οικονομικά προιόντα

Αγαπημενα Προϊοντα ❤ Φεβρουαριος 2016

12:19 π.μ.


Ο Φεβρουάριος σε γενικές γραμμές ήταν ένας περίεργος μήνας για μένα. Λίγο η εξεταστική, λίγο ένα μικρό ατύχημα που έπαθα πριν μερικές μέρες (και κατέληξε σε μερική εξάρθρωση του δεξιού ώμου-και δυστυχώς είμαι δεξιόχειρας!), ανυπομονούσα λοιπόν να αφήσω πίσω μου όλη αυτή την αρνητική ενέργεια! Μόλις ένιωσα πως το χέρι μου είναι καλύτερα ήρθα να μοιραστώ μαζί σας τα αγαπημένα μου προϊόντα για τον Φεβρουάριο. Έκανα λοιπόν ένα μικρό back to the basics, χρησιμοποιούσα δηλαδή πολύ λίγα πραγματάκια περιποίησης και ομορφιάς για την καθημερινή μου ρουτίνα. Πάμε λοιπόν να τα δούμε!


Δεν θα μπορούσα να μην ξεκινήσω αυτό το post με το υπέρ-τέλειο makeup της L'oreal New Nude Magique Eau De Teint! Ναι λοιπόν, το βρήκα και μάλιστα σε ελληνικό μαγαζί στη Θεσσαλονίκη. Στο Perfume Center (Αμπελόκηποι, Βενιζέλου 81) λοιπόν θα το βρείτε σε μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων, και κοστίζει μόνο 12€. Είναι στα 20ml μόλις, αλλά χρειάζεται πολύ μικρή ποσότητα κάθε φορά και καλή ανάμιξη πριν τη χρήση. Η υφή του είναι φανταστική, απλώνεται σαν νεράκι και περιέχει μετάξι. Αυτό δίνει στην επιδερμίδα ομοιομορφία στους πόρους και δείχνει πως το πρόσωπο είναι αψεγάδιαστο. Αν και είναι ελαφριάς κάλυψης (με 2 στρώσεις μέτριας), δεν βαραίνει καθόλου το δέρμα και δεν φαίνεται να φοράτε κάτι. Απλά το έχω αγαπήσει! Όσες μένετε Θεσσαλονίκη, απλά δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε. Επόμενο προϊόν που με εντυπωσίασε για πολλούς λόγους και το πήρα από το ίδιο κατάστημα είναι η μάσκαρα Max Factor Excess Volume. Είναι διπλή, έχει δηλαδή 2 διαφορετικά βουρτσάκια και περιέχει 10ml στην κάθε μεριά! Συνολικά δηλαδή πρόκειται για μία μάσκαρα των 20ml (έχω δοκιμάσει πολλές μάσκαρα, πρώτη φορά είδα τόσο μεγάλη). Στο Perfume Center κοστίζει 11€, και είναι ένα προϊόν που έχει ταιριάξει 100% με τις δικές μου βλεφαρίδες. Το βήμα 1 είναι ιδανικό για καθημερινές εμφανίσεις, και το βήμα 2 είναι περισσότερο δραματικό. 

 *Στην πάνω φωτογραφία το βουρτσάκι από το Βήμα 1, και στην κάτω το βουρτσάκι από το Βήμα 2*

Συνεχίζουμε με ένα προϊόν που περίμενα πώς και πώς! Παρήγγειλα λοιπόν αυτή την παλέττα από την Makeup Revolution μαζί με κάποια άλλα πραγματάκια τον Ιανουάριο, και τα παρέλαβα ένα μήνα μετά. Η παλέττα λοιπόν είναι η Ultra Contour Palette, και σίγουρα αποτελεί dupe για το contour kit της ABH. Περιέχει βέβαια 8 διαφορετικές αποχρώσεις αντί για 6 (που περιέχει η παλέττα της ABH), έχει πολύ γερή και πολυτελή συσκευασία, και έναν τεράστιο καθρέφτη! Η απόδοση των αποχρώσεων είναι φανταστική, και οι υφές τους πολύ βουτυρένιες. Απορώ πώς τόσο καιρό δεν είχα δοκιμάσει το συγκεκριμένο brand! Κατά τη γνώμη μου αξίζει πολύ περισσότερο από τα επίσης αγγλικά Makeup Academy.


Ένα από τα πινέλα που έχει κάνει την εφαρμογή του ρουζ παιχνιδάκι είναι το Real Techniques cheek brush από το σετ Nic's Picks. Έχει φουντωτό σχήμα, αλλά είναι και σχετικά flat οπότε αυτό το κάνει πολυχρηστικό. Μου αρέσει πολύ να εφαρμόζω με το συγκεκριμένο είτε πούδρα, είτε ρουζ και κάνει πολύ ανάλαφρη εφαρμογή καθώς και αποτελεσματικό blending.


Η πιο in απόχρωση νυχιών της άνοιξης ήρθε από την ολοκαίνουργια σειρά της CND Vinylux, Art Vandal και ονομάζεται Magenta Mischied #209. Είναι ένα φανταστικό, έντονο φούξια χρώμα με γαλάζιους ιριδισμούς. Η διάρκειά του είναι πολύ καλή, εμένα μου κράτησε αναλλοίωτο για 7 μέρες χρησιμοποιώντας το αντίστοιχο -αγαπημένο- CND Weekly Top Coat.


Για την περιποίηση της επιδερμίδας μου αυτό το μήνα χρησιμοποιούσα το Purifying Facial Gel Cleanser της Kueshi. Έχει φανταστικά απαλή υφή, γαλάζια απόχρωση και μυρίζει υπέροχα. Αφήνει την επιδερμίδα απαλή, καθαρή και χωρίς ίχνος ερεθισμών. Είναι ένα από τα πιο ωραία gel καθαρισμού που έχω χρησιμοποιήσει! Η εταιρία Kueshi είναι ισπανική, και τα προιόντα της μπορείτε να τα βρείτε στο ελληνικό e-shop Femme Fatale. Για το τέλος σας άφησα ένα προϊόν μαλλιών με πολλές δράσεις και μορφή σπρέι, που μου αρέσει πολύ και το χρησιμοποιώ καθημερινά πλέον. Είναι το 10 in 1 Styl Ing Multiaction Spray, και υπόσχεται πως έχει 10 δράσεις. Το έχω αγαπήσει για τη φρουτένια μυρωδιά του, και την απαλότητα που αφήνει στα μαλλιά. Επιπλέον, βοηθάει πολύ στο ξεμπέρδεμα μετά το μπάνιο ή ακόμα και σε στεγνά μαλλιά. Αν έχετε σγουρά/σπαστά μαλλιά είναι must have προϊόν!


ΥΓ: Δεν ξέρω πώς τα καταφέρνω κάθε φορά και κάνω τέτοιες huge αναρτήσεις στα αγαπημένα! Αν θέλετε review για κάποιο από τα προϊόντα που σας έδειξα (εκτός από την παλέττα contouring που θα την κάνω review οπωσδήποτε), μην ξεχάσετε να μου αφήσετε ένα σχόλιο.

You Might Also Like

4 σχόλια

  1. Το βερνίκι απλά τέλειο! Δεν έχω λόγια! Όλες οι επιλογές σου πολύ καλές. Ελπίζω να είσαι καλύτερα πλέον. Περαστικά! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι όμορφες εικόνες με ανοιξιάτικο mood! <3
    Make up Revolution δεν έχω δοκιμάσει και νομίζω ήρθε η ώρα. Με τσιγκλάς εδώ και καιρό :P
    Φιλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή