Ελληνική Εταιρία

Φτιαξε τα ιδανικα skincare καλλυντικα για σενα! Your Natural Way #Review

6:43 π.μ.


Πώς θα σας φαινόταν αν σας έλεγα πως υπάρχει μία ελληνική εταιρία που σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τις δικές σας συνταγές, και τα δικά σας μοναδικά skincare καλλυντικά; Ε ναι λοιπόν, η ελληνική Your Natural Way προσφέρει ποιοτικές βάσεις καλλυντικών και μας επιτρέπει ανάλογα με τις ανάγκες μας να δημιουργήσουμε τη δική μας σειρά προϊόντων, με δραστικά αιθέρια έλαια και αρώματα που να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες μας. Ωραία ιδέα, έτσι δεν είναι;


Τα προϊόντα της YourNaturalWay παράγονται αποκλειστικά στην Ελλάδα (και συγκεκριμένα στην Αττική) και έχουν υψηλή ποιότητα σε πρώτες ύλες. Η σειρά περιλαμβάνει πολλά και διαφορετικά προιόντα, όπως: κρέμες ματιών, κρέμα χεριώ, κρέμα σώματος, body butter, μάσκα μαλλιών, σαμπουάν, προιόντα για τα νύχια και πολλά ακόμα. Οι τιμές είναι πολύ προσιτές, και σίγουρα οικονομικές σε σχέση με την ποιότητα των προϊόντων. Μπορείτε να τα βρείτε όλα τα προϊόντα στο yournaturalway.gr και θα το διαπιστώσετε!


 Το πιο διασκεδαστικό κομμάτι όμως είναι η υλοποίηση της ιδέας. Αρχικά, διαλέγεις τα αιθέρια έλαια και τα αρώματα που είναι ιδανικά για τις δικές σου ανάγκες. Αν χρειάζεσαι βοήθεια, να είσαι σίγουρη πως οι άνθρωποι της Your Natural Way είναι πολύ πρόθυμοι να σε βοηθήσουν να επιλέξεις από τη μεγάλη γκάμα. 

Ας πούμε, εγώ διάλεξα τα παρακάτω προϊόντα: Κρέμα χεριών, κρέμα σώματος (body lotion), μάσκα για τα μαλλιά και κρέμα προσώπου. Έπειτα, απευθύνθηκα μέσω mail στην εταιρία ώστε να με βοηθήσει να διαλέξω τα ιδανικά αιθέρια έλαια για μένα. Το πρόσωπό μου επειδή τελευταία είναι αρκετά ευαίσθητο, άρα προτίμησα το αιθέριο έλαιο με τη λεβάντα η οποία έχει καταπραυντικές ιδιότητες. Για το σώμα, αγαπώ πολύ τη γλυκειά μυρωδιά της πούδρας οπότε το ιδανικό έλαιο είναι το baby. Και για τη μάσκα μαλλιών επιλέξαμε το αιθέριο έλαιο πορτοκάλι, που βοηθάει τα βαμμένα μαλλιά να παραμένουν λαμπερά.


Παρέλαβα λοιπόν το πακέτο μου εντός 2 εργάσιμων ημέρων (πολύ γρήγορα δηλαδή), και βρήκα μέσα τα προϊόντα που διάλεξα μαζί με τα 3 αιθέρια έλαια και 3 μικρές σπάτουλες. Επάνω στο κάθε προϊόν αναγράφεται ακριβώς η ποσότητα του αιθέριου ελαίου που πρέπει να προσθέσετε, κι έτσι η διαδικασία εκτός από διασκεδαστική είναι και πολύ απλή. 

Οι οδηγίες λοιπόν είναι:
1)Προσθέτεις μερικές σταγόνες από το αιθέριο έλαιο
2)Ανακατεύεις με τη σπατουλίτσα
3)Μυρίζεις και δοκιμάζεις το προϊόν
4)Αν θέλεις μεγαλύτερη ένταση αρώματος και δραστικότητας, τοποθετείς κι άλλες σταγόνες
5)Αυτό ήταν! Το μοναδικό σου καλλυντικό είναι έτοιμο για χρήση!


 Αφού λοιπόν μιλήσαμε αναλυτικά για την ιδέα της yournaturalway.gr και το πώς μπορείς κι εσύ να δημιουργήσεις τα δικά σου, ιδανικά καλλυντικά θα σας πω και λίγα πράγματα για την αποτελεσματικότητα των προϊόντων.  Είναι όλα paraben free, υποαλλεργικά και μου άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις! Τα αιθέρια έλαια είναι στα 10ml, οπότε σίγουρα φτάνουν για πολλές χρήσεις και όχι μόνο για να τα προσθέσετε σε μία κρέμα.

 Κρέμα Προσώπου: Εμπλουτισμένη με το αιθέριο έλαιο λεβάντας, μοσχομυρίζει και έχει απαλή υφή. Είναι λεπτόρευστη, απλώνεται τέλεια και απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα. Με βοήθησε πολύ στους ερεθισμούς, και μάλιστα μετά την αποτρίχωση στο άνω χείλος παίρνει αμέσως την κοκκινίλα! Εξαιρετική κρέμα, μαζί με τη λεβάντα πραγματικά ταίριαξε 100% στις ανάγκες μου. Θα τη βρείτε εδώ, στα 8.50€.

Κρέμα Σώματος & Κρέμα Χεριών: Εμπλουτισμένες και οι 2 με το άρωμα baby, έδωσαν μία υπέροχη μυρωδιά "μωρού" στην καθημερινή μου περιποίηση. Το απαλό, γλυκό άρωμα πούδρας είναι εξαιρετικό και αγαπημένο για μένα. Η κρέμα σώματος (κοστίζει 3.00€) έχει τέλεια, απαλή υφή και απλώνεται πολύ όμορφα. Αφήνει το δέρμα απαλό, και μου άρεσε πάρα πολύ. Η κρέμα χεριών (κοστίζει 2,20€) είναι κι αυτή πολύ αποτελεσματική, έχει πλούσια υφή όμως και δεν απορροφάται εύκολα. Σε μένα δεν ταίριαξε καλά γιατί τα χέρια μου δεν είναι αφυδατωμένα και δεν χρειαζόμουν εντατική ενυδάτωση, αλλά σε σκασμένα χέρια πιστεύω πως θα κάνει πολύ καλή δουλειά.

Μάσκα Μαλλιών: Η μάσκα για τα μαλλιά μου εμπλουτίστηκε με το αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού, και αυτό έκανε όντως τα μαλλιά μου πιο λαμπερά από ότι ήταν. Η υφή της δεν είναι λιπαρή, και μου άρεσε πολύ αυτό. Αν έχετε βαμμένα μαλλιά, επιλέξτε σίγουρα το αιθέριο έλαιο πορτοκάλι και θα δείτε τη διαφορά. Θα τη βρείτε εδώ, στα 2.60€.
 
 Αυτά είχα να μοιραστώ σήμερα μαζί σας! Πώς σας φάνηκε η ιδέα της YourNaturalWay;

You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Φαίνεται καταπληκτική εταιρεία και πολύ ωραία η ιδέα της!

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως και σαν ιδέα είναι τέλεια, και τα προϊόντα της είναι πολύ αξιόλογα!♡

      Διαγραφή