μαγιό

Τα μαγιο του καλοκαιριου ειναι ηδη εδω!

6:39 π.μ.

Μπορεί ο καιρός να έμοιαζε με φθινοπωρινός μέχρι τις προηγούμενες μέρες, μόλις όμως το τοπίο άρχισε να γίνεται ανοιξιάτικο ξεκίνησα την αναζήτηση του ιδανικού μαγιό για το φετινό καλοκαίρι. Ναι, πολλές θα μου πείτε πως είναι νωρίς για να βρεις μαγιό, όμως έχω να σας θέσω τα εξής επιχειρήματα: α) Με το μαγιό δεν πηγαίνουμε μόνο θάλασσα, αλλά και πισίνα για να γυμναστούμε λιγάκι και β)Όσο πιο νωρίς ξεκινήσεις να ψάχνεις μαγιό, τόσο πιο χαμηλή τιμή πιθανώς να πετύχεις. 

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα zaful λοιπόν βρήκα τα πιο hot, sexy και χαρούμενα μαγιό για να τραβήξεις τα βλέμματα αυτό το καλοκαίρι.


Το Zaful είναι το αγαπημένο κατάστημα πολλών fashionistas. Εκεί θα βρεις πάρα πολλά ρούχα, παπούτσια και διάφορα αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις ένα outfit όπως παπούτσια, τσάντες, καπέλα και φυσικά πολλά άλλα.

Η ποικιλία από μαγιό που θα βρεις στο Zaful είναι τεράστια, και με ένα κλικ εδώ θα το διαπιστώσεις αμέσως. Επιπλέον κάτω από το κάθε κομμάτι υπάρχουν reviews από κοπέλες που το αγόρασαν με την άποψή τους για αυτό (όσον αφορά ας πούμε το μέγεθος, το υλικό κατασκευής, τη φόρμα και άλλα). Το e-shop είναι πολύ ευχάριστο και εύχρηστο, βρίσκεις κατευθείαν αυτό που ψάχνεις.

Το e-shop Zaful θα το βρεις κάνοντας κλικ εδώ.


Προσωπικά λατρεύω τα μαγιό με σχέδια (floral, γεωμετρικά ή και πουά), και για αυτό μου άρεσε τόσο πολύ το παραπάνω μαγιό με τους ανανάδες στο print του. Το βρίσκω φοβερά χαριτωμένο, και σίγουρα θα το φορούσα. Όμως ακόμα και ένα μονόχρωμο μαγιό μπορεί να κάνει τη διαφορά, αν έχει το κατάλληλο στυλ ώστε να κολακεύει το σώμα και να σε κάνει να νιώθεις άνετα. Τέλος να σας πω πως στο Zaful θα βρείτε αρκετά σχέδια μαγιό που δε θα βρείτε αλλού σε παρόμοια καταστήματα και e-shops! Οι τιμές τους είναι οικονομικές, οπότε ειδικά αν είσαι σε μέγεθος Small ή Medium μπορείς να ψωνίσεις άφοβα το δικό σου μαγιό.

Αυτά ήταν τα δικά μου αγαπημένα μαγιό για το φετινό καλοκαίρι! Και δεν ξέρω ποιο να διαλέξω τελικά. Εσένα ποιο σου τράβηξε την προσοχή; 

You Might Also Like

7 σχόλια

  1. TA ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ZAFUL ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφο post και τα μαγιο πανέμορφα!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αχχχ!!! θελωω να παρωω μαγιοο.... περιμενω πως και πως.. και εγω εχω αρχίσει και ψάχνωωω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γινονται παραγγελιες και απο την ελλαδα σιγουρα στο zaful?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γινονται παραγγελιες και απο την ελλαδα σιγουρα στο zaful?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γινονται παραγγελιες και απο την ελλαδα σιγουρα στο zaful?

    ΑπάντησηΔιαγραφή