Επαγγελματικά Προιόντα

Meet my Collection ❤ Makeup Palettes & Swatches (Part I)

6:34 π.μ.


Πριν από αρκετό καιρό σκέφτηκα να ξεκινήσω μία σειρά από αναρτήσεις με τίτλο "Meet My Collection", και να σας δείχνω διάφορα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας (ή της ίδιας εταιρίας). Η πρώτη ανάρτηση λοιπόν έγινε με μία αγαπημένη εταιρία -που είναι ο Κορρές- και έτσι σήμερα πάμε στη δεύτερη ανάρτηση Meet My Collection. Πάντα μου άρεσε να βλέπω συλλογές καλλυντικών, και κάθε φορά που επισκέπτομαι μία φίλη θέλω να "σκαλίζω" το νεσεσέρ της. Για αυτό λοιπόν νομίζω πως θα σας αρέσει η σειρά αναρτήσεων Meet My Collection.


Όπως θα είδατε από τον τίτλο, σήμερα θα μιλήσουμε για παλέττες μακιγιάζ! Επειδή έχω αρκετές, σκέφτηκα να χωρίσω αυτή την ανάρτηση σε 2 μέρη, το πρώτο με παλέττες σκιών και το δεύτερο με διάφορες παλέττες μακιγιάζ (πούδρες, foundation, ρουζ). Φυσικά θα υπάρχουν και τα αντίστοιχα swatches της κάθε παλέττας, η άποψή μου (ένα mini review ουσιαστικά) και η βαθμολογία που της δίνω. Θα παρατηρήσετε πως όλες οι παλέττες σκιών που έχω είναι σε nude αποχρώσεις, και είναι λογικό μιάς και είναι τα χρώματα που φοράμε εύκολα σε καθημερινό μακιγιάζ. Για τις πιο extreme αποχρώσεις σκιών (μπλέ, γαλάζιο) προτιμώ τις μονές ή διπλές σκιές προς το παρόν, φυσικά δεν αποκλείω να πάρω και παλέττες με μη nude αποχρώσεις στο μέλλον.

Πάμε λοιπόν να ξεκινήσουμε!


Pierre Rene Professional 6 eye shadows palette
Η επαγγελματική εταιρία Pierre Rene έχει κάνει απίστευτη δουλειά στις συγκεκριμένες σκιές! Πρόκειται για μία παλέττα μαγνητική, στην οποία μπορείς να επιλέξεις από μία τεράστια γκάμα αποχρώσεων (112 χρωμάτων!) και να δημιουργήσεις τη δική σου μοναδική παλέττα σκιών. Εκτός από 6 θέσεων, υπάρχει και παλέττα των 10. Η απόδοση των χρωμάτων είναι εξαιρετική, ακόμα και οι πιο ανοιχτές, ματ αποχρώσεις είναι τρομερά pigmented! Την αγαπώ αυτή την παλέττα! Επιπλέον ακριβώς επειδή είναι μαγνητική, μπορείς να έχεις πολλές τη μία επάνω στην άλλη χωρίς να πιάνουν χώρο. 
Βαθμολογία: 9/10


Black Volcanic Minerals Earthy Bronze Korres
Ένα από τα τελευταία λανσαρίσματα του Κορρέ, οι παλέττες Black Volcanic ήρθαν για να μείνουν! Η Earth Bronze μου άρεσε περισσότερο από όλες, γιατί περιέχει 4 πολύ ιδιαίτερα χρώματα τα οποία όμως παραμένουν ευκολοφόρετα για καθημερινό και πρωινό μακιγιάζ. Οι σκιές έχουν ένα υπέροχο, σατινέ τελείωμα, βουτυρένια υφή και είναι πολύ εύκολες στην ανάμειξή τους.
Βαθμολογία: 8/10


Essence All About Nudes Eyeshadow #02 Nude
Οι σκιές της Essence στις πιο παλιές συλλογές της δεν ήταν καθόλου pigmented, οι καινούργιες παλέττες All About όμως που λάνσαρε είναι πολύ καλές. Έχουν πολύ βουτυρένια υφή, πολλά διαφορετικά τελειώματα (από ματ σε μεταλλικά) και μία πολύ όμορφη επιλογή από τελειώματα. Φορεμένες με primer είναι σταθερές και έχουν διάρκεια, μόνες τους όμως δεν έχουν καλή διάρκεια. Είναι τέλεια για ταξίδια λόγω του μικρού της μεγέθους, και φυσικά αρκετά value for money καθώς κοστίζει περίπου 4.50€. Αν έχεις καλό primer σου τη συστήνω σίγουρα, αν όχι καλύτερα να την αποφύγεις.
6.5/10


