οικονομικά προιόντα

Εντυπωσιακα Nail Art Ευκολα & Απλα! Stickers #Review

1:44 μ.μ.


Αν σου αρέσουν τα εντυπωσιακά νύχια και δεν είσαι πολύ καλή στο nail art, βρήκα ένα προϊόν που θα το λατρέψεις! Βρίσκεται μέσα σε πλαστικό δοχείο, και είναι ένα μεγάλο κομμάτι αυτοκόλλητου για τα νύχια. Όχι όμως το κλασσικό αυτοκόλλητο που όλες ξέρουμε, ένα διαφορετικό: Κολλάει και όταν το τραβήξεις απότομα, αφήνει γεωμετρικά σχέδια στα νύχια. Το αποτέλεσμα; Πολύ εντυπωσιακό!


Θα τα βρείτε σε πολλά χρώματα και σχέδια, για να δημιουργήσετε πολλά και διαφορετικά μανικιούρ χρησιμοποιώντας τη φαντασία σας. Αυτό που μου άρεσε περισσότερο από όλα σε αυτά τα αυτοκόλλητα είναι πως δεν χρειάζεται να έχεις σταθερό χέρι ή να είσαι καλλιτεχνική φύση, μπορείς εύκολα να δημιουργήσεις ένα τέλειο μανικιούρ και όλες σου οι φίλες να σε ρωτάνε πώς το πέτυχες!
 

 Ξεκινάς λοιπόν κανονικά να βάφεις τα νύχια σου όπως πάντα (χρησιμοποιώντας base coat, και 2 στρώσεις από το βερνίκι που σου αρέσει), και μετά συνεχίζεις με τα αυτοκόλλητα. Προσοχή: Άφησε το βερνίκι σου να στεγνώσει τελείως, για να μην σου χαλάσει το αποτέλεσμα!

 *Για το μανικιούρ μου χρησιμοποίησα εκτός από τα stickers: Sally Hansen Hard As Nails, CND Vinylux Weekly Top Coat, Korres Nail Colour Black 101*

Ανοίγοντας το κάθε πλαστικό δοχείο μέσα βρίσκουμε ένα μακρύ, εννιαίο αυτοκόλλητο. Οπότε κόβουμε με ένα ψαλίδι ένα μικρό κομμάτι (παρακάτω θα δείτε πως εγώ έκοψα αρκετά περισσότερο από αυτό που χρειάστηκε), και βάζουμε το υπόλοιπο πίσω στο δοχείο του.



Εγώ επέλεξα 5 διαφορετικά χρώματα (!) για το σημερινό μανικιούρ, για να σας δείξω πώς δείχνουν στα νύχια. Επιπλέον διάλεξα μαύρο βερνίκι για να φαίνονται 100% τα αυτοκόλλητα. Τα δικά μου αγαπημένα από την αρχή ήταν το ροζ και το μπλέ, και στα νύχια δείχνουν τέλεια. 

Η διαδικασία λοιπόν είναι πολύ απλή, απλά κολλάμε το αυτοκόλλητο στην επιφάνεια του νυχιού και με κοφτές-απότομες κινήσεις το ξεκολλάμε. Το αυτοκόλλητο πρέπει να εφαρμόζεται με την ασημί πλευρά του να ακουμπάει στην επιφάνεια του νυχιού, αλλιώς δεν πρόκειται να δουλέψει. Έτσι, κάποια κομματάκια μένουν επάνω και δημιουργούν αυτό το υπέροχο εφέ! Για καλύτερα αποτελέσματα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ειδική κόλλα (σε μένα περιεχόταν μαζί με το πακέτο των stickers), αλλά δεν είναι και απαραίτητο αφού τα stickers έχουν από μόνα τους κόλλα. Στο τέλος μην ξεχάσετε να εφαρμόσετε top coat από πάνω, θα τα κάνει να δείξουν ακόμα πιο εντυπωσιακά!

Το συγκεκριμένο σετ λοιπόν με αυτοκόλλητα για nail art είναι από το WholeSaleBuying, περιέχει 12 διαφορετικά σχέδια/χρώματα και μία κόλλα και θα το βρείτε εδώ. Σίγουρα αξίζει να το αγοράσετε, καθώς είναι τέλεια εναλλακτική αν είσαι μία από εμάς που δεν είμαστε καλές στο να φτιάχνουμε σχέδια στα νύχια. Δεν γνωρίζω καθόλου αν μπορείτε να τα βρείτε και στην Ελλάδα σε κάποιο κατάστημα, προς το παρόν δεν τα έχω δει κάπου.


 Αυτά λοιπόν είχα να σας πω σχετικά με τα εντυπωσιακά και απλά στη χρήση stickers. Πείτε μου στα σχόλια αν σας άρεσαν, και αν έχετε χρησιμοποιήσει κάτι αντίστοιχο.

ΥΓ: Μετά από αυτή την ανάρτηση, αντί να ξεβάψω τα νύχια μου τελικά έβαψα και πέρασα τα ίδια stickers και στο άλλο μου χέρι! Yay or Nay η τόση πολυχρωμία?

You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Έχω 2 τέτοια βαζάκια αλλά η ταινείες δεν κολλάνε απο μόνες τους και δεν μπορώ να βρω την κόλλα αυτήν, επομένως τα έχω να κάθονται μέσα στο συρτάρι αχρησιμοποίητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νατάσα μου χρησιμοποίησε top coat αντί για κόλλα και άφησε το να στεγνώσει λίγο. Έπειτα θα κολλήσουν και πάλι τα αυτοκόλλητα ❤❤❤ Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή