οικονομικά προιόντα

My Mini Spring #Wishlist

2:19 μ.μ.


Η άνοιξη έρχεται σε λίγες μέρες, ο καιρός ανοίγει και τα χρώματα ξεκινούν να γίνονται πιο έντονα και η διάθεση για shopping therapy φυσικά συνεχίζεται ακάθεκτη! Σήμερα μοιράζομαι μαζί σας λοιπόν την δική μου ανοιξιάτικη wishlist, που αφορά μόνο οικονομικά προϊόντα και είναι mini ώτσε να μπορέσω να τα αποκτήσω τελικά.

 Σίγουρα λοιπόν την φετινή άνοιξη θέλω να αγοράσω ένα πλακέ πινέλο για κοψίματα (αγόρασα και παλέττα με πούδρες contouring & highlighters, ώστε να προσπαθήσω να γίνω κάποτε expert σε αυτό). Έχω ήδη ένα πινέλο παρόμοιο, με έχει βολέψει αλλά θα ήθελα και ένα λιγότερο φουντωτό ώστε να είναι πιο ακριβείς οι κινήσεις μου. Επίσης μιάς και μιλάμε για την ομορφιά, σίγουρα θα παραγγείλω την λάμπα led για ημιμόνιμο μανικιούρ που όλο αναβάλλω. Θέλω να σας κάνω ένα ολοκληρωμένο post με το πώς μπορείτε να κάνετε εύκολα στο σπίτι και οικονομικά ημιμόνιμο μανικιούρ, οπότε stay tuned!

Όσον αφορά τα ρούχα, θέλω πολύ να αποκτήσω ένα μαύρο crop top που είναι πολύ βασικό κομμάτι και ταιριάζει με πάρα πολλά looks και τέλος ένα κολάν με τρελιάρικο σχέδιο γιατί ήρθε η άνοιξη και τα μαύρα λέω να τα αφήσω στην ντουλάπα.

Αυτή είναι η δική μου mini wishlist! Εσένα ποιά είναι η δική σου; 

You Might Also Like

4 σχόλια

  1. To πινέλο για contouring θα το λατρέψεις. Εμένα με βολεύει πάρα πολύ το συγκεκριμένο.
    Φιλάκια Λιλάκι <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα συμφωνήσουμε με την Ηρώ. Το πινέλο είναι super βολικό. Υπέροχη και η ιδέα του ημιμόνιμου μανικιούρ στο σπίτι! xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ χαίρομαι :) Θα το παραγγείλω σίγουρα! Ανυπομονώ για το ημιμόνιμο στο σπίτι. xx

      Διαγραφή