ασιάτικα sites

7 Πρωτοτυπες (και μη) Ιδεες για Χριστουγεννιατικα δωρα

2:20 μ.μ.

Δεν έχεις έμπνευση για τα δώρα που θα κάνεις τα Χριστούγεννα; Για αυτό είμαι εδώ εγώ! Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας κάποιες ιδέες για δωράκια, άλλες πιο κλασσικές και άλλες λίγο πιο πρωτότυπες για να μείνουν αξέχαστα σε όποια γυναίκα και να τα χαρίσετε.

Το πιο όμορφο δώρο για να κάνετε σε μία φίλη σας που λατρεύει το μακιγιάζ και της αρέσει να πειραματίζεται! Αν φροντίσεις να το παραγγείλεις έγκαιρα από το εξωτερικό, σίγουρα θα σου κοστίσει πολύ λιγότερο απ'τα σετ πινέλων που θα βρεις στα ελληνικά καταστήματα και θα το έχεις μέχρι τις γιορτινές μέρες που έρχονται.


Το κόσμημα είναι ένα από τα πιο υπέροχα και διαχρονικά δώρα που μπορείς να κάνεις σε κάποιον! Δεν χρειάζεται να επενδύσεις σε κάτι σούπερ εντυπωσιακό και πολύ ακριβό, αλλά σε κάτι απλό που να ταιριάζει στο στυλ της κοπέλας που θα το φορέσει.

Σίγουρα πρωτότυπο, για σένα που θέλεις να κάνεις ένα διαφορετικό δώρο. Στην Ελλάδα έχουμε πάντα ήλιο, οπότε τα γυαλιά ηλίου είναι κάτι πάρα πολύ χρήσιμο όλες τις εποχές.


Η τσάντα πουγκί φέτος έγινε μεγάλη τάση, και εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ! Σε μία ουδέτερη απόχρωση του χειμώνα (μαύρη, σκούρη μπλε, βυσσινή, καφέ-μπεζ) νομίζω πως θα μπορεί να φορεθεί άνετα από όλες τις κοπέλες. Οι τσάντες εξάλλου είναι διαχρονικά όμορφα δώρα, αφού οι περισσότερες γυναίκες τις λατρεύουν!

Ταιριάζουν με όλα τα στυλ (από casual μέχρι βραδινό) και είναι σούπερ άνετα όλες τις ώρες. Μην ξεχάσεις να βάλεις κάρτα αλλαγής, αφού φυσικά σιγουρευτείς για το σωστό νούμερο που φοράει η φίλη σου. Τα παπούτσια γενικά είναι λίγο δύσκολο δώρο, οπότε σίγουρα θα εντυπωσιαστεί και θα χαρεί!

Το πιο κλασσικό δώρο σε κάθε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά είναι ένα μπλουζάκι ή πουλόβερ. Φρόντισε να διαλέξεις ένα όμορφο σχέδιο και ζεστό ύφασμα, και σίγουρα η κοπέλα που θα το χαρίσεις θα το ευχαριστηθεί.


Αυτά είχα να σας προτείνω! Περιμένω τις δικές σας ιδέες για πρωτότυπα (και μη) X-mas δωράκια.

You Might Also Like

4 σχόλια

  1. Πολύ ωραίο και επίκαιρο post :)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ωραιο Post!!! μολις πριν κανα δυωρο παρηγγειλα δωρο στον εαυτο μου για τα χριστουγεννα...πινελα!!!! μες στο μυαλο μ εισαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα είδες; Τα πινέλα είναι must δώρο, όσα και να έχεις αξίζει!

      Διαγραφή