μακιγιάζ

7 #Spring Makeup Essentials 🌺

12:19 π.μ.


Κάποια προϊόντα είναι τόσο καλά σε αυτό που προορίζονται, που σχεδόν ασυναίσθητα γίνονται κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Σήμερα λοιπόν θα σας μιλήσω για τα 7 αγαπημένα μου makeup πραγματάκια, τα οποία έχω λατρέψει και δε μπορώ να κάνω χωρίς αυτά (το μακιγιάζ μου)! 


1)First Date Blush Famousx

Μία πολύ ζωντανή, χαρούμενη και cutie απόχρωση ιδανική για άνοιξη και καλοκαίρι. Περιέχει ένα ελαφρύ shimmer, που δίνει μία ανεπαίσθητη λάμψη χωρίς να φαίνεται υπερβολικό για πρωινό μακιγιάζ. Η απόδοσή του είναι αρκετά έντονη, είναι πανεύκολο στο blending και η συσκευασία του -εκτός από πανέμορφη!- περιέχει και μεγάλο καθρέφτη. Η απόχρωση είναι Keira και περιέχει 7,5g. Η τιμή του είναι στα 6.80€ και το βρίσκουμε στο beautyinc.gr.


2)Max Factor Excess Volume Extreme Impact Mascara

Έντονο μαύρο χρώμα, δίνει μήκος σε μένα παρά όγκο (καλύτερα βέβαια, γιατί μήκος χρειάζομαι κυρίως!) και το καλύτερο; Κρατάει την καμπύλη στις ίσιες βλεφαρίδες μου τουλάχιστον 3-4 ώρες. Την πήρα κι αυτή από το Perfume Center, και σίγουρα θα την ξαναπάρω στο μέλλον γιατί κοστίζει μόνο 11€ και περιέχει 20ml μάσκαρα! Δηλαδή σαν 2 μάσκαρα σε μόνο 1 προϊόν.


3) 15 Eyeshadows Nude Matte Palette No-Name

Η πιο bacis παλέττα σκιών, που θα πρέπει να έχουμε όλες στη συλλογή μας! Πραγματικά έχει τόσο ωραίες, γήινες και φορέσιμες αποχρώσεις που δε γίνεται να μην την αγαπήσεις. Μπορείς να κάνεις πολλά μακιγιάζ, άπειρους συνδυασμούς και η απόδοση των σκιών είναι πολύ έντονη. Αν δεν έχεις παλέττα με ματ αποχρώσεις για καθημερινό μακιγιάζ, μην την αφήσεις. Κοστίζει μόνο 4€ μαζί με τα μεταφορικά, και τη βρίσκεις εδώ.


4)Radiant Eye Shadow Base

Πριν την αγοράσω σκεφτόμουν κατά πόσο χρειάζομαι ένα τέτοιο προϊόν. Τα δικά μου βλέφαρα ποτέ δεν ήταν ιδιαίτερα λιπαρά, έψαχνα όμως κάποιο τρόπο να σταθεροποιούνται οι σκιές μου και να μένουν για πολλές ώρες. Την αγόρασα τελικά πέρυσι, και δε το μετάνιωσα στιγμή! Κάνει τις σκιές όχι απλά σταθερές, αλλά αδιάβροχες και διαρκούν κυριολεκτικά από το πρωί μέχρι το βράδυ. Σας έχω κάνει και ξεχωριστό review εδώ. Επιπλέον είναι σε τεράστια ποσότητα, την έχω ήδη ένα χρόνο και με συχνή χρήση δεν έχει τελειώσει ούτε η μισή. Το μοναδικό ψεγάδι; Θα ήθελα να μην είναι 100% διάφανη, αλλά να καλύπτει ελάχιστα τις μικρές φλεβίτσες που έχω στα βλέφαρα. Η τιμή του είναι στα 8.35€, και πραγματικά θα σου κρατήσει πολύ, πολύ καιρό!


5)L'oreal Nude Magique Eau De Teint

Κάθε πρωί ξεκινάω το μακιγιάζ μου, παρέα με αυτό το απίθανο προϊόν! Πρόκειται για ένα μαγικό foundation με λεπτή υφή, με SPF 18, σιλικόνη και μετάξι. Κλείνει εντυπωσιακά τους πόρους, έχει λεπτή υφή και απλώνεται σαν χάδι. Προσφέρει αυτό ακριβώς το εφέ που μου αρέσει, ομοιομορφία και φρεσκάδα. Η κάλυψη που προσφέρει χτίζεται, είναι μέτρια. Το αγαπώ γιατί καλύπτει, δίνει την αίσθηση μίας αλαβάστρινης επιδερμίδας και δεν αφήνει καθόλου αυτό το ενοχλητικό εφέ μάσκας. Η δική μου απόχρωση είναι η #100 Porcelaine, και σίγουρα θα το προμηθευτώ ξανά διότι μου τελειώνει (το χρησιμοποιώ φανατικά τους τελευταίους 2 μήνες!). Όσον αφορά τη συσκευασία του, επειδή είναι απίστευτα λεπτόρρευστο προϊόν θα προτιμούσα να έρχεται σε αντλία. Είναι στα 20ml, ενώ τα περισσότερα foundation είναι στα 30ml αλλά είναι τόσο μοναδικό προϊόν που παραβλέπω τη μικρότερη ποσότητα. Στην Ελλάδα δεν το έχω δει στα stand της L'oreal, ευτυχώς όμως το ανακάλυψα τυχαία στο κατάστημα Perfume Center στη Θεσσαλονίκη και στο Mondo Cosmetico για online αγορές.


6)Nyx Eyebrow Cake Powder

Ένα πολύ πρόσφατο απόκτημα, που με άφησε σούπερ ευχαριστημένη σαν κιτ φρυδιών. Αν είσαι ξανθιά ή έχεις ανοιχτόχρωμα φρύδια σαν εμένα, αξίζει να το δοκιμάσεις. Έχει 2 αποχρώσεις σκιών με γκρι-μωβ υποτόνους ώστε να δείχνει φυσικό, και ένα κεράκι ώστε να σταθεροποιούμε στη θέση τους τα φρύδια μας. Επίσης περιέχει και 2 πινελάκια, για να το παίρνουμε και μαζί μας σε ταξίδια. Πολύ βολικό και ωραίο κιτ! Δεν γνωρίζω αν το βρίσκουμε στο ελληνικό κατάστημα Nyx, εγώ το προμηθεύτηκα από το E-Vitamins και κοστίζει 5.53€.

7)Maybelline Instant Anti-Age The Erase Eye

Ακόμα ένα προϊόν που έχω αγαπήσει, δεν μπορούμε να το βρούμε όμως στην Ελλάδα παρά μόνο στο εξωτερικό. Είναι ένα πολύ καλό concealer, προσφέρει κυρίως κάλυψη αλλά και λάμψη και η απόχρωσή του -light- μου προσαρμόζει τέλεια. Το μόνο που θα ήθελα να είναι διαφορετικό είναι το απλικατέρ του, που είναι σφουγγαράκι. Κατά τ'άλλα το αγαπώ, και αν μπορέσω θα προμηθευτώ κι το επόμενο για να το έχω σε stock. Επίσης το έχει αγαπήσει και η μητέρα μου, που λόγω μακροχρόνιας χρήσης γυαλιών έχει έντονους κύκλους. Άρα είναι πραγματικά αξιόλογο, και στο προτείνω ανεπιφύλακτα.

Με αυτά τα 7 προϊόντα κάνω το καθημερινό μου μακιγιάζ, και δε μπορώ να τα αποχωριστώ! Εσύ ποια προϊόντα μακιγιάζ λατρεύεις αυτή την άνοιξη;

You Might Also Like

4 σχόλια

  1. Το foundation αυτο "L'oreal Nude Magique Eau De Teint" το είχα δει στα αφορολόγητα και έλεγα να το αγοράσω αλλά πάνω πάνω στο μπουκάλακι είχε βγάλει κάποια έλαια καο σκέφτηκα οτι θα ειναι χαλασμένο υο κούνησα λίγο γιατι μέσα είχε μια μπίλια για να το ανακατεύει και το έλαιο αναμείχθηκε με το foundation αλλά και πάλι είχα ενδοιασμό. Έχεις παρατηρήσει εσυ κατι τέτοιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι πως δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο, εξάλλου σχεδόν το τελείωσα αφού το χρησιμοποιώ πολύ συχνά :) Πάντως δε νομίζω να είναι χαλασμένο αν είναι ολοκαίνουργιο στα αφορολόγητα.

      Διαγραφή
  2. Μου την δίνει που πολλά προιόντα όπως αυτό της Maybelline δεν έρχονται Ελλάδα! και δεν ξέρω το γιατί? πολύ όμορφο το ρουζ! Φιλάκιααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μένα μου τη δίνει, αλλά ευτυχώς έχω αρκετούς γνωστούς στο εξωτερικό και ίσως όταν μου τελειώσει το concealer να μου φέρουν ένα καινούργιο :) Φιλάκια!

      Διαγραφή