Sleek Makeup i-Divine Au Naturel 
Τι να πρωτοπούμε για αυτό το υπέροχο, αγγλικό brand! Η Sleek είναι μία εταιρία ευρείας, με μοναδικά προϊόντα και πολυτελείς συσκευασίες. Η συγκεκριμένη παλέττα είναι υπέροχη όσον αφορά την επιλογή των αποχρώσεων, με ματ και σατινέ τελειώματα. Η απόδοση των σκιών είναι πάρα πολύ καλή, όπως και η διάρκειά τους. Μοναδικό μειονέκτημα; Θα προτιμούσα οι ανοιχτόχρωμες, ματ σκιές να είναι περισσότερο pigmented. Επιπλέον, ο τεράστιος καθρέφτης της συσκευασίας είναι τέλειος και πολύ βολικός στα ταξίδια.
Βαθμολογία: 9/10

No-Name 15 Eyeshadows Palette Nudes
Μία παλέττα που την έχουμε δει σε τόσες bloggers & vloggers, για αυτό και ήθελα εδώ και καιρό να τη δοκιμάσω. Μου αρέσει τόσο που τελευταία τη χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά σε καθημερινό μακιγιάζ. Την έχω αγοράσει και σε 3 φίλες μου, τόσο πολύ μου αρέσει. Είναι ανώνυμη μεν, φοβερό value for money δε. Η απόδοση των σκιών είναι εντυπωσιακή, και είναι όλες ματ! Η διάρκειά τους δεν είναι πολύ καλή, αλλά με primer διαρκούν μια χαρά. Επίσης αναμειγνύονται πολύ εύκολα. Ιδανικά θα ήθελα στη συσκευασία να περιλαμβάνει και καθρέφτη, αλλά για μία παλέττα που κοστίζει κάτω από 3-4€ μάλλον ζητάω πολλά!
Βαθμολογία: 8/10


Accesorize Exposed 32 Shade Eye Palette 
Μία φανταστική παλέττα σκιών, που κέρδισα πριν από πολύ καιρό σε διαγωνισμό της αγαπημένης blogger ομορφιάς Miss Bella Bamba. Η επιλογή των χρωμάτων που έχει μου αρέσει πάρα πολύ, κυρίως το γεγονός πως έχει τόσο ψυχρές όσο και θερμές αποχρώσεις nude και πολλά διαφορετικά τελειώματα. Ματ, μεταλλικά αλλά και σατινέ: Αυτή η παλέττα τα έχει όλα! Η απόδοση των χρωμάτων είναι εξαιρετική, η διάρκειά τους πολύ καλή αλλά πάντα τις χρησιμοποιώ με primer. Το μόνο της αρνητικό είναι πως οι σκιές δεν είναι αρκετά βουτυρένιες σαν σύνθεση, οπότε χρειάζονται πολύ καλό blending. Είναι όμως μία απίθανη παλέττα, την έχω λατρέψει ειδικά για τις περίεργες αποχρώσεις που περιλαμβάνει -τις οποίες δύσκολα βρίσκεις στην αγορά. Σας έχω κάνει κι αναλυτικό review εδώ. Από style είναι επίσης τέλεια, και περιλαμβάνει και καθρέφτη!
Βαθμολογία: 8.5/10


Ελπίζω να σας άρεσε αυτή η ανάρτηση, και να τη βρήκατε χρήσιμη. Σύντομα θα ανεβάσω και το Part II. Και για να σας κάνω λίγο spoil, θα περιέχει brands όπως Too Faced, Makeup Revolution, technic, Lovely.

Facebook-Instagram-Twitter-Bloglovin'

You Might Also Like

3 σχόλια

  1. Που μπορούμε να βρούμε την παλέτα noname? ��

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα στο ebay.com και σε άλλα ασιάτικα καταστήματα όπως: Wholesalebuying, Dresslink κλπ και κοστίζει περίπου 3€. Επίσης την έχω δει και σε κάποια ελληνικά καταστήματα σε τιμές εντελώς παράλογες, οπότε σίγουρα δεν τα προτείνω.

      Διαγραφή