απαλά χείλη

5 Νεα Lip Balms απο τη Fresh Line ♡ #Review

8:09 π.μ.


Μπορεί ο καιρός να είναι ακόμα καλός και να αισθανόμαστε σαν να είναι άνοιξη, όσο όμως σταδιακά έρχονται τα κρύα τα χείλη μας ξεκινούν να γίνονται ολοένα και πιο ξηρά. Δεν είναι λίγες οι φορές που παραπονέθηκα για το ότι τα χείλη μου τα νιώθω ξηρά, αφυδατωμένα τόσο πολύ που τα κραγιόν να δείχνουν άσχημα και να κάνουν κομματάκια. Για να αποφύγουμε λοιπόν όλες αυτές τις "δυσάρεστες" καταστάσεις, μία είναι η μαγική λέξη: Lip Balm!

Για να είμαι ειλικρινής έχω δοκιμάσει πολλά lip balms, σπάνια όμως βρίσκω κάποιο που πραγματικά να κάνει τα χείλη μου απαλά και ενυδατωμένα. Επίσης, επιθυμώ το lip balm μου να έχει τη δυνατότητα όχι μόνο να ενυδατώσει, αλλά και να επανορθώσει τα ήδη σκασμένα μου χείλη. Τα καινούργια lip balms της Fresh Line έφτασαν πριν αρκετές μέρες στα χέρια μου, και είμαι πολύ χαρούμενη που σήμερα σας τα παρουσιάζω! Πέντε ολοκαίνουργιες προσθήκες στην συλλογή της Fresh Line, με υπέροχες γεύσεις που (κατά την γνώμη μου) πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε και να μην λείπουν από καμία τσάντα.



Τα καλά νέα; Εκτός από τις όμορφες συσκευασίες (που ευτυχώς δεν ανοίγουν εύκολα στην τσάντα μας και κλείνουν καλά), περιέχουν μέχρι και 98% φυσικά συστατικά! Μου άρεσε πολύ το γεγονός ότι και τα 5 έχουν πολύ ελαφριά υφή, τα νιώθεις πολύ ευχάριστα στα χείλη σου. Δεν μου αρέσει καθόλου η αίσθηση ότι έχεις στα χείλη σου "υφή βαζελίνης", για αυτό και τα αγάπησα! 


Κυκλοφορούν σε 5 συναρπαστικές μυρωδιές/γεύσεις για να διαλέξεις: Σοκολάτα, Καρύδα, Νέκταρ, Ρόδι και Βανίλια. Τα έχω δοκιμάσει όλα, προσφέρουν ελαφριά ενυδάτωση στα χείλη και από τότε που ξεκίνησα να τα χρησιμοποιώ τα χείλη μου είναι πιο απαλά και ενυδατωμένα. Πιο αποτελεσματικό σε θέμα επανόρθωσης θεωρώ πως είναι το νέκταρ, γιατί το μέλι γενικά σαν προϊόν έχει αναπλαστικές ιδιότητες και θρέφει σε βάθος. Το καθένα είχε και ταινία ασφαλείας, για να ξέρετε ότι είναι πραγματικά αχρησιμοποίητο το lip balm σας. Τέλος να σας πω ότι η σοκολάτα και το ρόδι αφήνουν ένα ανεπαίσθητο, ελαφρύ χρώμα στα χείλη ενώ τα υπόλοιπα είναι διάφανα. Κοστίζουν μόνο 4,90€, εκτός από το Coconut που κοστίζει 5,90€ και περιέχει και SPF 15.
Μου άρεσαν πάρα πολύ όλα, αλλά ξεχώρισα το νέκταρ (ειδικά για τώρα το χειμώνα) και την καρύδα που μυρίζει καλοκαίρι, και μάλιστα έχει SPF για να είμαστε ασφαλείς από την ηλιακή ακτινοβολία.
Εσύ τα δοκίμασες;

Facebook-Instagram-Twitter-Bloglovin'

You Might Also Like

6 σχόλια

  1. Απαντήσεις
    1. Να δοκιμάσεις, είναι πολύ ωραία! Περιμένω τη γνώμη σου φυσικά :)xx

      Διαγραφή
  2. Τελειο review! Ακολουθει και το δικο μου συντομα αλλα πρεπει να σου πω πως συμφωνουμε απολυτα σε ολα. Το νεκταρ το ξεχωρισα κι εγω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! Έτσι είναι, τα μεγάλα πνεύματα (των beauty bloggers) συναντιούνται και στις απόψεις ♡

      Διαγραφή
  3. Φαίνονται πολύ ωραία! Με έπεισες να δοκιμάσω το νέκταρ αλλά θα διάλεγα και την βανίλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα είναι ωραία, ανάλογα με το τι σου αρέσει σαν γεύση/άρωμα. Εμένα μου άρεσε περισσότερο το νέκταρ με το μέλι για το χειμώνα, γιατί σε θέμα επανόρθωσης και θρέψης κάνει τέλεια δουλειά. Τη βανίλια την έχω στην τσάντα μου κι αυτήν όμως!xx

      Διαγραφή