αγαπημένα

Αγαπημενα Προϊοντα Νοεμβριου ♡ Pre X-mas Edition

7:09 π.μ.


Γειά σας κορίτσια! Αγαπημένα προιόντα Νοεμβρίου λοιπόν σας έχω για σήμερα. Ο Νοέμβριος είναι για μένα ένας αγαπημένος μήνας, γιατί έχω τα γενέθλιά μου και επίσης σιγά σιγά προετοιμαζόμαστε για τα Χριστούγεννα που τα αγαπώ πολύ. Για αυτό σήμερα έχουμε μία Pre X-Mas Edition των αγαπημένων μου. Να σας πω ότι όλα τα προιόντα μακιγιάζ τα χρησιμοποιούσα κυρίως πρωί, αλλά σας υπόσχομαι τον επόμενο μήνα να σας δείξω και κάτι λίγο πιο glam! Πάμε να ξεκινήσουμε!

Δε θα μπορούσα να μη ξεκινήσω με μία παλετίτσα σκιών, που την έχω ερωτευτεί. Είναι η Essence all about Nudes Eyeshadow, η οποία κοστίζει 4.49€ και περιέχει 8 σκιές. Η ποσότητα των σκιών είναι αρκετά μεγάλη, όλη η παλέττα είναι συνολικά στα 9,5gr. Η Essence έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στη συγκεκριμένες σκιές, αφού η απόδοσή τους είναι σαφώς καλύτερη (σε σχέση με τις παλιές παλέττες σκιών της εταιρίας), η ποικιλία σε τελειώματα μεγάλη και η υφή τους απίστευτα βουτυρένια. Σε θέμα διάρκειας δεν ξέρω αν είναι καλές ή όχι, γιατί τη χρησιμοποίησα μόνο μία φορά για το μακιγιάζ μου αλλά την έβαλα στα αγαπημένα γιατί είναι μία προσθήκη που με ενθουσίασε. Έχει shimmery σκιές, ματ αλλά και μεταλλικές. Σύντομα θα επανέλθω με αναλυτικό review! Αν έχετε κοντά σας Hondos Center δοκιμάστε την και θα με θυμηθείτε.

Αγόρασα κι εγώ όπως και πολλές bbloggers το νέο Elle Δεκεμβρίου, που είχε δωράκι το πινέλο #02 της Lancome για εφαρμογή foundation. Μου άρεσε πάρα πολύ, αν σας βολεύουν αυτού του είδους τα πινέλα να το αγοράσετε κι εσείς. Οι τριχούλες του είναι πολύ απαλές, η κατασκευή του πολύ γερή και πολυτελής και απλώνει τέλεια το foundation. Κάνει αυτό ακριβώς που υπόσχεται, τέλεια και ελαφριά εφαρμογή (ιδανική για πρωινό μακιγιάζ). Το χρησιμοποίησα και για concealer, και το άπλωσε εξίσου υπέροχα.

Για την περιποίηση των χειλιών μου, βρήκα το κατάλληλο lip balm που τα τρέφει χωρίς να έχει "βαριά" και λιπαρή υφή. Η νέα σειρά με lip balms της Fresh Line έχει 5 προιόντα που έχουν ελαφριά υφή, μυρίζουν τέλεια και όντως ενυδατώνουν τα χείλη. Το αγαπημένο μου είναι το νέκταρ, που μυρίζει μέλι και όχι απλά ενυδατώνει αλλά επανορθώνει τα ήδη ξηρά και σκασμένα χείλη. Από τότε που ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ τα χείλη μου τα νιώθω πολύ πιο απαλά, και χωρίς να κάνουν αντιαισθητικά κομματάκια.


