Συμβουλές

Makeup & Nails Christmas Ideas❤Zafira Hair & Beauty

12:00 π.μ.



 Τα Χριστούγεννα είναι πλέον μόνο λίγες μέρες μακριά μας, και όλες θέλουμε αυτές τις γιορτινές μέρες να δείχνουμε πιο όμορφες και λαμπερές. Η αλήθεια είναι πως κάθε Χριστούγεννα βλέπουμε το κλασσικό μακιγιάζ: κόκκινα φλογερά χείλη-χρυσή σκιά και το γνωστό μανικιούρ με τα κόκκινα νύχια με κάποιο χρυσό nail art. Σήμερα όμως, σε συνεργασία με τα κομμωτήρια Zafira σας προτείνουμε πρωτότυπες ιδέες για να ξεχωρίσετε αυτά τα Χριστούγεννα, παραμένοντας πάντα λαμπερή και προσεγμένη.


Για το μακιγιάζ μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα πολύ ωραίο smoky eyes. Οι επιλογές στα χρώματα είναι πολλές: σκούρο καφέ, σκούρο μπλε, γκρί ή ακόμη και μαύρο για σένα που θέλεις να δείχνεις πιο ροκ. Φυσικά, μπορούμε να το κάνουμε λίγο πιο επίσημο-γιορτινό προσθέτοντας μία shimmery σκιά ή glitter στο κέντρο του κινητού βλεφάρου. Εμείς επιλέξαμε μία μοναδική γκρι-γαλάζια, και σίγουρα έκανε όλη τη διαφορά! Επίσης οι λάμψεις είναι σημαντικές για ένα εορταστικό μακιγιάζ, οπότε μπορείτε να τοποθετήσετε αρκετό highlighter στα ζυγωματικά σας ή απλά να τα τονίσετε με ένα πιο ανοιχτό foundation/concealer. Όταν έχουμε ένα τόσο έντονο μακιγιάζ στα μάτια, συνήθως στα χείλη κινούμαστε σε πιο απαλούς τόνους, όπως σε αποχρώσεις nude-ροζ.


 Για τα νύχια, σου συνιστούμε να αποφύγεις το κλασσικό x-mas κόκκινο μανικιούρ και να ξεχωρίσεις με σκούρο μπλε! Επιλέξαμε ένα μοναδικό, μεταλλικό μπλέ από την Essie (το Midnight Cami), το οποίο ταιριάζει υπέροχα με σχέδια-νιφάδες για να γίνει λίγο πιο χριστουγεννιάτικο. Στο τέλος, κλειδώσαμε το χρώμα με το λατρεμένο Weekly top coat της CND Vinylux.

Ευχαριστώ πολύ τη Χρύσα για τις συμβουλές και τα tips, και φυσικά τα κομμωτήρια Zafira! Αυτό είναι το τελικό look! Πώς σας φαίνεται;



You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Υπέροχο το μακιγιάζ και το σχέδιο στα νύχια! Εύκολα και απλά!! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου άρεσαν και μένα πολύ, κυρίως γιατί ήταν και λαμπερές οι προτάσεις αλλά και περισσότερο πρωτότυπες από τα συνηθισμένα.xx

      Διαγραφή