διαγωνισμός

Κερδιστε: 3 ειδικα επιλεγμενα, girly εσωρουχα ❤ Sweet & Cotton

1:28 π.μ.

Μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα, αλλά σε συνεργασία με τη Sweet & Cotton φέρνουμε πιο νωρίς την άνοιξη! Χαρίζουμε σε μία τυχερή beauty maniac ένα σετ από 3 πανέμορφα, ειδικά επιλεγμένα και άνετα εσώρουχα σε δροσερά χρώματα. 

Λίγα λόγια για τη Sweet & Cotton
Σας είχα μιλήσει πριν από αρκετό καιρό για τη συγκεκριμένη εταιρία (δείτε την παραγγελία μου εδώ), η οποία προσφέρει μεγάλη ποικιλία από εσώρουχα και μας τα στέλνει μέσα σε μία πολύ γλυκειά συσκευασία. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μία ελληνική, οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται εδώ και 30 χρόνια με τον τομέα των εσωρούχων. Τα εσώρουχα της Sweet & Cotton είναι κατασκευασμένα κυρίως από βαμβάκι, ώστε να προσφέρουν άνεση και υγεία στο σώμα. 

Γιατί να προτιμήσεις τη Sweet & Cotton;
 Επειδή τα εσώρουχα Sweet & Cotton έχουν:
Προσιτές τιμές, υπέροχη ζαχαρένια συσκευασία σε βάζο, ζαχαρωτά για ακόμα πιο ευχάριστη εμπειρία unboxing, πολύ καλή ποιότητα, νουμερολόγιο για να είσαι σίγουρη, εύχρηστο site, βρίσκεις αμέσως ότι ψάχνεις, μεγάλη ποικιλία σε είδη, πολύ καλή εξυπηρέτηση, άμεση παράδοση με Acs κούριερ. Κάνε την παραγγελία σου στην Sweet & Cotton, και σίγουρα θα εντυπωσιαστείς. 

Μην ξεχνάς πως δεν θα βρεις μόνο γυναικεία εσώρουχα, αλλά και ανδρικά και παιδικά!


Και αφού είναι υπέροχα τα ζαχαρένια εσώρουχα της Sweet & Cotton, σας τα κάνουμε δώρο! Μία τυχερή λοιπόν θα κερδίσει ένα υπέροχο βάζο με κορδέλες και ζαχαρωτά, και φυσικά τα παραπάνω 3 εσώρουχα, που επιλέξαμε ειδικά για εσάς.

Πώς θα τα κερδίσεις;
1)Like στη Sweet & Cotton
2)Like στο Beauty Maniac Blog
3)Κάνε εγγραφή στο newsletter της Sweet & Cotton (θα βρεις το πεδίο εδώ, στα αριστερά της σελίδας)
Και αυτό ήταν, μπήκες στην κλήρωση!

Ο διαγωνισμός μας θα λήξει στις 22 Ιανουαρίου. Καλή τύχη σε όλες κορίτσια! Συμμετέχοντας στο διαγωνισμό, θεωρείται πως έχετε διαβάσει και αποδέχεστε τους όρους (που θα βρείτε εδώ). Ευχαριστούμε πολύ την Sweet & Cotton που μας προσφέρει το δωράκι!

Update με την τυχερή νικήτρια: Αντωνία Καλαιτζή, κέρδισες τα πιο ζαχαρένια εσώρουχα!


You Might Also Like

13 σχόλια

  1. ΥΠΕΡΟΧΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!! Ευτυχισμένο το 2016. Εύχομαι φέτος η φλόγα της αγάπης να καίει για να ζεσταίνει και να μαλακώνει τις καρδιές όλων. Υγεία, ευτυχία, ελπίδα και Καλή Χρονιά.!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας ευχαριστούμε Καλή Χρονιά με υγεία και χαρά και να είναι γεμάτη Αισιοδοξία και Δημιουργία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή χρονιά και καλή μας επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ευχαριστουμε!fb ερμιονη τσαπακιδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή