διαγωνισμός

Κερδισε: 2 Φυσικα Καλλυντικα Lady Green ♡ StarAroma #Giveaway

1:39 π.μ.


Τα δώρα για τα 3 χρόνια Beauty Maniac δε σταματούν ποτέ! Και σήμερα είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα σας χαρίσουμε 2 μοναδικά δώρα, από μία όχι και τόσο γνωστή εταιρία στην Ελλάδα, τη Lady Green. Πρώτα όμως θα σας μιλήσω για το e-shop stararoma.com, που είχε την ευγενή καλοσύνη να μας προσφέρει το δωράκι! 

 Το Stararoma λοιπόν είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, που έχει αποκλειστικά ηλεκτρονική παρουσία και στόχος της είναι να προσφέρει σε όλη την Ευρώπη προιόντα βιολογικά, με φυτικά συστατικά και πιστοποίησεις σε πολύ χαμηλές τιμές, αναλογικά με τα φυσικά καταστήματα. Το site είναι πολύ εύχρηστο, προσφέρει πολύ καλές προσφορές, τέλεια-ασφαλή συσκευασία και εξειδικευμένο προσωπικό στην ελληνική γλώσσα. Οι αποστολές των προϊόντων πραγματοποιούνται με την DHL, για να έχετε γρήγορη αποστολή και για αγορές άνω των 79€ τα μεταφορικά στην Ελλάδα είναι δωρεάν. Στο Stararoma θα βρείτε brands όπως: Lavera, Weleda, Eco cosmetics, Lady Green και άλλα, μπορείτε να τα δείτε εδώ.


Το Stararoma λοιπόν μας προσφέρει 2 προϊόντα της εταιρίας Lady Green (μάσκαρα και στικ για τα σπυράκια), για να τα απολαύσει μία τυχερή beauty maniac από εσάς. Ας γνωρίσουμε λοιπόν λίγο καλύτερα αυτή την εταιρία, που εμένα μου φάνηκε πάρα πολύ ενδιαφέρουσα!

Η Lady Green είναι μία μάρκα φυσικών καλλυντικών, που απευθύνεται αποκλειστικά σε νεαρά κορίτσια/γυναίκες μικρής ηλικίας και έχει σχεδιαστεί ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας (ανήκω κι εγώ στην κατηγορία αυτή, καθώς ηλικιακά είμαι στα 20+). Κύρια συστατικά των καλλυντικών της Lady Green είναι φρούτα από βιολογικές καλλιέργιες (μήλο, ανανάς, λεμόνι), τα οποία είναι ιδανικά για τη φροντίδα του νεανικού δέρματος. Η εταιρία Lady Green είναι γαλλική και όλα της τα προιόντα κατασκευάζονται σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές του πιστοποιητικού Ecocert. Δεν περιέχουν parabens, γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς, συνθετικά χρώματα & αρώματα και δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Επιπλέον, οι συσκευασίες των προϊόντων της Lady Green είναι καταπληκτικές (πολύ girly και εντυπωσιακά καλής ποιότητας!) και μέσα σε αυτές μπορείτε να αποθηκεύσετε είτε καλλυντικά-μακιγιάζ, είτε κοσμήματα. Αν θέλετε να δείτε όλα τα προϊόντα της Lady Green, κάντε κλικ εδώ.


Αφού γνωρίσαμε το e-shop StarAroma και τη Lady Green, πάμε να δούμε και το δωράκι σας! Μία τυχερή λοιπόν θα κερδίσει: Τη μάσκαρα Deep Black "Devine MascaraDe" 9ml και το Στικ Τζέλ ενάντια στα σπυράκια "Sublime correcteur" 2ml.


Πώς θα τα κερδίσεις;
2)Like στο Beauty Maniac Blog
3)Like & Share τη φωτογραφία που θα βρεις εδώ
 Για έξτρα συμμετοχές, προσκάλεσε και τις φίλες σου με tag κάτω από τη φωτογραφία.


Ο διαγωνισμός μας λήγει στις 28 Δεκεμβρίου, και το δώρο θα αποσταλλεί στη νικήτρια ταχυδρομικώς από εμένα.

 Καλή τύχη σε όλες! Είναι ένα girly δώρο, που σίγουρα θα το ευχαριστηθεί η νικήτρια.

Update με την σούπερ τυχερή:
Eleftheria Siatira, #congrats!

ΥΓ: Το στικ-gel της Lady Green το δοκίμασα κι εγώ σε κάποια εσωτερικά σπυράκια και μέσα σε λίγη ώρα σταμάτησε το πρήξιμο & τον πόνο. Σύντομα θα σας κάνω και αναλυτικό review για περισσότερα!

You Might Also Like

5 σχόλια

  1. ευχαριστουμε πολυ πολυ για τα δωρα!!! φαινονται τελεια!καλες γιορτες να εχουμε με υγεια αγαπη και χαμογελα ^_^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευχαριστούμε πολύ......καλες γιορτες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Yπέροχο δωράκι , πραγματικά...!!! Μακάρι να είμαι τυχερή ! Καλά Χριστούγεννα με υγεία αγάπη και ευτυχία σε όλους...!!! Καλές γιορτές! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή