Αρωματοποίηση

9 Ιδεες για πρωτοτυπα δωρα, για καθε αγαπημενο σου προσωπο

2:07 π.μ.

 Θέλεις να αγοράσεις δώρα για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, αλλά έχεις βαρεθεί συνεχώς τα ίδια και τα ίδια; Σήμερα σου προτείνω ιδέες για πρωτότυπα δώρα, που σίγουρα θα κάνουν να χαμογελάσει όποιος κι αν τα ανοίξει. Μία ιδέα για κάθε πρόσωπο που θέλεις να θυμηθείς αυτά τα Χριστούγεννα. 

Για την αδερφή σου


Τα backpacks φορέθηκαν φέτος όσο καμία τσάντα, και τα αγαπάμε όλες. Για αυτό και είναι η πιο ωραία επιλογή για να κάνεις ένα δώρο στην αδερφή σου. Το συγκεκριμένο σου το προτείνω για το ιδιαίτερο υλικό του, που είναι από συμπιεσμένο φελλό. Επιπλέον είναι και πολυμορφικό, 2 τσάντες σε 1! Θα το βρείς εδώ, στο ARTonomous.

Για τον μπαμπά και τη μαμά


Χάρισε στους γονείς σου ένα πλήρες αρωματικό σετ, ώστε αυτές τις γιορτινές μέρες να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν από την πίεση της χρονιάς που πέρασε. Είναι ένα δώρο πλούσιο σε αρώματα, και σίγουρα θα το εκτιμήσουν από σένα. Σου προτείνω να προτιμήσεις τα αρωματικά σετ της Αρωματοποίησης, που έχει τη μεγαλύτερη ποικιλία σε αρώματα τύπου και πάντα όλα της τα προϊόντα είναι εξαιρετικά ποιοτικά.

 Για το αγόρι σου


Αν έχεις πάρει στο αγόρι σου όλα τα κλασσικά, ανδρικά δώρα (πουκάμισο, φούτερ, κολώνια κλπ) σου προτείνω να του χαρίσεις ένα υπέροχο, φυτικό κερί αργής καύσης. Έχει διάρκεια εως και 80 ώρες, και μοσχομυρίζει! Θα το βρείτε κι αυτό στην Αρωματοποίηση.


 Για την ξαδέρφη σου


Αν η ξαδέρφη σου είναι καπνίστρια, σου προτείνω να της προσφέρεις για τα Χριστούγεννα μία πανέμορφη, καινούργια θήκη καπνού. Αν δεν είναι, μπορείς να της χαρίσεις ένα σετ από ασύμμετρα σκουλαρίκια με μαργαριτάρι και σμάλτο -ένα κόσμημα είναι πάντα ένα πανέμορφο δώρο.


Για τον αδερφό σου


Στον αδερφό σου μπορείς να χαρίσεις την τυχερή κυψέλη της MousMous! Μπορεί να φορεθεί είτε στο λαιμό, σαν βραχιόλι ή πιο απλά να την χρησιμοποιήσει σαν μπρελόκ στα κλειδιά του ώστε να τον ακολουθεί παντού και να του προσφέρει καλοτυχία.

Για την καλύτερή σου φίλη


Αν η κολλητή σου είναι από τους ανθρώπους που της αρέσει να τραβάει τα βλέμματα, κάνε της το καλύτερο δώρο! Μία επίσημη, μακριά & κόκκινη φόρμα με ανοιχτή πλάτη είναι το ιδανικό δώρο για να φορέσει στο γιορτινό ρεβεγιόν και να είναι κομψή και σικ ταυτόχρονα. Σου προτείνω να της πάρεις τη συγκεκριμένη από το Shein, που θα τη βρεις κάτω από 20€ εδώ.

Για την κοκέτα θεία της οικογένειας


Κάθε οικογένεια έχει μία κοκέτα θεία, μία θεία που της αρέσει να φροντίζει τον εαυτό της και πάντα σε κάθε περίσταση είναι ντυμένη και βαμμένη στην τρίχα. Σε αυτή τη θεία σου λοιπόν, σου έχω δύο επιλογές δώρων (μία μακιγιάζ και μία μαλλιών): Οι νέες παλέττες σκιών από τον Korres είναι εξαιρετικές για δωράκια, και περιέχουν αποχρώσεις εύκολες στο blending και με έντονη απόδοση. Η συγκεκριμένη που σας δείχνω είναι η Earthy Bronze, και έχει απίστευτες αποχρώσεις. Θα τις βρεις στα 17-18€ στα φαρμακεία, και σε online φαρμακεία σε καλύτερη τιμή. Αν προτιμάς να χαρίσεις ένα πλήρες πακέτο περιποίησης μαλλιών, σου έχω το πιο όμορφο πακέτο στην καλύτερη τιμή. Θα το βρείς στα κομμωτήρια Zafira, μόνο 28€ και περιέχει 3 προιόντα μαλλιών (συμπεριλαμβανομένου και του μοναδικού λαδιού Oil Miracle).

Αυτά σας προτείνω για φέτος, για να μην αγοράσετε "βαρετά" και συνηθισμένα δώρα. Ποιο σας άρεσε περισσότερο;

You Might Also Like

0 σχόλια