ρούχα

Jumpsuits: Οι ολοσωμες φορμες που θα λατρεψεις!

9:37 π.μ.

Οι ολόσωμες φόρμες είναι το απόλυτο trend τόσο της άνοιξης, όσο και του καλοκαιριού. Τις αγαπάμε γιατί μας προσφέρουν άνεση, στυλ και φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ανάλογα με το προσωπικό μας στυλ, μπορούμε να επιλέξουμε κλασσικές, επίσημες ή casual γραμμές και με τα κατάλληλα αξεσουάρ να δείχνουμε πάντα in fashion. 



Σήμερα λοιπόν θα μοιραστώ μαζί σας τα αγαπημένα μου σχέδια από ολόσωμες φόρμες (ή αλλιώς στα αγγλικά jumpsuits) που βρήκα στο ηλεκτρονικό fashion e-shop zaful, το οποίο έχει υπέροχα σχέδια και κυρίως πρωτότυπα. Τα περισσότερα κομμάτια του zaful δε μπορείς να τα βρεις σε κάποιο άλλο ηλεκτρονικό κατάστημα του εξωτερικού, οπότε αυτό το κάνει μοναδικό. Επιπλέον έχει δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 30 δολλαρίων οπότε μπορείτε να επιδωθείτε άνετα στο online shopping.

Το zaful είναι γεμάτο από όμορφα ρούχα: Φορέματα, μπλούζες, μαγιό, παντελόνια, αξεσουάρ, τσάντες ακόμα και παπούτσια. Η ποικιλία είναι πραγματικά πολύ μεγάλη, και μάλιστα υπάρχει gallery που μπορείς να δεις το κάθε κομμάτι φορεμένο από αληθινές γυναίκες! 

Όλα τα όμορφα σχέδια για τις ολόσωμες φόρες που ξεχώρισα θα τις βρείτε εδώ, και το e-shop του zaful θα το βρείτε εδώ.


Μπλέ Φλοράλ, Λευκή Φόρμα με Δαντέλα, Τζιν Σαλοπέτα, Ολόσωμη Φόρμα με γεωμετρικά σχέδια


ΥΓ: Επειδή σίγουρα θα με ρωτήσετε πώς μπορείτε να ψωνίσετε από το εξωτερικό, κάντε κλικ για να δείτε αναλυτικά τη διαδικασία εδώ.

Εμένα προσωπικά -όπως σας έχω πει πολλές φορές- μου αρέσουν πολύ τα denim, οπότε οι τζιν φόρμες και οι σαλοπέτες δεν μπορούν να λείπουν από τη γκαρνταρόμπα μου. Επιπλέον, είναι πολύ στη μόδα και τα floral prints, τα λουλούδια, τα γεωμετρικά σχήματα και η δαντέλα. Γενικά για το καλοκαίρι είναι όμορφα τα ανοιχτόχρωμα χρώματα, και ιδιαίτερα τα pastel.

Αυτά ήταν τα δικά μου αγαπημένα φορέματα από το Zaful! Εσένα ποιο σου τράβηξε την προσοχή; Προτιμάς τζιν, μονόχρωμες ή πολύχρωμες φόρμες; Αν δεν έχεις φορέσει μέχρι στιγμής κάποια ολόσωμη φόρμα, μην το αμελείς: Θα σου φανεί απίστευτα άνετη και βολική, ειδικά για καθημερινά looks. Κάνε κλικ στο zaful.com για να δεις όλα τα σχέδια που μπορείς να επιλέξεις.

You Might Also Like

0 σχόλια