κομμωτήριο

Hair Trends ❤ Ανοιξη 2016

3:16 π.μ.

Η μόδα δεν έχει ηλικία, εκφράζεται σύμφωνα με την προσωπικότητα και την ιδιαιτερότητα του κάθε ατόμου. Σήμερα λοιπόν θα δούμε σε αυτή την ανάρτηση όλα τα νέα trends της άνοιξης σε σχέση με τα μαλλιά, για να εμπνευστούμε και να πάρουμε ιδέες σχετικά με το πώς μπορούμε να τα προσαρμόσουμε στο προσωπικό μας στυλ. Η αλλαγή πρέπει να είναι προσαρμοσμένη σύμφωνα με τις επιθυμίες μας, και την πρόταση τις μόδας: Πάντα όμως θα πρέπει να μας ταιριάζει και ανατομικά.

Sebastian Transendence Collection Spring 2016

Η επαγγελματική εταιρία μαλλιών Sebastian προτείνει φίνες γραμμές, συνδιασμένες όμως με εξτρίμ στοιχεία. Αυτός ο συνδιασμός minimal είναι αρκετά γοητευτικός! Η Toni & Guy είναι μία εταιρία με πιο alternative και νεανικές προτάσεις, οπότε για τι φετινή άνοιξη προτείνει χρώματα έντονα και γραμμές που σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητες. 

Toni & Guy Spring/Summer 2016

Η Wella επιστρέφει δυναμικά και προτείνει για αυτή την άνοιξη αέρινα χτενίσματα, και minimal γραμμές χωρίς έντονες χρωματικές αντιθέσεις. Αντίθετα,η 

Schwarzkopf στη νέα της συλλογή έχει εντάξει το έντονο

χρώμα, πρωτότυπα χτενίσματα που κυριαρχεί το extreme στοιχείο.

Wella Spring 2016

Είναι απαραίτητο λοιπόν να διαλέξουμε τον κατάλληλο επαγγελματία κομμωτή, που να έχει την ικανότητα να μας προτείνει την αλλαγή που εμπνέεται από τα trends, αλλά μας ταιριάζει ανατομικά και στο συνολικό μας look. Στα κομμωτήρια Zaphira Hair & Beauty ανάλογα με τη φύση των μαλλιών, την ανατομία μας, το total look, το στήσιμο της σιλουέτας και την καθημερινότητά μας μπορούν να μας προτείνουν αλλαγές που πραγματικά μας ταιριάζουν. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν αν θέλουμε κάτι extrim να εμπιστευτούμε τον κατάλληλο κομμωτή, ώστε το extrim trend να παραμένει φίνο και όμορφο. 

Schwarzkopf Spring 2016


Επιπλέον, πρέπει να κρατάμε πάντα την υγεία των μαλλιών μας και να μην την ξεχνάμε, για αυτό η επιλογή του κομμωτηρίου είναι ιδιαιτέρως σημαντική. Αν η αλλαγή είναι πολύ έντονη, καλό είναι να γίνεται σταδιακά γιατί μπορεί να σοκάρει ακόμα και το ίδιο το άτομο. Θέλεις να δοκιμάσεις μία νέα αλλαγή για τα μαλλιά σου, προσαρμοσμένη στο προσωπικό σου στυλ και στις δικές σου ανάγκες; Σου συνιστώ σίγουρα να εμπιστευτείς τα κομμωτήρια Zaphira!

Θα βρείτε τα κομμωτήρια Zaphira Hair & Beauty Studios:
Κεντρικό: Μητροπολίτου Ιωσήφ 10, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Τηλ. 2310 226084
Μηχανιώνα: Μ. Αλεξάνδρου 14 - Τηλ. 23920 31119

Το δικό μου makeover στα κομμωτήρια Zaphira σύμφωνα με τα νέα trends της άνοιξης μπορείς να το δεις εδώ.

You Might Also Like

0 σχόλια