διαγωνισμός

Cherrybox Unboxing & #Giveaway! ♡ Winter Box 2015

2:04 μ.μ.



Το λαχταριστό Winter Cherrybox έφτασε σήμερα στην πόρτα μου, και ενθουσιάστηκα με το περιεχόμενό του! Περιέχει 5 full size προϊόντα, και 2 travel size συνολικής αξίας άνω των 90€, ενώ κοστίζει μόνο 20€ αν αγοράσεις τη συνδρομή. Γεμάτο με αγαπημένες (και κάποιες ελληνικές εταιρίες) και με προϊόντα που σίγουρα θα χρησιμοποιήσουμε! Πάμε να ανακαλύψουμε μαζί τι βρήκα μέσα, και μείνε συντονισμένη μέχρι το τέλος της ανάρτησης γιατί θα χαρίσουμε ένα Winter Cherrybox και σε μία τυχερή #beautymaniac!


1. Fouka Organic Cosmetics Κρέμα Λάμψης Ματιών
Η Fouka είναι μία ελληνική εταιρία, που χρησιμοποιεί αποκλειστικά πρώτες ύλες από βιολογικής καλλιέργειας συστατικά και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που το Cherrybox συμπεριέλαβε 2 προϊόντα της στο χειμωνιάτικο κουτάκι. Αυτή η κρέμα ματιών υπόσχεται πως προλαμβάνει την αντιγήρανση -ακόμα κι από τα 18 χρόνια, ενυδατώνει και συσφίγγει την περιοχή κάτω από τα μάτια. Ανυπομονώ να τη δοκιμάσω!
 30ml/25€ (full size)



2.Fouka Organic Cosmetics Mountain Bloom Organic Serum
Το οργανικό serum της Fouka που σίγουρα θα λατρέψουν όλες οι λιπαρές επιδερμίδες, καθώς είναι oil free, και περιέχει 98% φυτικά συστατικά! Το χρησιμοποίησα ήδη μία φορά, και απλώνεται σαν νεράκι χάρη στην υπέροχη-ελαφριά υφή του. Στιγμιαία παρατήρησα πως το δέρμα μου έδειχνε πιο λαμπερό και λείο από ότι πριν τη χρήση του. Πολύ καλή επιλογή λοιπόν!
 30ml/17€  (full size)


3. Bellapierre Cosmetics Waterproof Gel Lip Liner
 Η Bellapierre είναι μία μοναδική εταιρία καλλυντικών, που τη γνώρισα μέσα από το Summer Cherrybox 2015 και το Vana2, και την αγάπησα! Σε αυτό το κουτάκι λοιπόν βρήκα μέσα ένα μολυβάκι χειλιών, με gelly υφή. Είναι ένα high end προϊόν μακιγιάζ και η τιμή του ειναι στα 20€. Εκτός από high end είναι και αδιάβροχο, και σίγουρα long lasting -έκανα swatch στο χέρι και δεν έφευγε με τίποτα. Το βρήκα στην απόχρωση #003, ένα πολύ ιδιαίτερο nude χρωματάκι που σίγουρα θα φορέσω με smoky eyes και όχι μόνο. (full size)


4. Kyana-Restructuring mask με εκχυλίσματα φυκιών
Η Kyana, πολύ γνωστή εταιρία στο χώρο των επαγγελματικών προϊόντων μαλλιών μας δίνει τη δυνατότητα να τη γνωρίσουμε καλύτερα μέσα από το Winter Cherrybox. Η συγκεκριμένη μάσκα υπόσχεται απαλά, λαμπερά, ευκολοχτένιστα μαλλιά και αναφέρει πως χαρίζει ζωντάνια και λάμψη. Σίγουρα τη χρειάζομαι, ειδικά τώρα που τα μαλλιά μου είναι βαμμένα κόκκινα κι έχουν ανάγκη από λίγη παραπάνω λάμψη.
  250ml/ 9,90€. (full size)


5. Korres - βερνίκι νυχιών Metallic Red
Χάρηκα πολύ που μέσα στις εταιρίες που συμπεριέλαβε το Cherrybox για το χειμωνιάτικο κουτάκι, βρήκα και την ελληνική εταιρία Korres,με ένα απίθανο βερνίκι για τα νύχια. Το πιο όμορφο, χριστουγεννιάτικο και μεταλλικό κόκκινο που έχω δει! Γενικά με τα μεταλλικά χρώματα έχω πάθει μία εμμονή, οπότε χάρηκα ιδιαίτερα που προστέθηκε στη συλλογή μου. Έχει υπέροχους ιριδισμούς, και σίγουρα τα βερνίκια της εταιρίας Κορρές είναι αγαπημένα.
10ml/ 6,80€ (full size)


6. The Olive Sense-Σαπούνι Ενεργός Άνθρακας
Πόσο χαίρομαι όταν τα συνδρομητικά κουτάκια μας συστήνουν ελληνικές εταιρίες! Η The Olive Sence παράγει 100% φυτικά σαπούνια, που δεν περιέχουν καθόλου χημικά στη σύστασή τους. Το σαπούνι ενεργού άνθρακα υπόσχεται πως θα κάνει βαθύ καθαρισμό στο πρόσωπό μας, και θα προσφέρει απολύμανση και αποτοξίνωση. Είμαι πολύ περίεργη να το δοκιμάσω, καθώς ακούγεται πολύ ενδιαφέρον τόσο το προϊόν όσο και η εταιρία.
 50gr/ 3,50€ (travel size)


7. Bargello Perfume - Άρωμα 171
 Στο τέλος λοιπόν ξετύλιξα κι αυτό το δειγματάκι από την εταιρία Bargello Perfume, και τον κωδικό 171 που είναι οσφρητικά εμπνευσμένο από το La Vie est belle της Lancome. Όντως η μυρωδιά είναι παρόμοια, οπότε το μόνο που μένει είναι να δούμε αν θα είναι ικανοποιητική και η διάρκειά του. Σίγουρα όμως είναι μία πιο οικονομική εκδοχή για να αποκτήσεις το αγαπημένο σου άρωμα.
 50ml/ 15€ (travel size)




Κι επειδή είμαι σίγουρη πως σου άρεσε πολύ το Cherrybox αυτό, σου το κάνουμε δώρο! Χαρίζουμε λοιπόν ένα υπέροχο, Winter Cherrybox σε μία τυχερή νικήτρια!


Πώς θα το κερδίσεις;

1)Like στη σελίδα Cherrybox
2)Like στη σελίδα Beauty Maniac Blog
3)Like & Share (public, μία φορά) εδώ
4)Άφησε το σχόλιό σου στη φωτογραφία στο facebook, με το αγαπημένο σου προϊόν από το Cherrybox.


Ο διαγωνισμός μας λήγει στις 27 Δεκεμβρίου, καλή τύχη σε όλες! 

 Update με την σούπερ τυχερή νικήτρια του Winter Cherrybox: Eirini Koukoulaki, #congrats!!

Επειδή το Winter Box από το Cherrybox είναι εντελώς Value for money, θα σου σύστηνα να κάνεις τη συνδρομή σου σύντομα στο www.cherrybox.gr, όπου μπορείς να αποκτήσεις 7 αξιόλογα προϊόντα μόνο με 20€.


ΥΓ: Το μοναδικό μανικιούρ μου επιμελήθηκε η Χρύσα, στο κομμωτήριο Zafira Hair & Beauty. Δεν ταίριαξε απίστευτα με το theme του Winter Cherrybox?!
  
Facebook-Instagram-Twitter-Bloglovin'

You Might Also Like

3 σχόλια