ασιάτικα sites

Sammydress #Review❤Σετ με τσάντες & Donuts Socks

5:53 π.μ.


Πριν από περίπου ένα μήνα επικοινώνησε μαζί μου το ηλεκτρονικό κατάστημα sammydress.com, το οποίο είναι ασιάτικο για να συνεργαστούμε για κάποιο review εδώ στο beauty maniac. Δέχτηκα λοιπόν, και πριν από 2-3 μέρες παρέλαβα το δεματάκι με τα πράγματα που διάλεξα. Θα μοιραστώ μαζί σας την ειλικρινή μου άποψη για ότι έλαβα (όπως πάντα), με γνώμονα τη σχέση τιμής-ποιότητας και θα σας πω όσες περισσότερες λεπτομέρειες μπορώ για όλα τα πραγματάκια.

Αρχικά να σας ενημερώσω για όσες δε γνωρίζετε το Sammydress πως έχει πολύ μεγάλη ποικιλία από ρούχα, αξεσουάρ, τσάντες, beauty πραγματάκια,κοσμήματα και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Τα μεταφορικά σε κάποια προιόντα είναι δωρεάν, ενώ σε άλλα χρεώνονται ανάλογα με το βάρος τους. Οι παραγγελίες συνήθως έρχονται σε διάστημα 3-4 εβδομάδων, και σας έρχεται ειδοποίηση από τα ΕΛΤΑ για να παραλάβετε το δέμα σας. Η αποστολή δηλαδή γίνεται με συστημένο πακέτο, οπότε και σας δίνεται το tracking number για να ελέγχετε πού ακριβώς βρίσκεται το πακέτο σας.


Επέλεξα να δοκιμάσω ένα σετ με τσάντες, και ένα ζευγάρι κάλτσες με donuts που τις ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά. 

  Το σετ αποτελείται από 6 κομμάτια ,όλα σε μαύρο-χρυσό, τα οποία είναι:

-Θήκη για κλειδιά
-Μεγάλο Πορτοφόλι
-Θήκη σαν πορτοφόλι/μικρό νεσεσέρ
-Μεγάλο νεσεσέρ ή τσαντάκι με κούμπωμα
-Τσάντα μικρή βαρελάκι
-Τσάντα μεγάλη 

 
Όλο το σετ κοστίζει 13.34€, και μαζί με τα μεταφορικά βγαίνει περίπου στα 20€. Κάποια από τα πράγματα που είχε το σετ με άφησαν πολύ ικανοποιημένη, και κάποια δεν μου άρεσαν καθόλου. Ας αρχίσουμε από τα θετικά, που δυστυχώς είναι πιο λίγα: Η θήκη για τα κλειδιά και το μεγάλο πορτοφόλι μου άρεσαν πάρα πολύ! Είναι αρκετά καλοφτιαγμένα, σικ και πολύ κομψά. Οι χρυσές λεπτομέρειες δεν δείχνουν "ψεύτικες", και σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται πως τα συγκεκριμένα κομμάτια αγοράστηκαν από ένα ασιάτικο site σε τόσο χαμηλή τιμή.
Περνάμε λοιπόν και στα αρνητικά: Το ύφασμα από τις τσάντες είναι γυαλιστερό μαύρο, και φαίνεται πως δεν είναι καθόλου καλής ποιότητας. Είναι αρκετά κακοραμένες οι τσάντες, αφού πολλές κλωστές περισσεύουν και οι χρυσές λεπτομέρειες είναι θαμπές, δείχνουν εντελώς φτηνιάρικες και ψεύτικες. Το μεγάλο νεσεσέρ είναι ωραίο, και η μικρή τσαντούλα αρκετά καλή (αν βρούμε και τρόπο να αφαιρέσουμε την τεράστια χρυσή επιγραφή!), αλλά η μεγάλη τσάντα είναι αρκετά απογοητευτική. Στο εσωτερικό τους από την άλλη, έχουν ένα ΥΠΕΡΟΧΟ print με φόδρα που έχει τριαντάφυλλα και περιέχουν πολλές θήκες. Γενικά είναι ένα σετ που δεν αξίζει να επενδύσετε, καλύτερα να αγοράσετε κάποιο άλλο ή κομμάτια μεμονωμένα.


Όσον αφορά τις κάλτσες με τα donuts, με το που τις είδα ξετρελάθηκα! Έχουν υπέροχο print, πολύ πρωτότυπο και σαν νούμερο (φοράω 39) μου είναι μία χαρά. Κοστίζουν 2,83€ και θα τις βρείτε με δωρεάν μεταφορικά. Το πιο γλυκό δώρο για να κάνετε ακόμα και σε μία φίλη σας που γιορτάζει!

Αυτά από μένα, για τα πραγματάκια που έλαβα από το Sammydress! Εσείς έχετε ψωνίσει ποτέ από αυτό το e-shop; Ποιά είναι η γνώμη σας για τα ασιάτικα ηλεκτρονικά καταστήματα;

You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Πλάκα μου κάνεις τώρα!
    Έχει 2-3 βδομάδες, που μου ήρθαν οι ίδιες κάλτσες από ebay!

    Καλό βραδάκι Λίλα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απίστευτο το ότι είχαμε την ίδια έμπνευση! :) Είναι υπέροχες! Φιλάκια Δέσποινά μου.

      Διαγραφή