Αυτό το μήνα χρησιμοποιούσα πολύ συχνά τη Roller Lash της Benefit, η οποία δίνει πολύ ωραίο αποτέλεσμα για πρωινό μακιγιάζ. Χρειάζεται δουλειά και χτίσιμο, αλλά μου αρέσει που όντως κρατάει την καμπύλη στις βλεφαρίδες. Το βουρτσάκι της μπορεί να γραπώσει ακόμα και τις μικρές βλεφαρίδες της εσωτερικής γωνίας και να τις αναδείξει... Απλά την αγαπώ αυτή τη μάσκαρα! Σας έχω κάνει αναλυτικό review για τη συγκεκριμένη, δείτε εδώ

Για ένα αναζωογονητικό ντουζ τις μέρες που έχουμε δουλειά, αλλά βαριόμαστε να κάνουμε το οτιδήποτε βρήκα το πιο κατάλληλο προιόν: Το τονωτικό αφρόλουτρο της O.live περιέχει ελληνικό βιολογικό ελαιόλαδο, μανταρίνι, lime και βασιλικό και σε ξεσηκώνει με την συναρπαστική και δροσερή μυρωδιά του. Επιπλέον, αφήνει το δέρμα όμορφα ενυδατωμένο και απαλό. Αν σας αρέσουν οι δροσερές μυρωδιές, πρέπει να το δοκιμάσετε! Ο συνδιασμός μανταρίνι & lime είναι μοναδικός.

Αφού σας υποσχέθηκα ένα λίγο χριστουγεννιάτικο post, δεν θα μπορούσα να μην αναφέρω ένα πραγματικά glamour προιόν για τα νύχια. Μιλάμε λοιπόν για το #751 από την Beauty Line Cosmetics, που είναι ένα μεταλλικό απαλό χρυσό απλώνεται σαν λιωμένος χρυσός στα νύχια. Ιδανικό για nail art, και για εμάς που αγαπάμε πολύ τα λαμπερά χρώματα! Η τιμή του είναι 1,5€ και θα το βρείτε σε όλα τα Dust+Cream.



Για το τέλος σας άφησα 2 προιόντα μακιγιάζ που δεν σταμάτησα να χρησιμοποιώ κάθε πρωί. Το ρουζ της L'oreal στην απόχρωση #160 peach δίνει χρώμα υγείας, χωρίς να δείχνει υπερβολικό και για αυτό σας το έχω δείξει τόσες φορές στις αναρτήσεις μου. Επίσης έχει και καθρεφτάκι και πινελάκι, σε περίπτωση που θέλετε να βαφτείτε ενώ δεν είστε στο σπίτι. Ανακάλυψα επιπλέον ότι έχω παραμελήσει εντελώς το Balm Stain της WetnWild #E126, και ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ ξανά. Σαν απόδοση χρώματος είναι εξαιρετικό, και ενυδατώνει όντως τα χείλη. Το μόνο του μειονέκτημα είναι πως ανοίγει εύκολα στην τσάντα, για αυτό και χρειάζεται προσοχή!

ΥΓ.1: Ο Δεκέμβριος είναι ο γενέθλιος μήνας του Beauty Maniac, για αυτό μείνετε εδώ τριγύρω γιατί σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις.. Και δώρα!

ΥΓ.2: Σε περίπτωση που αναρωτιέστε: Όλα τα στολιδάκια της ανάρτησης είναι από το Jumbo. Εσείς στολίσατε χριστουγεννιάτικα ή όχι ακόμα;




You Might Also Like

10 σχόλια

  1. παρα πολυ ωραια τα αγαπημενα σου! ειδικα η μασκαρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! Είναι από τις αγαπημένες μου η συγκεκριμένη :)

