Essence

Essence ❤ New Makeup Collection #Review

7:05 π.μ.


Η φθινοπωρινή-χειμωνιάτικη, καινούργια σειρά της Essence είναι πιο παιχνιδιάρικη από ποτέ, και αποτελείται από νέες προσθήκες που αξίζει να τσεκάρεις. Δοκίμασα λοιπόν νέες υφές και πολύχρωμα προϊόντα, και σήμερα θα σας μιλήσω για το καθένα ξεχωριστά. Η Essence μας δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε τα όμορφα προϊόντα της σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, για αυτό και την αγαπάμε.


Essence all about NUDES eyeshadow
Από τις πιο ενδιαφέρουσες νέες προσθήκες στην συλλογή της Essence είναι οι παλέττες σκιών All about. Περιέχουν υπέροχους συνδυασμούς 8 χρωμάτων και ποικιλία στα τελειώματα των σκιών (shimerry, σατινέ, μεταλλικά,ματ), Μου άρεσε πολύ για πρωινές εμφανίσεις, και το γεγονός πως η Essence έκανε πολύ καλή δουλειά σε αυτές τις παλέττες και οι σκιές είναι περισσότερο pigmented από τις πιο παλιές. Το μόνο μου παράπονο είναι ότι χρειάζονται primer γιατί μαζεύουν και δεν έχουν πολύ μεγάλη διάρκεια, αλλά για 4-5 ώρες σε μία πρωινή εμφάνιση είναι μία χαρά. Κοστίζει 4.49€, και βγαίνει σε ακόμα 4 συνδυασμούς χρωμάτων.


Liquid lipstick 
Αυτά τα υγρά κραγιόν τα έχω αγαπήσει! Είναι το ανοιξιάτικο, κοραλλί#04 show off! & το πιο θλιμμένο, σάπιο μήλο #o6 make a statement. Έχουν εντονότατη απόδοση (σαν κραγιόν) και πολύ έντονη λάμψη (σαν lip gloss). Όταν στεγνώσουν δεν είναι ματ, δίνουν ένα πολύ ζουμερό αποτέλεσμα. Χρειάζονται σίγουρα μολυβάκι χειλιών για να παραμείνουν σταθερά, σας συστήνω να δοκιμάσετε τα μολύβια χειλιών της Essence γιατί είναι φανταστικά! Στα συν τους ότι στο τελείωμα είναι κοφτά στην συσκευασία, για να θυμίζουν κραγιόν. Κοστίζουν 3.19€ και είναι must-haves!


I ❤ Extreme - Volume Mascara Waterproof
Η I ❤ Extreme έρχεται πια και σε αδιάβροχη συσκευασία, και είναι ιδανική για τις κοπέλες που επιζητούν απαλό όγκο. Στις δικές μου βλεφαρίδες δεν έκανε κάτι το εντυπωσιακό, αλλά με βεβαιότητα μπορούμε να πούμε πως είναι μία αδιάβροχη μάσκαρα. Η τιμή της είναι στα 3.59€, και πραγματικά η Essence έχει τόσα διαφορετικά βουρτσάκια που μπορείτε να δοκιμάσετε κάθε είδους μάσκαρα.


Sheer & Shine Lipstick 
Τα καινούργια κραγιόν της σειράς είναι πολύ πολύ ενυδατικά, και προσφέρουν ελαφρύ χρώμα και έντονη λάμψη στα χείλη. Τα χρησιμοποιώ κυρίως τις μέρες που θέλω πολύ λίγο χρώμα, και που τα χείλη μου χρειάζονται εντατική ενυδάτωση. Η συσκευασία τους είναι πολύ χαριτωμένη!
Δοκίμασα λοιπόν το καφέ-nude #04 Hidden Secret, το σχεδόν διάφανο #01 My first love και τέλος το αγαπημένο μου απαλό ροζ ,#07 Sparkling Miracle. 
Κοστίζουν μόνο 2.49€.


The gel nail polish
Για το τέλος σας άφησα τα πολύχρωμα βερνίκια νυχιών! Πάντα έρχονται σε παιχνιδιάρικες αποχρώσεις, για να μας φτιάξουν τη διάθεση και να φέρουν την άνοιξη μέσα στο χειμώνα. Δοκίμασα λοιπόν πολύ ιδιαίτερο, σκούρο ροζ#48 my love diary (colour of the year), το πανέμορφο πετρόλ #51 miss captain, το λαχταριστό μελιτζανί#52 amazed by you
και το πιο χαρούμενο #47 va-va-voom (soft matte). Μου άρεσαν πολύ όλα, αν και ξεχώρισα την υφή του #47 γιατί δεν είναι εντελώς ματ αλλά ημί-ματ. Κοστίζουν μόνο 1.99€, δίνουν όμορφη λάμψη και καλή διάρκεια.


Το ξέρω πως άργησα λίγο να την κάνω αυτή την ανάρτηση, αλλά ελπίζω παρόλα αυτά να σας άρεσε και να σας βοήθησα να επιλέξετε τι σας ταιριάζει καλύτερα. Εσείς έχετε δοκιμάσει κάτι από την καινούργια σειρά της Essence;

ΥΓ: Το πουλόβερ που χρησιμοποίησα ως backround στην φωτογράφιση είναι από το Myboudoir.

Facebook-Instagram-Twitter-Bloglovin'

You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Πήρα τη μάσκαρα!Έχει η αδερφή μου την ροζ και εγώ την μπλε!! Είναι τέλειες και θα τις ξαναπάρουμε σίγουρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Essence έχει τόσο μεγάλη ποικιλία σε μάσκαρα, που οπωσδήποτε βρίσκεις αυτήν που σου κάνει υπέροχες βλεφαρίδες! xx

      Διαγραφή