αγαπημένα

Αγαπημενα Προϊοντα & mini #reviews ❤ Μαρτιος 2016

10:15 π.μ.


Λίγες μέρες έμειναν για να έρθει ο Απρίλιος, και για να μην καθυστερήσω τα αγαπημένα του μήνα σκέφτηκα να τα ανεβάσω λίγο νωρίτερα. Στα αγαπημένα του μήνα λοιπόν έχουμε προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης που μου άρεσαν πολύ, και φυσικά mini reviews. Ελπίζω να τα απολαύσετε!

brushegg
Ένα προϊόν που θα αλλάξει τον τρόπο που καθαρίζεις τα πινέλα σου είναι το brushegg! Η αλήθεια είναι πως εδώ και πολύ καιρό βλέπω διάφορα τέτοια προϊόντα να κυκλοφορούν στην αγορά, πίστευα όμως πως δεν θα είναι αποτελεσματικά. Σε μία αναζήτηση λοιπόν στο ebay είδα τυχαία το brushegg περίπου 0.90€ (μαζί με τα μεταφορικά), οπότε σκέφτηκα να το δοκιμάσω. Τελικά απορώ γιατί δεν το είχα πάρει τόσο καιρό! Το brushegg εφαρμόζεται στα 2 δάχτυλα του χεριού μας, και έχει δύο διαφορετικές επιφάνειες: Μία με μικρές τελίτσες για τα πινέλα ματιών & χειλιών, και μία μεγαλύτερη επιφάνεια για τα μεγάλα μας πινέλα. Σίγουρα έχει μειώσει το χρόνο που πλένω τα πινέλα μου στο 1/3, σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα ειδικά αν έχετε πολλά πινέλα. Βγαίνει και σε πολλές αποχρώσεις για να διαλέξετε: μπλε, λευκό, μαύρο, ροζ, μπλε, κίτρινο.



SarynaKey Pure African Glossy Spray
Η SarynaKey είναι το κλειδί για απίστευτα απαλά και λαμπερά μαλλιά. Αυτό το μήνα χρησιμοποίησα πολύ το συγκεκριμένο προϊόν, που υπόσχεται glossy εφέ στα μαλλιά μας -άρα ασύγκριτη λάμψη. Είναι πραγματικά φανταστικό, έχει πολύ ευχάριστο άρωμα και εκτός από τη λάμψη χαρίζει και τέλεια μυρωδιά. Στα δικά μου βαμμένα μαλλιά που έχουν υποστεί την ταλαιπωρία της ντεκαπάζ, έχει κάνει θαύματα! Τα προϊόντα της SarynaKey είναι parabens free, δεν περιέχουν sulfates και το κύριο συστατικό τους είναι το Shea Butter. 



Nip+Fab Glycolix Fix Exfoliating Facial Pads
Τα δοκίμασα σε travel size συσκευασία που βρήκα στο ανοιξιάτικο Cherrybox κουτάκι μου, και ξετρελάθηκα με τη μυρωδιά και το αποτέλεσμα που αφήνουν. Είναι pads εμποτισμένα, και προσφέρουν ελαφριά απολέπιση και πολύ απαλό δέρμα. Σίγουρα θα τα αναζητήσω και σε full size συσκευασία!


Garnier Ντεμακιγιάζ ματιών Express 2 σε 1
Ο Μάρτιος ήταν για μένα ένας μήνας που ήθελα να βάφομαι, και κυρίως να δίνω έμφαση στα μάτια. Για αυτό λοιπόν χρησιμοποίησα πολύ το ντεμακιγιάζ αυτό από τη Garnier, που έχει 2 δράσεις: Αφαιρεί πανεύκολα το μακιγιάζ των ματιών μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα (επειδή είναι διφασικό είναι ιδανικό και για αδιάβροχο μακιγιάζ), και επίσης θρέφει τις βλεφαρίδες διότι περιέχει φυσική αργινίνη. Δεν έχω δοκιμάσει πάρα πολλά διφασικά ντεμακιγιάζ ματιών, γιατί το συγκεκριμένο με έχει αφήσει 100% ευχαριστημένη και είναι πολύ οικονομικό -κοστίζει περίπου 3.50€. 



aden intelligent mascara 
Πρόκειται όντως για μία έξυπνη μάσκαρα, κυρίως για το απίθανο βουρτσάκι της. Είναι εύκαμπτο και προσδίδει στις βλεφαρίδες υπέροχο μήκος. Η σύστασή της περιέχει fibers, μικρο-ίνες δηλαδή που δίνουν στις βλεφαρίδες περισσότερο μήκος και ένταση. Ένα ακόμα συν της είναι πως έχει πολύ έντονο μαύρο χρώμα, και δίνει πολύ καλό αποτέλεσμα ακόμα και με μία στρώση. Την πήρα από το e-shop του Beautytestbox, και ανταποκρίνεται τέλεια στις δικές μου ανάγκες. Πιστεύω πως γενικά είναι από τις λίγες μάσκαρα που θα αρέσει σε όλες: Σε μεγάλες ή σε μικρές βλεφαρίδες.

