γάντι ντεμακιγιάζ

All you need is...Glov! #Review

7:49 π.μ.


Το Glov κατέφθασε και στην Ελλάδα, και υπόσχεται να αλλάξει ολοκληρωτικά τον τρόπο που κάνουμε το ντεμακιγιάζ μας. Τι είναι το Glov; Ένα ειδικά σχεδιασμένο γάντι για ντεμακιγιάζ! Αντί να πρέπει να αγοράζουμε λοσιόν, δίσκους από βαμβάκι, νερό micellaire ή γαλάκτωμα, το Glov με επαναστατικό τρόπο αφαιρεί το μακιγιάζ μας μόνο με σκέτο νερό. Χωρίς να είναι εμποτισμένο με κανένα γαλάκτωμα, απλά και μόνο με την ειδική σύνθεσή του! Το όνομά του αποτελεί ένα λογοπαίγνιο ανάμεσα στις λέξεις Glow(=λάμπω), Glov(=γάντι) αλλά μου θυμίζει λίγο και την λέξη Love... Και όντως, το χρησιμοποιώ λίγες μέρες και ήδη μου αρέσει πολύ! Με εντυπωσίασε ήδη από την πρώτη χρήση, και μετά από λίγες μέρες το έχω ήδη αγαπήσει. Παρακάτω σας τα εξηγώ όλα, για το υπέροχο Glov!

Το ντεμακιγιάζ γίνεται εύκολο χάρις στην Μικροτεχνολογία του GLOV! Οι μικροΐνες του είναι 30 φορές λεπτότερες από τις ίνες βαμβακιού και 100 φορές λεπτότερες από μια ανθρώπινη τρίχα! Οι μικροΐνες του GLOV έχουν πολύπλοκη αστεροειδή δομή και έτσι «παγιδεύουν» ανάμεσα στις ακτίνες τους τα κατάλοιπα του μακιγιάζ, τα νεκρά κύτταρα, και το 99,9% των βακτηρίων του δέρματοςΑυτή η αστεροειδής δομή των μικροΐνών του Glovείναι πολύ πιο αποτελεσματική σε σύγκριση με την απόλυτα λεία επιφάνεια των ινών βαμβακιού που κατασκευάζονται οι κοινοί δίσκοι βαμβακιού, οι οποίοι απλά μετακινούν τη «βρωμιά» γύρω από τις ίνες τους χωρίς να την κατακρατούν!
Πηγή: glov.gr


Η διαδικασία χρήσης του είναι πάρα πολύ απλή: Το βρέχεις με νερό (εγώ προτιμώ ζεστό-χλιαρό), και έπειτα απλά με κυκλικές κινήσεις αφαιρείς το μακιγιάζ σου. Αν έχεις πολύ βαρύ μακιγιάζ, ίσως να χρειαστεί να επιμείνεις λίγο σε κάποια σημεία και να συνεχίσεις με απαλές, κυκλικές κινήσεις χωρίς να τρίβεις το πρόσωπό σου. Όμως το Glov καταφέρνει να αφαιρέσει ακόμα και αδιάβροχα προϊόντα, με άφησε πολύ εντυπωσιασμένη πως αφαίρεσε ένα από τα πιο σταθερά lip laquers που έχω δοκιμάσει ποτέ! Επιπλέον, οι ειδικές μικρο-ίνες στη σύνθεσή του ενεργοποιούνται με το νερό και χαρίζουν στην επιδερμίδα ένα ελαφρύ peeling! Δεν αφήνει μουτζούρες, και δεν ερεθίζει καθόλου την επιδερμίδα αν το χρησιμοποιήσετε με απαλές, κυκλικές κινήσεις. Είναι υποαλλεργικό, δερματολογικά ελεγμένο και κατάλληλο για να το πάρετε μαζί σας σε ταξίδι αφού πιάνει ελάχιστο χώρο μέσα στην βαλίτσα. Και κάτι πολύ σημαντικό: Είναι eco friendly, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλούς μήνες κάνοντας καλό τόσο στο περιβάλλον, όσο και στο πορτοφόλι μας.


Κυκλοφορεί σε 3 διαφορετικά μεγέθη για να διαλέξετε, και προσφέρει πολύ μεγάλη οικονομία διότι ουσιαστικά σας γλιτώνει χρήματα για να αγοράζετε δίσκους ντεμακιγιάζ και λοσιόν, ενώ αυτό διαρκεί για 3-4 μήνες με καθημερινή χρήση

Μπορείτε λοιπόν να διαλέξετε ανάμεσα στο Comfort (που είναι και το μεγαλύτερο γάντι Glov), το On the go που είναι πολύ βολικό για ταξίδια και το Quick Treat που αφαιρεί εύκολα λεπτομέρειες του μακιγιάζ που χρειάζονται διόρθωση. 


Μετά τη χρήση του, μπορείτε να το καθαρίσετε απλά με μία μπάρα σαπουνιού και να το κρεμάσετε για να στεγνώσει, από το ειδικό κορδελάκι του. Ενδέχεται κάποια αδιάβροχα προϊόντα να αφήσουν ένα είδος stain πάνω στο glov (όπως στο δικό μου), όμως αυτό σε καμία περίπτωση δε σημαίνει πως δεν είναι 100% καθαρό. Το On the go Glov στις φωτογραφίες είναι βρεγμένο, και το quick treat είναι στεγνό για να μπορέσετε να τα συγκρίνετε πριν & μετά τη χρήση.

Για να αποκτήσετε το δικό σας Glov, και να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα εντυπωσιακά γάντια ντεμακιγιάζ κάντε κλικ στο www.glov.gr. Σίγουρα θα μείνεις κι εσύ εντυπωσιασμένη από αυτό το υπέροχο προϊόν!



You Might Also Like

8 σχόλια

  1. Φαίνεται πολλά υποσχόμενο, θα ήθελα να το δοκιμάσω θα με γλυτώσει σίγουρα απο περιττά έξοδα σε προιόντα ντεμακιγιάζ! πολύ ωραίο review κορίτσι! πολλά φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ, πολύ αποτελεσματικό! Είναι εντυπωσιακό πως με μόνο σκέτο νερό καταφέρνει να αφαιρέσει full make up ματιών & προσώπου. Να το δοκιμάσεις Νατάσα μου, σίγουρα θα σου αρέσει. Φιλάκια!

      Διαγραφή
  2. λατρεμένο γάντι.... καθαρίζει τα πάντα με μία κίνηση!!! υπέροχο review Λιλακι!!
    φιλια πολλα
    Μαιρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως και εγώ το έχω αγαπήσει! Κι ας το χρησιμοποιώ λίγες μόνο μέρες. Το πιο γρήγορο και οικονομικό μακιγιάζ ^^ Φιλάκια πολλά Μαίρη μου!!

      Διαγραφή
  3. Δεν το έχω ξαναδεί! Φαίνεται τέλειο! Θα το έχω υπόψη μου. Φιλάκιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυ ωραιο και κατατοπιστικο το αρθρο σου.με επεισες να το δοκιμασω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως αξίζει το γαντάκι Glov! Και σύντομα ετοιμάζουμε διαγωνισμό με πολλά Glov για να τα δοκιμάσετε κι εσείς. Φιλιά!

      Διαγραφή