διαγωνισμός

Γνωριστε: 3 καινουργια προϊοντα Golden Rose❤Review & Giveaway

4:36 π.μ.

Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που σήμερα θα σας μιλήσω για 3 ολοκαίνουργιες προσθήκες στην συλλογή της Golden Rose! Την Golden Rose μπορεί να την ήξερες από παλιά, ή να την γνώρισες από τα απίθανα Velvet Matte κραγιόν της ή από τα μολύβια-κραγιόν που έγιναν best sellers. Η εταιρία που αγαπήσαμε όλες μέσα από τα αξιόλογα και πολύ οικονομικά καλλυντικά της, επιστρέφει με 3 νέα λανσαρίσματα που σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητα. Και το καλύτερο; Τα χαρίζουμε και σε μία τυχερή beautymaniac μέσα από έναν υπέροχο διαγωνισμό!


BB Cream Beauty Balm SPF 25 #03
 Η νέα BB λοιπόν της Golden Rose είναι γεγονός! Το προϊόν όλα σε ένα που αγαπήσαμε όσο κανένα για τις καθημερινές μας εμφανίσεις και χάρηκα πολύ που δοκίμασα. Στη σύνθεσή του περιέχει και SPF 25, οπότε είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση. Αφήνει στο πρόσωπο ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα (ούτε εντελώς ματ, ούτε περιττή γυαλάδα) και η κάλυψή της είναι ελαφριά-μέτρια. Κυκλοφορεί σε 5 αποχρώσεις, εγώ δοκίμασα την #03 αλλά είναι λιγάκι σκούρη. Μετά από μερικά λεπτά προσαρμόζεται στο χρωματικό τόνο, και η μυρωδιά της είναι πολύ ευχάριστη. Η ενυδάτωση που δίνει είναι επίσης ελαφριά, και γενικά πρόκειται για ένα προιόν πάρα πολύ ελαφρύ. Ιδανικό για κοπέλες που χρειάζονται μεν μία ομοιομορφία, αλλά δεν θέλουν να φορτώνουν την επιδερμίδα τους με πολύ βαρύ makeup. Η συσκευασία της είναι πολύ βολική και σικ, και περιέχει 30ml.


Essential Blue Volume Mascara 
Αυτή η μάσκαρα μου αρέσει πάρα πολύ, αλλά διαφωνώ λίγο με τον τίτλο της και θα σας εξηγήσω γιατί. Αν και αναφέρει πως είναι μία μπλε μάσκαρα, η απόχρωσή της είναι πολύ ιδιαίτερη: Μπλε-μωβ θα την χαρακτήριζα. Επίσης ενώ αναφέρεται ως Volume Mascara, το εύκαμπτο βουρτσάκι της δίνει απίθανο μήκος! Ειδικά για την άνοιξη που έρχεται θεωρώ πως είναι μία υπέροχη απόχρωση για πιο χαρούμενα μακιγιάζ. Η ποσότητά της αρκετά μεγάλη για μάσκαρα, είναι στα 8.5ml.

Wow! Nail Color #84 
 Τα ολοκαίνουργια, μικρά βερνίκια της Golden Rose είναι πολύ εντυπωσιακά και εύκολα στην μεταφορά. Χωράνε ακόμα και στην πιο μικρή τσάντα (γιατί είναι μόλις 6ml), και μεταμορφώνουν τα νύχια σου στη στιγμή. Στεγνώνουν αρκετά γρήγορα και έχουν μέτρια διάρκεια στα νύχια. Μου έκανε εντύπωση πως είναι τόσο οπάκ που με μία στρώση δίνει τέλειο, έντονο χρώμα! Η απόχρωση #84 είναι ένα υπέροχο μεταλλικό μπλε με ιριδισμούς, σας το έδειξα και σε μία ανάρτηση στο facebook αλλά και στο instagram και πήρε πολύ θετικά σχόλια. Λογικό με τέτοιο αποτέλεσμα που δίνει!


Μου άρεσαν πάρα πολύ τα καινούργια προϊόντα της Golden Rose, και έτσι σε συνεργασία με την εταιρία αποφασίσαμε να τα κάνουμε δώρο σε μία τυχερή μου αναγνώστρια!


Για να τα κερδίσεις λοιπόν, αρκεί να κάνεις:

1)Like στην σελίδα Golden Rose Londessa
2)Like στη σελίδα Beauty Maniac Blog
Για περισσότερες συμμετοχές, κάνε like & share (1/ημέρα) την φωτογραφία του διαγωνισμού στο facebook. Ο διαγωνισμός μας λήγει στις 7 Φεβρουαρίου στη 13.00 το μεσημέρι.  

Τα δωράκια θα αποσταλλούν από την εταιρία Golden Rose Londessa στην τυχερή νικήτρια.


Update με την τυχερή νικήτρια: Evangelia Kollia, συγχαρητήρια!!

You Might Also Like

9 σχόλια

  1. ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απιθανα!!!αγαπημενο η bb cream!!ευχαριστουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκπληκτικά δώρα Ευχαριστούμε πολύ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή