μόδα

Φουστα: Το πιο θηλυκο κομματι επιστρεφει δυναμικα!

3:04 π.μ.

Η φούστα, το απόλυτα θηλυκό και κομψό κομμάτι επιστρέφει δυναμικά και αυτό το καλοκαίρι. Συνδυασμένη μάλιστα με crop top, μία ψηλόμεση φούστα τονίζει τη σιλουέτα μας και μας κάνει να δείχνουμε πιο αδύνατες. Σήμερα μοιράζομαι μαζί σας τις πιο όμορφες φούστες της άνοιξης και του καλοκαιριού, για τα πιο in outfits! Τα περισσότερα κομμάτια του zaful δε μπορείς να τα βρεις σε κάποιο άλλο ηλεκτρονικό κατάστημα του εξωτερικού, οπότε αυτό το κάνει μοναδικό. Επίσης έχει δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 30 δολλαρίων οπότε μπορείτε να άνετα να κάνετε τις αγορές σας από εκεί.



Το zaful είναι γεμάτο από όμορφα ρούχα: Φορέματα, μπλούζες, μαγιό, παντελόνια, αξεσουάρ, τσάντες ακόμα και παπούτσια. Η ποικιλία είναι πραγματικά πολύ μεγάλη, και μάλιστα υπάρχει gallery που μπορείς να δεις το κάθε κομμάτι φορεμένο από αληθινές γυναίκες! 

Το zaful έχει πολύ μεγάλη ποικιλία από φούστες: Maxi, mini, boho, κλασσικές, σε Α γραμμή, pencil θα τις βρεις όλες εδώ. Για να δεις όλα τα ρούχα του Zaful, τα αξεσουάρ, τα παπούτσια και τις τσάντες κάνε κλικ στο zaful.com.

Φούστα με λουλούδια κλασσική, Φούστα με μαργαρίτες, Έθνικ μάξι φούστα

 Επειδή σίγουρα θα με ρωτήσετε πώς μπορείτε να ψωνίσετε από το εξωτερικό, κάντε κλικ για να δείτε αναλυτικά τη διαδικασία εδώ.

Στο zaful η ποικιλία είναι αρκετά μεγάλη, σας συμβουλεύω λοιπόν να προτιμήσετε άνετες και κομψές γραμμές όπως φούστες σε γραμμή Α, ή ένθικ μάξι κομμάτια που είναι φανταστικά για καλοκαιρινές βόλτες. 

Εσύ ποιες φούστες αγαπάς για τη φετινή άνοιξη, και το καλοκαίρι που είναι πολύ κοντά; Περιμένω και τα δικά σου σχόλια! Η αλήθεια είναι πως εγώ έχω παραμελήσει λίγο το συγκεκριμένο ρούχα, αλλά αυτή την άνοιξη θα ξεκινήσω να το εντάξω περισσότερο σε καθημερινά -και μη- outfits.

*Για προσωπική εμπειρία σχετικά με το zaful.com (επειδή με έχετε ρωτήσει αρκετές φορές), έχω παραγγείλει ήδη μαγιό από το συγκεκριμένο online e-shop και θα σας ετοιμάσω review μόλις το παραλάβω.

You Might Also Like

0 σχόλια