Ελληνική Εταιρία

Nails of the day #7 ♡ Nude Love

4:10 π.μ.


Η πιο μεγάλη τάση του φετινού φθινοπώρου/χειμώνα είναι οι φυσικές αποχρώσεις, τόσο στο μακιγιάζ όσο και στα νύχια. Για το σημερινό Nails of the day επέλεξα να σας δείξω ένα πανεύκολο σχεδιάκι, το οποίο είναι παιχνιδιάρικο παρόλο που η βάση του είναι nude. Για πρώτη φορά λοιπόν, βήμα βήμα λοιπόν θα σας δείξω πώς ακριβώς θα δημιουργήσετε το σημερινό μου μανικιούρ!

Τι θα χρειαστείς για να το δημιουργήσεις:
Το υπέροχο nude είναι το #905 Perennial Chic από την essie, το ζωηρό μαύρο το Chroma #100 από την Garden of Panthenols και τέλος το Weekly Top Coat της CND. Επίσης θα χρειαστείς τα dotting tools, για να κάνεις υπέροχες βουλίτσες, που θα τα βρεις εδώ. Και φυσικά μην ξεχνάμε ότι κάθε nail art απαιτεί υπομονή και φαντασία.


1)Άπλωσε 2 στρώσεις στα νύχια σου από το αγαπημένο σου nude βερνίκι νυχιών. Το δικό μου είναι το #905 Perennial Chic της Essie. Μου αρέσει γιατί είναι ένα απαλό, φυσικό ροζάκι αλλά έχει και ροδακινί τόνους.


2)Σε ένα μικρό χαρτάκι στάξε μία σταγόνα από ένα έντονο, μαύρο βερνίκι. Εγώ χρησιμοποίησα το #100 της σειράς Chroma των Panthenols, που έχει απίθανη απόδοση χρώματος και πολύ ωραία λάμψη. Περίμενε 1-2 λεπτά ώστε το βερνίκι να μην είναι εντελώς υγρό, αλλά να αρχίσει λίγο να σταθεροποιείται. Έτσι θα το δουλέψεις πολύ πιο εύκολα!


3)Ανάλογα με το πόσο χοντρές ή λεπτές θέλεις να είναι οι βούλες στα νύχια σου, επέλεξε την κατάλληλη πλευρά του dotting tool... Και το παιχνίδι ξεκινά! Βούτηξε την άκρη του εργαλείου στο μαύρο βερνίκι, άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη και δημιούργησε τις δικές σου όμορφες βούλες. 


4)Περίμενε 10-15 λεπτά, ώστε να στεγνώσει το nail art που δημιούργησες με τις βούλες και έπειτα άπλωσε στα νύχια σου ένα αποτελεσματικό top coat. Το δικό μου αγαπημένο είναι το CND Vinylux Weekly, για το οποίο σας έχω μιλήσει πολλές φορές και όχι τυχαία!


Αυτό ήταν το σημερινό μου Nails of the day!
Η φίλη μου η Σταυρούλα μου είπε ότι είναι λίγο creepy, ότι πρέπει για το Halloween. Εγώ πάλι το βρίσκω σουπερ χαριτωμένο. Εσύ τι λες;

You Might Also Like

10 σχόλια

  1. Πάρα πολύ ωραίο σχέδιο... Απλό, αλλά και επίσημο!

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Thank you very much Αγγελική μου! Χαίρομαι που σου άρεσε. Φιλάκια!

      Διαγραφή
  2. yeeeees!!! i like it :D θα το δοκίμασα με λιγότερη αντίθεση γιατί είμαι και άνθρωπος του συντηρητικού :Ρ κλασική Έφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε! Φυσικά ανάλογα με το τι σου αρέσει μπορείς να το προσαρμόσεις στα χρώματα που σου αρέσουν. Πάντως εγώ λατρεύω τις αντιθέσεις! Φιλάκια

      Διαγραφή
  3. Πολύ χαριτωμένο Λίλα μου, οι βουλίτσες το κάνουν ενδιαφέρον! Ίσως αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο να μπορώ να φορέσω παστέλ βερνίκια χωρίς να δείχνουν χάλια πάνω μου, θα το δοκιμάσω! Φιλιά :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα παστέλ νομίζω ότι είναι τόσο classy που ταιριάζουν σε όλους νομίζω :) Να το δοκιμάσεις Σταυρούλα, ελπίζω να σου αρέσει το αποτέλεσμα. Φιλάκια!

      Διαγραφή
  4. Πολύ όμορφο! Είχα και εγώ σχεδόν ολόιδιο στα νύχια μου, με ίδια ακριβώς χρώματα πριν καμιά βδομάδα, και μ'αρεσε πολύ σαν σχέδιο!

    Call me M | Do You Speak Gossip?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απίστευτο, είχαμε την ίδια έμπνευση και στα χρώματα και στο σχέδιο?! Οι απόψεις των bloggers συναντιούνται χαχα. Φιλάκια!

      Διαγραφή