεις, εγώ έμεινα πολύ ικανοποιημένη από όλα :)

      Διαγραφή
  5. Είναι σημαντικό να στηρίζουμε ελληνικές εταιρείες, ειδικά όταν αυτές έχουν ποιοτικά προϊόντα και χωρίς πρόσθετα και χημικά! Likeeee! xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως, για αυτό και προσπαθώ να σας δείχνω όσα περισσότερα προιόντα από ελληνικές εταιρίες γίνεται :)!

      Διαγραφή