      Διαγραφή
  2. θα μείνω στο χαρακτηρισμό που έδωσες για το πινέλο, ότι κάνει για πρωινό μακιγιάζ! εγώ γιατί είδα ένα ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα? :Ρ να πω ότι μου αρέσει πολύ το αποτέλεσμά του αλλά για εμένα προσφέρει τη μεγαλύτερη κάλυψη που μπορεί να δώσει το εκάστοτε foundation γιατί απλώνει το προϊόν σαν πινέλο που βάφουμε τοίχους και δεν απορροφά προϊόν άρα το μεταφέρει όλο στο πρόσωπο. :Ρ έτσι το βλέπω εγώ βασικά. χεχε!! τα στολιδάκια στη φώτο με μετέφεραν σε χριστουγεννιάτικο μουντ :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα παίζει ρόλο και το κάθε foundation Έφη μου! Εγώ πάλι νομίζω πως το συγκεκριμένο αφήνει λίγη ποσότητα στο πρόσωπο, ακριβώς επειδή είναι flat και δεν μπορεί να "φορτώσει" προιόν όπως θα έκανε ένα πιο φουντωτό πινέλο. Αυτό που είχα πάρει από τα Jessup και τοποθετώ το makeup μου κάθετα ας πούμε "φορτώνει" πολύ προιόν, και σε καμία περίπτωση το αποτέλεσμα δεν θα το έλεγες πρωινό. Χαίρομαι που σε μετέφερα στο Χριστουγεννιάτικο mood, και όσο περνάνε οι μέρες λέω να κάνω τις αναρτήσεις μου ακόμα πιο x-mas! xx

      Διαγραφή
  3. Λοιπόν αν σ πω ότι δύο από αυτα σκεφτόμουν να τα πάρω Κ κωλωσα.. πρώτα η παλέτα.. ααχ Δεν την εμπιστεύομαι την εσενς σαν διάρκεια Κ Ενώ αποφάσισα εν τέλει να την πάρω.. πήγα Κ είχε εξαντληθεί..ασεε :-( το πινέλο επίσης είπα να πάρω Αλλά έχω παραγγείλει ήδη δύο πι νέλα απο ελφ μεταξύ αυτών Κ το στιπλ μπρας, ένα ολόκληρο σετ από τα τζεσαπ Κ δύο.πινέλα ένα από ριαλ τεκνικς Κ ένα από ebay για foundation.. καταλαβαίνεις Γιατί δίστασα να υπόθεση.. Τα αγαπημένα σ μ άρεσαν παρά πολύ.. Όπως Κ τα ποστ σ Γενικά...φιλακιααααα πολλααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το θετικό feedback! Είναι πολύ σημαντικό για μένα :)
      Λοιπόν η παλέττα είναι απίθανη, απλά από διάρκεια δεν την έχω τεστάρει πολλές ώρες και χρειάζομαι λίγο χρόνο. Δεν έχεις άδικο πάντως στο ότι η Essence στις σκιές της δεν προσφέρει διάρκεια, γιατί πολλές φορές είχα κι εγώ fallouts και πλέον τις φοράω μόνο με primer. Επίσης με τόσα πινέλα που παρήγγειλες νομίζω πως ένα ακόμα θα ήταν περιττό :P Αλλά αυτό έχει να κάνει και με το τι ψάχνει ο καθένας, ας πούμε αν σε βολεύουν αυτού του είδους τα πινέλα είναι μία καλή ευκαιρία να έχεις στη συλλογή σου ένα προιόν highend. Φιλάκιααα!

      Διαγραφή
  4. Πολυ ωραια αγαπημενα!!Σιγουρα ζηλεψα το μανο τι τελειο χριστουγεννιατικο χρωμα!!!Και ποσο οικονομικο;;;Πρεπει να επισκευτω συντομα τα dust and cream!!!
    Φιλακια
    Αθανασια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως είναι φανταστικό αυτό το χρώμα, το έχω λατρέψει! Να τα επισκευθείς, έχουν φοβερά προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές. xx

      Διαγραφή
  5. Πολύ ωραίες οι επιλογές σου Λίλα μου! Η παλέτα από Essence μου άρεσε κι εμένα :) Αχ τι ωραία που έρχονται Χριστούγεννα! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Σταυρούλα μου! Όντως είναι η πιο αγαπημένη μου εποχή ♡ xx

      Διαγραφή