detailer brush Real Techniques
Ένα υπέροχο πινέλο, πολυχρηστικό και πολύ βολικό. Θα το βρείτε στο Core Collection Set, που σας μίλησα εδώ. Με αυτό το πινέλο μπορείτε να διορθώσετε eyeliner και περίγραμμα χειλιών με λίγη ποσότητα concealer, να τοποθετήσετε το κραγιόν σας και γενικά είναι πολύ χρήσιμο για τις λεπτομέρειες του μακιγιάζ.



technic Colour Fix Cream Foundation Palette
Η παλέττα αυτή με διάφορα foundation έφτασε στα χέρια μου πριν αρκετό καιρό, σε μία παραγγελία που είχα κάνει στο ηλεκτρονικό κατάστημα beautyinc.gr. Αρχικά δεν μου άρεσε πάρα πολύ γιατί η υφή των foundation που περιέχει μου είχε φανεί κάπως λιπαρή. Τον μήνα αυτό όμως τη χρησιμοποίησα πάρα πολύ, τόσο για να καλύψω ατέλειες όσο και για να διορθώσω κάποιες λεπτομέρειες στο μακιγιάζ μου. Περιέχει αποχρώσεις ιδανικές και για contouring, μπορείς να πετύχεις ένα εντυπωσιακό (κυρίως βραδινό look) με τη σωστή ανάμειξή τους. Επιπλέον η μία απόχρωση (τρίτη από τις κάτω) περιέχει πορτοκαλί/ροδακινί υποτόνους και καλύπτει τέλεια τους μαύρους κύκλους. Σε γενικές γραμμές είναι μία παλέττα που σίγουρα θα σας σύστηνα, γιατί σε αυτή θα βρείτε πολλές χρήσιμες αποχρώσεις σε χαμηλή τιμή. Κοστίζει 8.90€ και περιέχει 8 σκιές που ζυγίζουν 3.5gr.



15 eye shadow no-name palette
Την απόκτησα πρόσφατα, είχαμε γνωριστεί όμως εδώ και πολλά χρόνια με τη συγκεκριμένη παλέττα καθώς την είχα αγοράσει δώρο σε 2 φίλες μου, αλλά και στην αδερφή μου. Είναι ανώνυμη, πάρα πολύ οικονομική και θα τη βρείτε σε διάφορα ασιάτικα e-shops. Εγώ την βρήκα στο Wholesalebuying, και κόστισε περίπου 4€ μαζί με τα μεταφορικά. Περιέχει λοιπόν 15 nude αποχρώσεις σκιών, και το καλύτερο; Είναι όλες ματ! Εντελώς ματ, χωρίς ίχνος shimmer. Αυτό φυσικά την κάνει κατάλληλη για όλες τις γυναίκες, είτε είναι αρχάριες είτε έχουν περισσότερα καλλυντικά. Είναι ιδανική για πρωινό και βραδινό μακιγιάζ, καθώς περιέχει αποχρώσεις ανοιχτές και σκούρες. Η διάρκεια των σκιών δεν είναι μεγάλη, με ένα primer όμως τις έχω φορέσει εως και 10 ώρες! Η απόδοσή τους όμως είναι εξαιρετική, και μπορείτε να το δείτε στα swatches. Αν τη βλέπετε εδώ και καιρό και το σκέφτεστε, απλά αγοράστε τη! Είναι εντελώς value for money, και θα σας λύσει τα χέρια σε κάθε μακιγιάζ. 

Έχετε δοκιμάσει κάτι από τα παραπάνω;

ΥΓ: Δεν ξέρω πως τα καταφέρνω και σχεδόν κάθε φορά σας δείχνω 8 αγαπημένα προϊόντα!

Facebook-Instagram-Twitter-Bloglovin'

You Might Also Like

6 σχόλια

  1. αυτή η παλέτα με τις σκιές φαίνεται τόσο όμορφη. έχει τόσο ωραία χρώμαα ;D. καλό μήναααα Λίλα μου (όταν έρθει, αλλά ναι. είναι προ των πυλών :D )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μήνα Έφη μου!! Όντως αυτή η παλέτα είναι απίθανη. Απορώ γιατί τόσο καιρό δεν την είχα αγοράσει! xx

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραία τα προϊόντα! Ζήλεψα την παλέτα με τις σκιές. Φαίνεται εξαιρετική! Φιλάκια Λίλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φαίνονται όλα τελεια
    οι παλετες μπήκαν στην λίστα μου
    φιλιά <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ που σου άρεσαν! Είμαι κι εγώ λίγο junkie με τις παλεττες :P

      Διαγραφή