ασιάτικα sites

Προιοντα & Τεχνικες Ομορφιας που πρεπει να δοκιμασεις το 2016 ❤

1:51 μ.μ.


Η νέα χρονιά ήρθε, και υπάρχουν αρκετά νέα προϊόντα και τεχνικές που πρέπει να δοκιμάσεις. Συγκέντρωσα λοιπόν ότι πιο ενδιαφέρον βρήκα, και φυσικά θέλω κι εγώ να δοκιμάσω μέσα στο 2016!

Η βούρτσα που ισιώνει τα μαλλιά έχει αγαπηθεί από πολλές γυναίκες, και γενικά στο internet επικρατεί πανικός σχετικά με το πόσο καλές είναι στο να μειώνουν το φριζάρισμα, και να αφήνουν απαλά και λαμπερά μαλλιά. Θέλω πάρα πολύ να την δοκιμάσω και να σας μιλήσω για αυτή! Η συγκεκριμένη είναι μάλιστα πάρα πολύ οικονομική. Για τα υγρά κραγιόν που στεγνώνουν και γίνονται ματ δεν έχω να πω πολλά, διότι όλες τα αγαπάμε και θέλουμε να τα δοκιμάσουμε. Ήδη δοκίμασα ένα από αυτή τη σειρά κι έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένη. Τέλος, οι τεχνικές για τα νύχια συνεχώς αυξάνονται και έρχονται στην μόδα καινούργιες: Θα ήθελα λοιπόν φέτος να δοκιμάσω οπωσδήποτε ombre nails, και φυσικά την ολοκαίνουργια τεχνική που αφήνει μικρά κομματάκια αυτοκόλλητων πάνω στα νύχια.

 Εσύ τι τεχνικές ομορφιάς και προϊόντα θα ήθελες να δοκιμάσεις μέσα στο 2016;

You Might Also Like

4 σχόλια

  1. Όντως τα foils για τα νύχια είναι το ευκολότερο και πιο όμορφο nail art που δοκίμασα ποτέ!!! Θα συμφωνήσω για τα συγκεκριμένα υγρά κραγιόν... Είναι άψογα <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπώ τα ombre νύχια! Ειδικά με τους σωστούς συνδυασμούς χρωμάτων είναι τόσο χαριτωμένα. Θα διαφωνήσω πάντως για τα συγκεκριμένα υγρά κραγιόν. Έχω δύο και τα έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα γιατί μου φάνηκαν υπερβολικά ξηρά. Με το lip sealer μπορώ να πω ότι έχω βρει την ησυχία μου πια για ματ αποτέλεσμα και διάρκεια σε οποιοδήποτε κραγιόν. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως, τα συγκεκριμένα υγρά κραγιόν έχουν ξηρή σύνθεση και χρειάζονται πολύ καλή απολέπιση από κάτω. Πάντως είναι εντυπωσιακά σταθερά & αδιάβροχα, έχω ένα και μου αρέσει πάρα πολύ. Χμμ το lip sealer δεν το έχω δοκιμάσει αλλά ακούγεται ιδανικό προϊόν! Πολλά Φιλιά!

      Διαγραφή