διαγωνισμός

#Κερδισε: το πιο x-mas σετ ομορφιας!♡Dust+Cream Καλαμαρια

4:29 π.μ.

Σας υποσχέθηκα ότι τα δώρα μας για τα 3 χρόνια Beauty Maniac και για τις γιορτινές μέρες που μας περιμένουν θα είναι πολλά, σωστά; Για αυτό σήμερα επιστρέφω, με πολλά δώρα από το Dust+Cream Καλαμαριάς για μία σούπερ τυχερή νικήτρια! Χαρίζουμε το πιο υπέροχο, χριστουγεννιάτικο σετ γεμάτο ομορφιά και λάμψη σε μία από εσάς. Τα προϊόντα που επιλέξαμε είναι πραγματικά ένα κι ένα, για να είσαι τέλεια για το γιορτινό ρεβεγιόν. Όχι ένα ή δύο, αλλά 9 πανέμορφα πραγματάκια!


Τι θα σου χαρίσουμε λοιπόν;
1)Μάσκα Ομορφιάς - Pierre Rene  
Περιέχει εσπεριδοειδή και έλαιο τειόδεντρου, άρα είναι ιδανική για λιπαρές επιδερμίδες, μειώνει την παραγωγή σμήγματος και μετατρέπει την επιδερμίδα σου σε σούπερ λαμπερή και φρέσκια. Κατάλληλη ακόμα και για το πιο ευαίσθητο δέρμα. Ο τρόπος που την τοποθετούμε μου αρέσει πολύ, καθώς δεν είναι η κλασσική μάσκα που "στεγνώνει" αλλά ένα πανάκι που μένει στο πρόσωπο λίγα λεπτά κι έπειτα δεν ξεπλένουμε το προϊόν. Απλά θα τη λατρέψεις!
2)Lovely - No problem concealer palette
Μία πολύ βολική παλετίτσα με concealers και correctors, για να διορθώσεις το χρωματικό σου τόνο και να αποκτήσεις αψεγάδιαστη επιδερμίδα στο γιορτινό σου μακιγιάζ. Το πράσινο αποχρωματίζει τις κοκκινίλες και τα σπυράκια, το μωβ κάνει την επιδερμίδα πιο λαμπερή και τα 2 τελευταία χρώματα είναι καλυπτικά concealers. Η υφή τους είναι απίστευτα απαλή, και είναι αρκετά καλυπτικά. Πολύ καλή παλέττα, αρκετή ποσότητα από concealers και οικονομική τιμή. Στην Ελλάδα είναι δύσκολο να βρεις κάποια τέτοια παλέττα, για αυτό χάρηκα πολύ που την ανακάλυψα! Θα τη λατρέψεις, ειδικά αν τη χρειάζεσαι.
3)Lovely Terra Cotta Compact Σκιές Ματιών
 Λαμπερές σκιές ματιών με έντονη απόδοση και shimmer για να έχεις ένα υπέροχο μακιγιάζ τις μέρες των Χριστουγέννων. Θα σου αρέσει πολύ γιατί περιέχει όμορφους συνδιασμούς χρωμάτων, και μπορείς να κάνεις τόσο χρυσά όσο και ασημένια smoky eyes!
4)Dust+Cream Σκιά σε ελεύθερη μορφή N. #01
 Χριστούγεννα χωρίς λάμψη γίνεται; Δε γίνεται! Για αυτό δε θα μπορούσε να λείπει από το δωράκι σας το υπέροχο, ολοκαίνουργιο pigment από τα Dust+Cream. Η απόχρωση #01 είναι ψυχρή, έχει υπέροχη απόδοση, και τονίζει τέλεια την εσωτερική γωνία.
5)MaxFactor Eyelashes Natural Hair L-09
 Αυτό που θα κάνει σίγουρα τη διαφορά στο μακιγιάζ σου είναι οι ψεύτικες βλεφαρίδες! Τις L-09 τις έχω δοκιμάσει κι εγώ, είναι πολύ ελαφριές και η κόλλα τους είναι μαύρη και πολύ σταθερή.
6)Uma Rouge Powder - Beautiful burgundy
Πάντα μου άρεσαν τα λαμπερά ρουζ! Το συγκεκριμένο έχει μία πανέμορφη απόχρωση, με ελαφριά χρυσή λάμψη. Σίγουρα θα σου αρέσει γιατί θα χαρίσει στα ζυγωματικά σου τέλεια λάμψη, και δεν θα χρειαστείς καν highlighter!
7)Golden Rose Matte Lipstick Crayon #05
 Τα μολύβια-κραγιόν της GR όλες τα έχουμε αγαπήσει, γιατί προσφέρουν έντονη απόδοση και βουτυρένια υφή. Επίσης είναι τόσο υπέροχα που μπορείς εύκολα να κάνεις το περίγραμμα των χειλιών σου χωρίς να μουτζουρωθείς και με λεπτομέρεια. Like it!
8)Kiss Kiss quick dry 60'' #351 by Beauty Line
Η πιο ωραία μπορντώ απόχρωση, πολύ ιδιαίτερη για το μανικιούρ σου τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων. Και το καλύτερο; Στεγνώνει σε 1 μόνο λεπτό!
9)Φιογκάκια για τα νύχια
Για να γίνουν τα νύχια σου ακόμα πιο όμορφα και χαριτωμένα, τοποθέτησε τον παράμεσο και τον αντίχειρα ένα υπέροχο φιογκάκι.


