νυφικά

Οικονομικα & Παραμυθενια ♡ Νυφικα Φορεματα

2:39 π.μ.


Η μέρα του γάμου πρέπει να είναι ξεχωριστή και απολαυστική για τη νύφη. Ιδανικά, πρέπει όλα όσα θα διαλέξει -νυφικό, μαλλιά, μακιγιάζ, αξεσουάρ- να εναρμονίζονται τέλεια μεταξύ τους και να την κάνουν να νιώθει πριγκίπισσα. Και φυσικά πρέπει να αισθάνεται άνετα, πως μέσα σε όλα αυτά το δικό της στυλ αναδεικνύεται. Ξέρω πολύ καλά πως γενικά είναι πολύ δύσκολο να βρείτε στην αγορά οικονομικά νυφικά, για αυτό και σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας ένα αγγλικό site το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε το νυφικό των ονείρων σας με λιγότερα από 150€ και με εξαιρετική ποιότητα. Μιλάμε για το Landy Bridal, το οποίο είναι ένα e-shop με μία τεράστια ποικιλία από βραδινά φορέματα, επίσημων περιστάσεων/δεξιώσεων και φυσικά νυφικών.

 Στο παρακάτω κολάζ σας δείχνω όλα όσα ξεχώρισα εγώ, και μπορείτε να τα βρείτε στην κατηγορία cheap wedding dresses.


 Και λίγα λόγια για το e-shop, το LandyBridal:
Δίνει τη δυνατότητα αποστολής τόσο με DHL (επειδή είναι ευρωπαικό site δεν υπάρχει πρόβλημα με το τελωνείο!), όσο και με το ταχυδρομείο. Έχει μία τεράστια ποικιλία νυφικών σε απίστευτες τιμές, και στο καθένα συνήθως δίνει τη δυνατότητα να διαλέξετε και χρώμα (μπεζ, λευκό, κόκκινο, ροζ και άλλα πολλά). Επιπλέον, αν δεν σας ταιριάζουν οι διαστάσεις που υπάρχουν στα φορέματα μπορείτε να επιλέξετε να φτιάξουν ένα νυφικό σε customed διαστάσεις, που να είναι ιδανικό για σας. Πολύ σημαντικό είναι ότι κάτω από το κάθε νυφικό υπάρχει Gallery με αληθινές γυναίκες που το φορούν στο γάμο τους, για να δείτε πώς πραγματικά είναι φορεμένο αν δεν έχεις διαστάσεις μοντέλου. Φυσικά υπάρχει και αναλυτική περιγραφή σχετικά με το ύφασμα του νυφικού, και των νούμερων για να μετρηθείτε και να το διαλέξετε. Αν δεν σας αρέσει τελικά το νυφικό που παραγγείλατε, μπορείτε να το επιστρέψετε αχρησιμοποίητο φυσικά εντός 7 ημερών και να σας επιστραφούν τα χρήματά σας πίσω. Τέλος, σας δίνουν και tracking number για να μπορείτε κάθε στιγμή να ξέρετε που βρίσκεται το πακέτο σας. Γενικά είναι από τα πιο όμορφα sites με οικονομικά νυφικά που θα βρείτε, εύχρηστο και με μοναδικά σχέδια.

Σε γραμμή Α, ρομαντικό, σέξυ, μακρύ, mini, σε στυλ γοργόνας: Όπως κι αν το διαλέξεις, πρέπει να είναι ένα νυφικό που να αισθάνεσαι όμορφα όταν το φοράς! Απολαύστε την διαδικασία της διοργάνωσης του γάμου σας, και επιλέξτε τα πάντα για να σας κάνουν να αισθάνεστε όμορφα, και φυσικά ο εαυτός σας. Μην σκέφτεστε πράγματα που σας αγχώνουν, απλά επικεντρωθείτε σε αυτά που σας κάνουν χαρούμενη. Εξάλλου ο κάθε γάμος είναι και πρέπει να είναι μία μεγάλη γιορτή.
 Enjoy your Wedding, find your ideal wedding dress on a lovely price from LendyBridal!

You Might Also Like

0 σχόλια