Πώς θα κερδίσεις το υπέροχο σετ; 
Απλά κάνε like στις σελίδες Dust+Cream Καλαμαριά, Beauty Maniac Blog και share και άφησε το σχόλιό σου (με το αγαπημένο σου Dust+Cream προϊόν ομορφιάς) στη φωτογραφία που θα βρεις εδώ. Για περισσότερες συμμετοχές προσκάλεσε τις φίλες σου, και ακολούθησέ με στο instagram (lila_amanatidou).

*Η νικήτρια θα παραλάβει το δώρο της από το κατάστημα Dust+Cream Καλαμαριάς, Πασσαλίδη 60 με επίδειξη ταυτότητας. Ο διαγωνισμός μας λήγει στις 20 Δεκεμβρίου, για να έχει παραλάβει η τυχερή εως τα Χριστούγεννα το μοναδικό σετ! 

Συμμετέχοντας στο διαγωνισμό, θεωρείται πως έχετε διαβάσει και αποδέχεστε τους όρους (που θα βρείτε εδώ).
  Υ.Γ: Μην ξεχάσεις να μείνεις συντονισμένη εδώ στο Beauty Maniac, γιατί σύντομα σε περιμένουν πολλές μικρές και μεγάλες εκπλήξεις και δώρα!


Update με την τυχερή νικήτρια:
Δώρα Μήτκου, συγχαρητήρια!

 

You Might Also Like

26 σχόλια

  1. Τέλειο δώρο!!!!! Καλές γιορτές!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι σκιες ειναι υπεροχες!! Ευχαριστουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι σκιες ειναι υπεροχες!! Ευχαριστουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Yπέροχα όλα!!!!Ειδικά τα βερνίκια νυχιών!Ευχαριστούμε πολύ!!!fb:Lina Plia, instagram:vetlambi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ολα υπεροχα.........!!!! Αγαπημενο προιον τα ΑΛΑΤΑ ΜΠΑΝΙΟΥ BEAUTY LINE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. υπεροχα δωρα!!!Ευχαριστουμε πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δεν μπορω να επιλεξω...τα θελω ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπέροχα προιοντα ολα !!!! Λατρεύω όμως το ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ DUST + CREAM ...... "I LOVE YOU CHERRY MUCH"
    Instagram : anthinik5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σε ευχαριστουμε για αυτη την ευκαιρια να κερδισουμε αυτα τα υπεροχα προιοντα!!!!Λατρευω το μανο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μοναδικα καλες γιορτες τα θελωωωωωωωωωωωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τέλειο δώρο,εξαιρετικά προϊόντα,σας ευχαριστούμε!!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ευχαριστούμε πολύ... καλές γιορτές!
    όλα τα προϊόντα της εταιρίας τα βρίσκω εξαιρετικά έχω πάρα πολλά και από τα πιο αγαπημένα μου είναι οι κρέμες με λάμψη που δυστυχώς δεν υπάρχουν στα καταστήματα...
    FB Triantafyllia Toti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. υπεροχα πραγματικα!!! ευχαριστουμε πολυ και καλες γιορτες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ευχαριστούμε πολύ! Καλές γιορτές!!Το αγαπημενο μου προιον ειναι η κρεμα σωματος μπισκοτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή